Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!

גיסי מתכנן לקנות רכב בזמן הקרוב לאחותי (אישתו) .. ויש 2 רכבים שהציעו לו באיזה מגרש מכוניות..

- אלפא 164 3 ליטר גיר רגיל..

- פונטיאק גראנד פרי קופה 3.4 ...

עכשיו אחותי היא לא אחת שנוסעת הרבה, אז אני מודע לכמויות דלק ששתי הרכבים האלה צורכים.. פשוט לזמן הקטן שהיא נמצאת על הכביש, גיסי מעדיף שזה יהיה באוטו נוח ובטוח (יש תינוק קטן).

איזה רכב נראה לכם ייתן יותר טוב את השירות?

קחו בחשבון ששתי הרכבים באותו מצב מכני..

תודה מראש..

יחיאל..

If this car is being driven safely, call the cops - it's been stolen!

פורסם

שלום,

מה התקציב?

קח בחשבון שגם הגרנד פרי וגם ה164 הן לא ממש שיא הבטיחות מדובר ברכבים לא חדשים במיוחד.

כאמור, פרט את התקציב ונמצליץ על משהו אחר. האם יש צורך ברכב בגודל הנ"ל או שגם קטן יותר יכול להיות בסדר?

גיא

פורסם

בעיקרון הוא מתלבט בין שתי הרכבים האלה, אבל אם יש לך המלצה טובה אחרת אני ישמח לשמוע..

התקציב הוא לאחת המכוניות המפוארות והזולות,(קורסיקה למשל). וכן..חשוב שהיא תיהיה גדולה.

פורסם

יש לי תחושה שהוא מחפש רכב לעצמו ולא לאשתו

הרי הרכבים הללו ממש לא משפחתיים ממוצעים. אם היא רוצה שתקנה מזדה אוטומטית או סובארו

אבל פונטיאק קופה ? לאישה עם ילד ?.... לא מסתדר לי. ובטח שלא 164 עם מנוע 3!

להיות ראשון ברמזור זה בטח שלא מטרת האישה, וגם לא הילד.

פורסם
יש לי תחושה שהוא מחפש רכב לעצמו ולא לאשתו

הרי הרכבים הללו ממש לא משפחתיים ממוצעים. אם היא רוצה שתקנה מזדה אוטומטית או סובארו

אבל פונטיאק קופה ? לאישה עם ילד ?.... לא מסתדר לי. ובטח שלא 164 עם מנוע 3!

להיות ראשון ברמזור זה בטח שלא מטרת האישה, וגם לא הילד.

תראה לי עוד רכב מפואר כמו הפונטיאק והאלפא שעולה פחות מ-30 אלף (דרך אגב זה התקציב פחות או יותר)..

זה שיש להם מנועים גדולים לא אומר שחייבים לנסוע בהם מהר..זה פשוט עוד בונוס, כי היא גם ככה לא נוסעת הרבה, אז לא משנה צריכת הדלק.. הדגש פה הוא על רכב מפואר-לא יקר..

וכמובן שגם גיסי ינהג עליה לא קצת...אז גם בזה הוא התחשב..

פורסם
תראה לי עוד רכב מפואר כמו הפונטיאק והאלפא שעולה פחות מ-30 אלף (דרך אגב זה התקציב פחות או יותר)..

זה שיש להם מנועים גדולים לא אומר שחייבים לנסוע בהם מהר..זה פשוט עוד בונוס, כי היא גם ככה לא נוסעת הרבה, אז לא משנה צריכת הדלק.. הדגש פה הוא על רכב מפואר-לא יקר..

וכמובן שגם גיסי ינהג עליה לא קצת...אז גם בזה הוא התחשב..

הייתי מכניס גם למשוואה וולוו למינהם, סיטרואן קסנטיה ואופל מנטה 97-98 שהמחירון שלה אומנם מעל 30K ש"ח אבל היא נסחרת הרבה מתחת למחירון.

כל המכוניות שהוזכרו בשרשור הזה יספקו מרווח גדול ונוחות טובה מאוד עם שלל פינוקים. תעשה סיבוב בכל הרכבים שהוזכרו פה ולך על מה שהכי מצא חן בעיניכם.

אל תשכח שהאחזקה תהיה יותר גבוה ממשפחתית וגם מחירי החלפים יעלו משמעותית בגלל עודף הטכנולוגיה. אבל מי שלא מפחד להוציא טיפה יותר על טיפולים ותיקונים יקבל בתמורה רכבים שנותנים תמורה (נוחות, מרווח, פאר, הנאה) הרבה יותר מכל משפחתית ממוצעת ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

REDROZE - בבקשה תמצא לי אופל מנטה שנת 1997-1998. אני מחפש כזו כבר משנת 1983... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
REDROZE - בבקשה תמצא לי אופל מנטה שנת 1997-1998. אני מחפש כזו כבר משנת 1983... :)
תסתקל על החתימה של הבחור ותבין למה הוא מתבלבל. :wink:

בטח הכוונה לאומגה

פורסם
תסתקל על החתימה של הבחור ותבין למה הוא מתבלבל. :wink:

בטח הכוונה לאומגה

אכן טעות חמורה שלי. התכוונתי לאומגה ולא למנטה. ב-36 השעות האחרונות ישנתי רק משהו כמו 4 שעות בגלל כל הקטע של הקניה של המנטות אז תסלחו לי על הטעות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין מה להשוות בין המכונית.

האלפא מזדקנת הרבה יותר בכבוד מהפונטיאק והרבה יותר טובה ממנה.

לא הייתי קונה אף אחת מהמכוניות האלה לאשתי.

וולוו אכן יכולה להיות אופציה מעניינת, אמינה - וזולה (באופן מפתיע) לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...