Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בירצוני לרכוש הונדה סיויק שנת 92 מדגם EX

אחרי חיפושים מצאתי אחת יפה צבע שחור לקחתי אותה לבדיקה ואמרו לי שהיא טובה הבנדם רוצה עליה 25 אלף שקל

עכשיו יש הרבה אנשים שאומרים לי שלא כדי לכחת שנת 92 כי היא תעשה לי אחרי זמן מה בעיות...

זה נכון???

פורסם

אם זה התקציב שלך אז השנה הזאת היא מה שאתה צריך, אם תקנה מכונית ב25K משנת 97 היא לא תעשה פחות בעיות מההונדה.

בעקרון ההונדה היא מכונית אמינה מאוד. אם היא יצאה בסדר בבדיקה אין שום סיבה שהיא "תתחיל לעשות לך בעיות אחרי זמן מה".

תטפל בה כמו שצריך וזהו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בדיקה אחת אני ממליץ לך לעשות, אם כי אני לא בטוח איך - בדיקת דליפות גז במזגן. פשוט אני מכיר שני אנשים שהיה להם מזגן בעייתי בדיוק בהונדה מהשנתון הזה, ולך זה יהיה עוד יותר בעייתי, בעיקר כי הרכב שלך שחור ומתחמם מהר.

אם המזגן בסדר - לך על זה.

הכי טוב FSI!

• תוכן חדש...