Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בטח חלק זוכרים שהייתה לנו במשפחה כרכב שני(שהתחיל כראשון) קורולה 93 בדגם של 5 דלתות.

התעניינתי פה לגבי רכישת רכב אחר,בתקוםה ההיא רציתי ללכת לכיוון הקטנות מאחר וזהו רכב שני למשפחה שבעיקר משמש לנסיעות יומיות פ"ת אור יהודה וכאלה...

באותה תקופה חיפשנו רכב בלי להוציא יותר מדי כסף אלא רק לעבור לקטן.

משום מה,תקופה קצרה אחרי המכירה ואחרי ייאוש של רכבים שאתה רואה ומגלה שהבעלים לא בעלים והת"ז לא שייכת להם:? ,מצאנו את עצמנו בבית עם סופר לנסר 96 עם ק"מ נמוך מנכה...כנראה זה מה שפיתה אותנו אחרי שסוף סוף מצאנו רכב ששייך לבעליו!

(וגם זה היה הבן שלו...מאומת)

כרגע לאחר תקופה של חצי שנה עוברת לי מחשבה(די רצינית) להחליף לרכב שבאמת מתאים לצרכים כמו שחיפשנו קודם...

1.קודם כל מה דעתכם בנוגע לסיפור מעניין אך מייגע זה?

2.אם כן,אבקש עצות לגבי רכבים שלא חשבתי עליהם...

מה שמקשה על החיפושים,המחיר שחייב להיות בסביבות המחיר של הסופר לנסר 30000+(דגם עם כרית אוויר וק"מ עומד על 115000 96...

ובעיקר העובדה שחייב להיות אוטומט(אחרת אפשר למצא בכל חור 205 ושות')

ברשימה נמצאים(בדומה להפליא הרכבים מאז)

106,205,306,zx,קסארה,סקסו,שרייד,סוויפט וכאלה...

דעה אישית,אני לא מת על השרייד אבל זה נראה לי מה שיכול להתאים במיוחד לאמי שתנהג יום יום על הרכב...אמינות:roll: ...חייב להיות אוטומט...

תודה על התשובות..

צביקה

פורסם
הי

בטח חלק זוכרים שהייתה לנו במשפחה כרכב שני(שהתחיל כראשון) קורולה 93 בדגם של 5 דלתות.

התעניינתי פה לגבי רכישת רכב אחר,בתקוםה ההיא רציתי ללכת לכיוון הקטנות מאחר וזהו רכב שני למשפחה שבעיקר משמש לנסיעות יומיות פ"ת אור יהודה וכאלה...

באותה תקופה חיפשנו רכב בלי להוציא יותר מדי כסף אלא רק לעבור לקטן.

משום מה,תקופה קצרה אחרי המכירה ואחרי ייאוש של רכבים שאתה רואה ומגלה שהבעלים לא בעלים והת"ז לא שייכת להם:? ,מצאנו את עצמנו בבית עם סופר לנסר 96 עם ק"מ נמוך מנכה...כנראה זה מה שפיתה אותנו אחרי שסוף סוף מצאנו רכב ששייך לבעליו!

(וגם זה היה הבן שלו...מאומת)

כרגע לאחר תקופה של חצי שנה עוברת לי מחשבה(די רצינית) להחליף לרכב שבאמת מתאים לצרכים כמו שחיפשנו קודם...

1.קודם כל מה דעתכם בנוגע לסיפור מעניין אך מייגע זה?

2.אם כן,אבקש עצות לגבי רכבים שלא חשבתי עליהם...

מה שמקשה על החיפושים,המחיר שחייב להיות בסביבות המחיר של הסופר לנסר 30000+(דגם עם כרית אוויר וק"מ עומד על 115000 96...

ובעיקר העובדה שחייב להיות אוטומט(אחרת אפשר למצא בכל חור 205 ושות')

ברשימה נמצאים(בדומה להפליא הרכבים מאז)

106,205,306,zx,קסארה,סקסו,שרייד,סוויפט וכאלה...

דעה אישית,אני לא מת על השרייד אבל זה נראה לי מה שיכול להתאים במיוחד לאמי שתנהג יום יום על הרכב...אמינות:roll: ...חייב להיות אוטומט...

תודה על התשובות..

