Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם לא אוהבים בקורולה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקחת קורולה בליסינג (סדאן, גרסת ליסינג) בגלל המחיר (יחסית נמוך) והתמורה.

הייתי שמח לשמוע התרשמויות של בעלים.

תודה

פורסם

ג'רמי קלרקסון על הקורולה :

"לקנות קורולה בגלל מוניטין של אמינות, זה כמו להתחתן עם בחורה בגלל שהיא דייקנית".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ג'רמי קלרקסון על הקורולה :

"לקנות קורולה בגלל מוניטין של אמינות, זה כמו להתחתן עם בחורה בגלל שהיא דייקנית".

תשמע, בחורה לא דייקנית זאת מכה לא קטנה...

עדיף כבר רכב לא אמין :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אוהב את הקורולה חוץ ממדחס של המזגן ששמעתי שהולך אצלם אנ'לא מכיר בעיות

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כן גם אני שמעתי פעם מבן דוד של שכנה של סבתי שהקורולה לא נדלקה לה בבוקר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כרכב ליסינג הוא ישרת אותך מצויין גם אם יתחשק לך להתעלל בו .

רכב אמין מאוד , מנוע וגיר אולי הכי טובים בקטגוריה , נוח מאוד , מרווח יחסית , עיצוב פנימי מצויין לדעתי .

בכלליות אחלה אוטו העיצוב החיצוני של הדגם החדש לדעתי יפה מאוד גם אם לא הכי יפה שיש.

מה אני לא אוהב בה ?? את הקצה של האגזוז :-) חוץ מזה מה יש לא לאהוב בה

ים long time no

פורסם

טוב אז בניגוד לרוב האנשים שרשמו פה בתרד לנו יש קורולה 2004 כבר מעל שנה ואני אתחיל לשטוח את תלונותי.

א. גיר ומנוע חזקים , אבל גיר שממש לא רוצה לתת לך קיק , בין שלישי לרביעי יש חור די גדול בהילוכים וחור קטן בן שני לשלישי שגורמים לך להרגיש כאילו האוטו מת לרגע ( כן , זה יותר חזק עדיין מבלאנו , אבל הכל בפרופורציות כן ? :) ) אבל בגדול היא ה1600 החזקה על הכביש מבחינת נתונים יבשים , גיר יותר מהיר מהדגם הקודם.

המנתק בא משום מה ב6300 בערך , מה שגורם לך להרגיש מטומטם כי כל המשיכה מתחילה מבחינת הרגשה רק לקראת הסלד הזה בהילוכים הנמוכים.

ב. פנים לא רע , מושבים לא תומכים ודי לא נוחים למעשה.

ג. התנהגות כביש מעפנה , כאילו יש הרבה אחיזה , אבל ממש לא כיף לנהיגה , ותורם לזה ההגה החשמלי ה"מופלא" שלה שמצליח להוציא כל רגש כלשהו מהכביש.

ד. צריכת דלק לא מרשימה במיוחד ( 1:9 1:10 מקסימום בנהיגה של ההורים שלי ) לעומת הלאנטיס שהיתה מציגה נתונים יותר טובים בקלות , כנראה בגלל העליה במשקל ( 1200 קילו לא באים ברגל ולא נוסעים בקלות )

ה. זווית ראיה די מחורבנת , קורות עבות למדי ומראה אחורית גבוהה , בכלל כל האוטו גבוהה מדי , נחמד אם יורדים לשטח :)

ו. מזגן חלש מדי.

מצד שני היא יותר חדשנית ויותר נוחה מרוב היפניות המקבילות.

האופציות הטובות יותר הן ה3 לדעתי שמהתרשמותי עולה עליה בכל דבר בערך , וה307 בעלת המנוע האיטי והגיר המעצבן אבל אמורה ליהיות משמעותית יותר טובה בשאר הדברים כמו נוחות , נהיגה וכו :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי כזאת כ-3 חודשים.

אין חלונות חשמליים מאחור.

מעבר לכך - אין תלונות.

היא הרבה יותר זריזה ומהנה ומרווחת מהאלמרה 2002 שקדמה לה.

אני ממליץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...