Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במיני

GTROI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב !

שמי רועי, משתמש פסיבי (ממש לא מבין גדול ברכבים

:? ) בפורום האספנות.

ראשית ברצוני להודות לכל המשתתפים על הפורום המרתק שלמדתי רבות בזכותו.

ברצוני לשפץ מיני מיינור מודל 79 ואשמח אוכל לקבל מענה למספר שאלות:

א. הרכב הנ"ל לא עבר טסט משנת 99 מצבו עגום אומנם ללא פגיעות בשלדה וללא חלודה אבל יש צורך בהחלפת 90% מהרכיבים בו, ולכן יש להוציא אותו מהקפאה בטכניון בחולון (לפי מה שנאמר לי ע"י בעל הרכב).

ב. אין לי כל שמץ בכל הקשור לשיפוץ\שיחזור הרכב מההיבט המכני ואין ברצוני גם לעסוק בזאת מפאת מחסור בזמן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אדם ספציפי המתמחה בשיחזור רכבים ומעוניין לקחת פרוייקט כזה על עצמו או להמליץ על אחת מהסדנאות המופיעות בקלאסיקאר.

ג. האם יש לכם הערכת מחיר גסה לכמה יכולה להגיע העלות של שיפוץ מכני שכזה ללא פחחות צבע ריפוד ושאר שיפוצים חיצוניים.

אשמח אם תוכלו לתת לי מענה על חלק משאלות.

בתודה והערכה,

רועי.

פורסם

ראשית אני מצטער שאין באפשרותי לעזור לך במה שביקשת...

(חוץ מהכלל שתמיד נכון :זה יעלה לך הרבה יותר ממה שתיארת לעצמך...:wink: )

חוץ מזה, כדאי שתדע, שאם תחכה בסבלנות עוד 5 שנים (עם הרישוי, את השיפוץ כמובן אפשר להתחיל..) היא תוכל להיות רשומה כרכב אספנות, ואז לא תצטרך אישור מעבדה מוסמכת (הטכניון) ע"מ להעלות אותה לכביש, אלא טסט רגיל בלבד.

(וגם לא תשלום אגרות רטרואקטיבית במידה ולא הוקפאו הרשיונות. )

בהצלחה עם השיפוץ (יש לי חיבה מיוחדת למיני, ויום אחד יגיע זמני ותהיה לי אחת...)

זוהר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים שלום רב !

שמי רועי, משתמש פסיבי (ממש לא מבין גדול ברכבים

:???: ) בפורום האספנות.

ראשית ברצוני להודות לכל המשתתפים על הפורום המרתק שלמדתי רבות בזכותו.

ברצוני לשפץ מיני מיינור מודל 79 ואשמח אוכל לקבל מענה למספר שאלות:

א. הרכב הנ"ל לא עבר טסט משנת 99 מצבו עגום אומנם ללא פגיעות בשלדה וללא חלודה אבל יש צורך בהחלפת 90% מהרכיבים בו, ולכן יש להוציא אותו מהקפאה בטכניון בחולון (לפי מה שנאמר לי ע"י בעל הרכב).

ב. אין לי כל שמץ בכל הקשור לשיפוץ\שיחזור הרכב מההיבט המכני ואין ברצוני גם לעסוק בזאת מפאת מחסור בזמן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אדם ספציפי המתמחה בשיחזור רכבים ומעוניין לקחת פרוייקט כזה על עצמו או להמליץ על אחת מהסדנאות המופיעות בקלאסיקאר.

ג. האם יש לכם הערכת מחיר גסה לכמה יכולה להגיע העלות של שיפוץ מכני שכזה ללא פחחות צבע ריפוד ושאר שיפוצים חיצוניים.

אשמח אם תוכלו לתת לי מענה על חלק משאלות.

בתודה והערכה,

רועי.

קודם כול בחירה מעניינת (גם לי תיהיה אחת ביום מן הימים).

ברחוב שוונצינו ישנו מוסך שהיתעסק עים מיינורים (מוריס ולאחר מכן מיני) עד היום הוא מתעסק ברכבים אלו , לאחד מהבעלים יש אחת 62 . וזה קשור לחלק המכאני.

פחח טוב קשה לימצא היום (רובם סנדלרים או שאינם רוצים להיתעסק עים ישנות-"הרבה עבודה").

כדי להחזיר אותה לכביש אתה צריך:

1) להוציא ניירות חדשים (במידה ולא שולמו האגרות תיצתרך לשלם את כול התקופה שעברה עד ליום הטסט).

2) אגרת מכון התקנים עולה(על-פי שמועות) באיזור ה-900 שקל

לדעתי עדיף למצא אחת עים טסט אלא אים הצלת המיני היא הצלה של חיים או מות (הכוונה של המיני)

שאלות נוספות פרסם בשירשור זה או בהודעה פרטית ונישמח לעזור.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...