צביקה

התשובה היא סטארלט. יהיה קשה למצוא אבל אם אתה לא לחוץ בזמן החיפושים ישתלמו בסוף ...

שווה להוסיף עוד כמה אלפים בשביל לעלות לשנתון 97 שבו בוצעה מתיחת פנים והרכב עבר עידכון לטובה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם מטרת ההחלפה היא חסכון בכסף - תשכח מזה, החלפת הרכב רק תעלה כסף...

כמו כן, ההבדל בעלויות האחזקה הוא זניח עד לא קיים.

הסיפור היה שונה כמובן אם מדובר ברכב עם גיר רגיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות

לגבי סטארלט אכן שכחתי להוסיף לרשימה,חיפשנו גם אז ופשוט לא מוצאים...

יש עוד הצעות?

תודה

צביקה

פורסם

יש למשהו עוד דעות?כמעט 3000 משתמשים פתאום כולם נעלמו!?

אז מה אם הסיפור לא ממש מעניין אתכם,הרגשתי צורך לספר!

תודה!

פורסם

מאזדה אכן,למרות שאין לה הגה כח בגיר האוטומט.

לגבי יונדאי אני יודע(וראיתי) שבשנים האלה יש להן מחלה של פלסטיקה מתפרקת

תודה

יש עוד הצעות?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי לכם...

לפי הדרישות שכתבתי בהודעה המקורית,האם משתלם להחליף בלי תוספת תשלום ללנטרה 96 יד 2 עם 13000 שזה 14.4 לשנה?

מה שאני נותן זה סופר לנסר 96 יד 3 עם 116000 שזה 13 לשנה...עם הוצאות של 3000 ש"ח בחודשים הקרובים...(טסט וטיפול)

סליחה שנג'זתי ותודה על התגובות

צביקה

פורסם
הי לכם...

לפי הדרישות שכתבתי בהודעה המקורית,האם משתלם להחליף בלי תוספת תשלום ללנטרה 96 יד 2 עם 13000 שזה 14.4 לשנה?

מה שאני נותן זה סופר לנסר 96 יד 3 עם 116000 שזה 13 לשנה...עם הוצאות של 3000 ש"ח בחודשים הקרובים...(טסט וטיפול)

סליחה שנג'זתי ותודה על התגובות

צביקה

מה, אני לא מבין? משעמם לך בחיים?

להחליף סופר לאנסר תקינה לחלוטין בלנטרה שאתה לא יודע מה יש לה כי ללאנסר יש עוד מעט טסט וטיפול?

אני מציע לך בשיא הרצינות למצוא תחביב, ככה יהיה לך עם מה להתעסק ועל מה לזרוק ת'כסף.

תיקח רגע אוויר ותסתכל על הכול ממבט אחר:

1. הייתה לכם קורולה סבבה.

2. רצית סופר-מיני אז מכרת ת'קורולה.

3. בער לך לקנות רכב אז ברגע שראית משהו סביר לקחת וככה התחדשת עם לאנסר ואחרי כמה חודשים הבנת שבעצם לא עשית כלום, קדחת, נדה.

4. החלטת לחזור לחפש סופר-מיני, קורה.. טועים - מתקנים.

5. מישהו הציע לך להחליף את הרכב שלך בלנטרה ש:

א. עשתה יותר קילומטרז'.

ב. הוא רכב פחות טוב מהסופר-לאנסר.

ג. הוא גם פחות סחיר.

ד. אין לך מושג מה מצבו המכני.

וכל זה כי יש ללנאסר שלך בקרוב טסט וטיפול (להבדיל משאר הרכבים שלהם רק שמים דלק ונוסעים - בייחוד הלנטרה ד"א).

לפי דעתי, תישאר עם הלאנסר, אין לך שום סיבה מוצדקת להחליף רכב, בייחוד לא ללנטרה. (אלא אם כן יש משהו לא תקין בלאנסר וזה כבר משהו אחר).

אם "החסכון" בוער בעצמותייך ואתה פשוט חייב, אבל חייב להחליף רכב, אז תחזור לתוכנית הסופר-מיני, לא תחסכוך שמה יותר מדיי אבל עדיין - לפחות ניתן למצוא בזה שמץ של היגיון.

• תוכן חדש...