Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזה רכב יש מושבים רכים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב עם מושבים רכים יחסית, כמו של הקווליר, או של סובארו ג'אסטי או פז'ו 205 הישנות, אבל אני מחפש רכב חדש יחסית (בסביבות 2000). האם מישהו מכיר כזה? האם אפשר להחליף מושב למושב רך יותר, או שהיצרניות ממילא לא מייצרות יותר מסוג מושבים אחד?

ואל תמליצו לי על כריות וד"ר גב-ים למינהם. זה נראה מצ'וקמק.

פורסם

לפורד פוקוס מושב רך ביותר, אחרי שתשב בפוקוס לא תרצה לקום!

ואם הקווליר טוב לך אז למה שלא תיקח כזה רכב בשנתון שאתה יכול להרשות לעצמך?

לסבא שלי יש קווליר 2001, זה האוטו הכי מפחיד שיצא לי לנהוג בו!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לפורד פוקוס מושב רך ביותר, אחרי שתשב בפוקוס לא תרצה לקום!

לפוקוס יש מושבים גרועים למדי. רוב הסיכויים שאחרי שהוא ישב בפורום הוא לא יוכל לקום

:-P

מושבים רכים (ומתלים מצוינים) יש לצרפתיות. מגאן מהמודלים החדשים מצטיינת במושבים רכים ביותר. גם 306.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על הקווליר שמעתי הרבה דברים רעים מבחינות אחרות (בטיחות, אחיזת כביש, צריכת דלק, אמינות, שוק).

לגבי הצרפתיות - אני לא יודע הרבה, אבל נסעתי בפיז'ו 206, והיא בכלל לא היתה נוחה (רכות מושבים בינונית מינוס ומתלים קשיחים יחסית).

פורסם
על הקווליר שמעתי הרבה דברים רעים מבחינות אחרות (בטיחות, אחיזת כביש, צריכת דלק, אמינות, שוק).

לגבי הצרפתיות - אני לא יודע הרבה, אבל נסעתי בפיז'ו 206, והיא בכלל לא היתה נוחה (רכות מושבים בינונית מינוס ומתלים קשיחים יחסית).

הדרישות שלך כנראה גבוהות במיוחד (מפתיע, בעקבות ההתרגלות לקווליר). ה-206 אמנם איננה שיא הנוחות, אבל המתלים לא קשיחים בגרסאות הלא ספורטיביות והמושבים יחסית רכים. אבל כמו שציינתי. 306 או מגאן יהיו עדיפות משמעותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המושבים הכי נוחים שישבתי בהם אי-פעם הם ללא ספק וללא שום תחרות של הפז'ו 405!

פעם גם רציתי לקנות כאלה מפרוק ולהכניס לרכב שלי, אבל מפאת בעיות מקום לא עשיתי את זה בסוף.

פורסם

תאמין לי שאם תלך לד"ר גב והם יחליפו לך את כסא הנהג בכסא מקורי שלהם עם בולמים זעזועים אינטגרליים, זה ממש לא יהיה מצ'וקמק...

אממה - יעלה לך 4K....

הכי טוב FSI!

פורסם

אני מעוניין ברכב עם מושבים רכים יחסית, כמו של הקווליר, או של סובארו ג'אסטי או פז'ו 205 הישנות, אבל אני מחפש רכב חדש יחסית (בסביבות 2000). האם מישהו מכיר כזה? האם אפשר להחליף מושב למושב רך יותר, או שהיצרניות ממילא לא מייצרות יותר מסוג מושבים אחד?

אתה צריך קודם להבין דבר אחד. מושבים רכים הם לא בהכרח נוחים, ולא בהכרח טובים לגב.

מה שטוב לגב זה הצורה של הכסא, והמיקום של התמיכות לגב ולחלקי גוף אחרים (כן - גם לכתפיים, לרגליים, לירכיים ועוד....)

המושב ההכי רך שאני מכיר זה בשברולט אסטרו. יש שם ספוג רך בעובי של איזה 20 ס"מ שבא לפצות על מתלים פרימיטיביים של רכב מסחרי מיושן.

הדבר האחרון שאפשר להגיד על המושבים האלה זה שהם נוחים או שהם טובים לגב.

אז עזוב את עניין ה"רך" ותתמקד ב"נוח".

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

כמה שאנ'לא מחבב צרפתיות, אבל סיטרואן zx וולקן תענה על הדרישות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...