Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בתגובות לגבי הרכב הנ"ל:

ביצועים, אמינות, שמירת ערך, בעיות ידועות, נוחות, אבזור ועוד.

תודה מראש.

פורסם

שלום,

לגבי אמינות, האוטו חדש יחסית ועדיין לא ניתן לאבחן בדיוק האם הוא אמין או לא.

פרטים טכניים ניתנים באתר של סיאט. www.seat.co.il

אני נוהג באוטו מן הדגם הנ"ל, ידני, שנת 2004, בן שנה וחודש. האוטו נוח מאוד, כיסאות נוחים, תנוחת נהיגה ניתנת לכיוון בקלות. המחוונים ברורים. הפלסטיקה סבירה פחות או יותר.

צריכת דלק מחוץ לעיר כבר יצא לי לראות 1 ל16 (16 קילומטר לליטר). בתוך העיר 13 ק"מ לליטר.

לגביי שמירת ערך, אין לי ממש מושג, השם של סיאט הוא לא כמו של מזדה למשל, לכן הכל שאלה של כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את האוטו אצלך.

אם יהיו עוד שאלות - אתה יותר ממוזמן לשאול.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בקשר לשמירת ערך לסיאט ממש אין!!! הרכב בגלל העבר שלו בכלל לא שומר על ערכו ואני אומר את זה מניסיון כי אני מנסה לקנות כבר כמה זמן רכב ותמיד אני מוצא סיאט חדשה יפה ושמורה שעולה פחות מרכב ישן יותר ופחות שמור.

אבל שזה לא ימנע ממך לקנות את האיביזה! רכב פשוט מצוין אני לא הכי מוסמך בעניין כי אני עדיין נהג חדש אבל שמעתי עליו רק טוב מאנשים שמבינים (אבא מכונאי).

מקווה שתהנה עם הרכב החדש אם תקנה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

חשוב לציין, ושכחתי, שמנוע האיביזה החדשה הוא מבית היוצר של ווולקסוואגן, ממש מנוע מתוצרתם. אז אם חשקה נפשך ברכב ממותג ספרדי עם רכיבים ומכלולים עיקריים של וולקסוואגן, אז האיביזה מומלצת בהחלט!. האיביזה חולקת את המכלולים שלה (את הפלטפורמה כולה) עם הפולו, והפאביה...

סער

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הפלסטיקה נראית לא הכי איכותית (לטעמי) אבל אין שום קירקושים, ושום חלק לא נפל (עדיין... טפו טפו טפו) - ככה שבעצם זה מצויין... (האוטו חדש ואני משתדל ממש לשמור עליו - לכן אמרתי שאין אפשרות כ"כ לדבר על אמינות הדגם כרגע).

האם זה עונה על שאלתך נקאמיצ'י?

סער

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מה זאת אומרת פחות או יותר? יש קרקושים? חלקים נופלים?

אחי לכל אבל לכל רכב ישן יש קרקושים וחלקים נופלים אלא אם שמרו עליו ממש ממש טוב.

אני עדיין לא ראיתי רכב ישן ללא קירקושים וחלקים נופלים אבל זאת לא אמורה להיות בעיה עם רכב חדש.

רק לאחר משהו כמו 7-8 שנים מתחילים הרעשים ואז החלקים מתחילים ליפול ואז מוכרים את הרכב לפראייר הבא. ברכב חדש אין לך ממש סיבה לדאוג לרעשים או לפלסטיקה באיכות נמוכה.

נ.ב סיאט זה פולסווגן מבחינת מנוע ומכלולים

הם בנויים בצורה זהה אבל עם שינוים באיכות החלקים ובאיכות ההרכבה. קנית סיאט קיבלת פלסווגן

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
מעוניין בתגובות לגבי הרכב הנ"ל:

ביצועים, אמינות, שמירת ערך, בעיות ידועות, נוחות, אבזור ועוד.

תודה מראש.

עצה שלי , כמו שאומר המשפט הידוע..."רחוק מרשעים ,ישועה..."

לפני חודשיים מכרתי רכב כזה מודל 2003 ואין לך מושג איזה בלוק ירד לי מהלב...

ביצועים - בהנחה שאתה מעוניין בגרסה האוטומטית אני ממליץ לך לרכוש סוס גרוזיני עם עגלה. האיביזה שלי פשוט לא זזה ,עגלה לא נורמאלית ,נסיעה עם מזגן בכלל לא באה בחשבון.

אמינות -הגענו לנושא באמת כאוב.בתוך כמה חודשים נפלו לי שני המנגנונים של החלונות הקדמיים, החליפו לי מחשב ניהול מנוע ,חיישן אור בלם,ופילטר של המזגן שהוציא ריח של חתולה מתה. אני יכול לומר בפה מלא שהשירות של רשת צ'מפיון המהוללת הוא מתחת לכל ביקורת .בתור אחד שעובד בענף ומכיר גם כמה אנשים שיכולים לעזור בעת הצורך, אני לא רוצה אפילו לחשוב מה קורה ללקוח רגיל שנופל שם בין הכסאות.

שמירת ערך -למזלי הרב נפלתי על איזו זקנה קרפיונית ששילמה לי מחירון מלא בלי להניד עפעף,ושבוע אחר כך יצא מחירון חדש והרכב ירד ב-5000 שח...יש לי יותר מזל משכל.

נוחות - אחיזת כביש לא רעה בכלל אבל בשילוב של המנוע החלש והגיר הזועתי הנאה לא תפיק ממנה...

לגבי נוחות נסיעה יומיומית היא די נוקשה ויש טובות ממנה...

לסיכום,כמו שבטח הבנתם לא הייתי מרוצה מהרכב בלשון המעטה...ואני בטוח שיש בעלי איביזה אחרים שמרוצים ממנה עד הגג...אחרי שהיתה לי ליאון 1800 שגם ממנה לא שבעתי נחת החלטתי שעם המותג הזה סיימתי .

בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה בכל בחירה שתעשה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...