Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרשי מכוניות - האם עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עברתי ליד מס' מגרשי מכוניות באזור המרכז וראיתי מרחוק כמה וכמה מכוניות סטנדרטיות עם שוק טוב, שאני מחפש כבר יותר מחודש.

אז ככה, מישהו מוכן להסביר לי בבקשה לשם מה יש את כל מגרשי המכוניות?

למשל אני מעוניין לרכוש רכב לנסיעות של שנה פחות או יותר ואז למכור אותו עקב גיוס, אז עדיף לי לרכוש רכב ממגרש\מישהו פרטי?

מהיכן מגיעות כל המכוניות למגרש (גנובות\השכרה\ידיים גבוהות\חלקים גנובים לא יודע).

כעיקרון אני מעוניין לדעת אם שווה לרכוש רכב כגון פיג'ו 205 שנת 94 או שרייד 93 ללא שום תוספות מיוחדות, או כמעט בטוח יעבדו עליי בכך שיביאו לי רכב מעפן* :lol:

תודה.

פורסם

במגרשי מכוניות אפשר למצוא מכוניות שבעליהם לא הצליחו למכור אותם בגלל כל מיני בעיות, ואולי רק סוחר ממולח יצליח, ואפשר למצוא גם מציאות אמיתיות, שמשום מה בעליהם העדיפו לתת אותם לסוחר כדי להמנע מההתעסקות במכירה. (בד"כ מכוניות בסדר גודל מחירים גבוה יותר משרייד או 205, שבעליהם העסוקים העדיפו להעביר למגרש).

תבדוק בשבע עיניים, ותזהר.

אל תתלהב מהמשפט "מצאת חן בעיני, אני אעשה לך מחיר". (לא מסוחר ולא מבחורה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עוד דבר חשוב, אם כבר הגעת למגרש רכב, אל תסמוך על תוצאות בדיקה שהם מציגים לך, כמו-כן, אל תלך למכון בדיקה שהם שולחים אותך אליו או הם מכינים אותך. תעשה שיעורי בית לגבי מכוני בדיקה באיזור ותקח למקום קצת מרוחק. (גר בהרצליה? תבדוק בת"א ולהיפך). אם אין בעיה עם האוטו, הסוחר לא אמור להביע שום התנגדות...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בלי להכפיש או להכליל, אבל מניסיוני האישי אני לא נכנס לשום מגרש ולא מתעסק עם אף סוחר רכב.

ראיתי הרבה אנשים "אוכלים אותה" וגם נדפקתי בעצמי פעם עם שרייד שקניתי מסוחר.

בכל מקרה אם אתה יכול למצוא את אותם דגמים בשוק הפרטי - אני ממליץ לך לעשות כן.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אין סיבה לשלול מגרשי מכוניות. נכון, הסוחרים ממולחים אבל גם אנשים פרטיים יכולים לעבוד עליך באותה קלות. לצורך העניין: חברה שלי קנתה מאזדה 121 מודל 96' ממגרש והיא מאוד מרוצה (שנה וחצי).

לעומת זאת, אני מכיר משהי שקנתה שרייד 92 אם אני לא טועה, ומכרו לה משהו עם מנוע מלא בחלקים לא מקוריים על הפנים. אחרי חצי שנה הרכב הושבת ונמכר אחר כבוד למגרש אחר אחרי שאף אחד לא הסכים לשלם עליו אגורה.

• תוכן חדש...