Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15K?

ami123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה לעוזרים.

אני נהג חדש וחסכתי 15 אלף לרכב חדש

אני רוצה רכב ידני וטוב שלא יאכל הרבה דלק שיהיה אמין (יש לי כסף מיותר לטיפולים ברמת הצורך ולא וקצת יותר) ושתיהיה לו קצת פוזה כמו שנהג חדש צריך.

איזה רכב נראה לכם שמתאים לנתונים שאמרתי לכם? ואם מישהו יודע על מישהו שמוכר רכב כזה אז שישלח לי הודעה פרטית.

תודה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני גם בערך במצב שלך...אבל התקציב קצת פחות...10 אלף, אני מחפש איביזה מודל 90-92...

אולי איביזה 94 תכנס לך אם תגדיל קצת תקציב...אחלה אוטו ויש פוזה...

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם

פג'ו 205 gti

הונדה סיוויק (שפיץ) 90 91

איביזה 94

ואם בא לך גם שטח ופוזה ואמינות וחיסכון בדלק ושבנות ירצו אחרייך סוזוקי סמוראי 87

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני גם בערך במצב שלך...אבל התקציב קצת פחות...10 אלף, אני מחפש איביזה מודל 90-92...

אולי איביזה 94 תכנס לך אם תגדיל קצת תקציב...אחלה אוטו ויש פוזה...

אחי גם איביזה 95 אני יכול להכניס לתקציב ואני דווקא רוצה איביזה אבל אני גר בב"ש ואין פה הרבה איביזות למכירה.

כל מה שמצאתי הם יד 5-6 משום מה כולם עברו צבע(הרבה תאונות יש לאיביזה בב"ש) ואלה שמצאתי במצב סבבה היו לא הגיוניים ודרשו אלפיים מעל המחירון .

סליחה שאני מסיט את הדיון, אך מהי בדיוק "פוזה"?

ידני ו"טוב" (תלוי מהן הסטנדרטים שלך), חסכוני ואמין - פיאט אונו,

עם מגוון מנועי "פייר" 1100, "פייר" 1300 "ופייר" 1400. הרכב זריז, ביצועיו משביעי רצון, קומפקטי, אמין בצורה סבירה, וגם שוק החלפים שלו זולים מאוד וזמינים.

הייתי מציע לך ללכת על אונו דור ראשון עד סכום רכישה של 4,000-5,000 ש"ח ובשאר הכסף לעשות יישור קו לרכב ולטפל בביטוח, טסטים וכל מיני בירוקרטיות למינהן.

אם תעשה יישור קו נכון ומקצועי לרכב - הוא ישרת אותך נאמנה.

אך אם כל הסכום מוקצה רק לקניית הרכב - לך על הדגמים היותר מתקדמים (והיותר מאובזרים: ה"כ, חלונות חשמל וכיו"ב)

אחי אני ממש מצטער עלייך אם אתה לא יודע מזה פוזה.

פוזה זה מה שכל הנהגים החדשים שעדיין מתלהבים ועדיין לא יודעים מזה רכב רוצים(אני אחד מהם ואני גאה!!!).

פוזה זה שיהיה לך רכב יפה שהבנות ידלקו (כן כן גם אני אוהב בנות) ושיהיה עליו קצת כוח ומהירות שהבנים ירצו.

הסכום רק לקניית רכב שיש לי זה 15 אלף יש לי בכללי 21 (6 אלף ליישור קו זה טיפה מוגזם??) אבל חשבתי להוסיף לרכב דברים וכמובן יישור קו אז שמרתי קצת בצד.

את הביטוח ושאר הדברים אמא-אבא משלמים אז לא צריך לדאוג.

פורסם

עד כמה שאני הבנתי אונו זה לא רכב אמין, למעשה הדעות לגבי הרכב הזה חלוקות 50%-50%

לפני שאתה לוקח את העצה לקניית אונו כדאי שתבצע חיפוש בפורום ותקרא מה כותבים פה חברי הפורום על פיאט אונו

פורסם
עד כמה שאני הבנתי אונו זה לא רכב אמין, למעשה הדעות לגבי הרכב הזה חלוקות 50%-50%

לפני שאתה לוקח את העצה לקניית אונו כדאי שתבצע חיפוש בפורום ותקרא מה כותבים פה חברי הפורום על פיאט אונו

אחים שלי תשכחו מפיאט אונו!

אני רוצה רכב יותר חזק (מנוע 1600 אם אפשר אבל מינימום 1400) רכב ידני בגלל שהוא זול יותר אבל אני מוכן גם להתפשר קצת ולקחת אוטומוט.

חוץ מזה תתנו לי בבקשה הצעות יותר ריאליות רכב שאני באמת אוכל למצוא פה בב"ש הקטנה ולהנות מהזמן שאני נוהג בו(שזה יהיה שנתיים וקצת אי מקווה).

אחי (אני כותב פה לאח שלי, הוא לא היה בבית היום בארוחת צהריים ולא יכולתי להשאיר לו פתק על השולחן) אני נהג יותר יותר חדש ממך (רק היום נגמר לי המלווה:-) ) ואני עבדתי ממש קשה לחסוך כל שקל בסכום שיש לי אז אני רוצה לקנות משהו שאני אהנה ממנו ולא רק אתבאס איזה אוטו מעפן יש לי!

אני מוכן להתפשר בשנה אבל אני רוצה אוטו אמין שלא יאכל לי יותר מידי דלק ועם טיפה פוזה.

נכון לעכשיו יש לי 22 אלף אני רוצה להשאיר 5 לפחות ליישור קו אז המחיר שיש לי רק לקניית רכב זהב 17. אני יודע שהסכום שיש לי כל יום עולה אבל זה בגלל שאני תמיד עובד אז תתנו לי אפילו רכבים במחיר טיפה יותר גבוה(2-3 יותר) ואני אולי אוכל לעמוד בהם.

תודה למי שעוזר לי ואני מקווה שתעזרו לי מהר

• תוכן חדש...