Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטוס, קייטרהאם או ווסטפילד 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש 7 בחו"ל כבר קרוב לחצי שנה.

מחירי הרכבים הללו, אלא אם כן מדובר ברפליקות לא ידועות הם בשמיים ואם נוסיף לזה את המיסוי השערורייתי, ההובלה וכיו"ב הוצאות הכרוכות ביבוא אישי, מדובר בהוצאה לא הגיונית של ממש.

ועל כן,מאחר וידוע לי על מספר בודד של אקזמפלרים הנמצאים פה בארה"ק, אשמח מאוד אם משהוא מכיר ויכול לקשר אותי לבעלי רכבים אלו- ואולי בתקווה ומאמצים יהיה על מה לדבר.

במגזין אוטו בכל אופן, פורסמה סופר 7 משופצת עם מנוע הרובר, אך עם טעות מוזרה במספר, נסיונות להגיע לבעל הרכב דרך המגזין כשלו.

אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.

מורן

פורסם

מורן (אני מצטער אבל זה נשמע כמו קללה באנגלית), תבין האנשים שמחזיקים ברכבים כאלו מעוניינים בדר"כ לישמור על פרטיותם ורכושם - לכן לא יאה למסור פרטים עליהם לאנשים זרים - קומפרנדה..

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

כמו מודעות מעניינות אחרות שהתפרסמו במגזין אוטו, גם במודעה הזו לא נפלה טעות במספר הטלפון.

זוהי סתם הלצה.

פורסם
שלום, אני מחפש 7 בחו"ל כבר קרוב לחצי שנה.

מחירי הרכבים הללו, אלא אם כן מדובר ברפליקות לא ידועות הם בשמיים ואם נוסיף לזה את המיסוי השערורייתי, ההובלה וכיו"ב הוצאות הכרוכות ביבוא אישי, מדובר בהוצאה לא הגיונית של ממש.

ועל כן,מאחר וידוע לי על מספר בודד של אקזמפלרים הנמצאים פה בארה"ק, אשמח מאוד אם משהוא מכיר ויכול לקשר אותי לבעלי רכבים אלו- ואולי בתקווה ומאמצים יהיה על מה לדבר.

במגזין אוטו בכל אופן, פורסמה סופר 7 משופצת עם מנוע הרובר, אך עם טעות מוזרה במספר, נסיונות להגיע לבעל הרכב דרך המגזין כשלו.

אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.

מורן

תנסה לחפש אולי את הגרסה ההולנדית שנקראת donkervoort בחיפוש קצר מצאתי אחת למכירה ב 24000 אירו.

עמית

dokenvort_d10_01.gif

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...