Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר חיפושים של יותר מ4 חודשים של האצ'בק 93-95 ידנית החלטתי להתחיל להתגמש...

היום נסעתי לראות אסטרה GSi שנת 94

האוטו יד 5 ועבר 200 אלף ק"מ...

בגדול חיצונית ופנימית הוא נראה יחסית טוב ושמור... האוטו בלי תאונות...

הקטע שהמנוע דיי מלא בשמן, הזעות מהראש זה בסדר, אבל ראיתי שגם החלק התחתון של המנוע מצד ימין כולו מלא בשמן.... יכול להיות שזה הזעות מגיר בכלל?

איך נראה לך המתכון של הזעות מהמנוע/גיר + 200 אלף ק"מ?

ושאלה כללית על האוטו, בגדול המנוע של הGSI נחשב לאמין?

Scooby WRX

פורסם

קודם נתחיל בזה שאתה עולה רמה ולא מתפשר. אסטרה GSI, זה רכב מעולה.

אין לך מה להילחץ מהזעות שמן, סה"כ אטם מכסה שתסתומים (מהחלק העליון שראית) ומחזיר שמן אחורי.

את האחורי אתה יכול לדחוץ קצת עד להחלפת הקלאץ'.

תבדוק שהאוטו לא מעשן, תשאל כמה הוא ממלא שמן, סביר שאחרי 200 אלף ק"מ תהיה שחיקה קטנה אבל לא נורא.

אני ממליץ. אם כל מה שרשמת זה כל הבעיות.

בהצלחה.

פורסם

הוא אמר שהוא ממלא שמן פעם ב...

בעקרון לא ממש הצלחתי להוציא ממנו כל כמה קילומטרים כי הוא אמר שהוא לא ספר.

אבל הוא אמר שבערך כל 3 שבועות הוא מוסיף קצת שמן....

חוץ מהחיישן של הTC הכל נראה עובד (לא בדקתי הכל, אבל שאלתי על כל הדברים האלו כשישבתי באוטו, אז המוכר לא היה אמור לשקר...)

בקשר לחיישן הזה הוא אמר שהוא מנותק... אבל ראיתי שהמנורה שלו נדלקה באמצע הנסיעה...

כאשר הנעתי את האוטו (אחרי שהוא עמד מהבוקר) לא היה שום עשן מהאגזוז...

ועוד משהו,

אם למישהו יש נסיון אם מכירת הרכב הנ"ל, באיזה מחירים הרכב נמכר + מה הייתה היד?

(זה שהרכבים האלו נמכרים מעל מחירון אני יודע, אבל אני מעדיף לשמוע על מקרים ספציפיים...)

תודה!

Scooby WRX

פורסם

פעם בכל 3 שבועות-זה לא נישמע כל כך טוב...

מה הסיבה?-נזילות,אטם ראש...צריך לברר

אם אתה מעוניין בהאצבק לבנה גיר רגיל תגיד לי

יש אחת בהוד השרון אני ינסה להביא לך מספר

אבל לפי מה שאני זוכר הוא רוצה מחיר כבד...

רועי.

פורסם
הוא אמר שהוא ממלא שמן פעם ב...

בעקרון לא ממש הצלחתי להוציא ממנו כל כמה קילומטרים כי הוא אמר שהוא לא ספר.

אבל הוא אמר שבערך כל 3 שבועות הוא מוסיף קצת שמן....

חוץ מהחיישן של הTC הכל נראה עובד (לא בדקתי הכל, אבל שאלתי על כל הדברים האלו כשישבתי באוטו, אז המוכר לא היה אמור לשקר...)

בקשר לחיישן הזה הוא אמר שהוא מנותק... אבל ראיתי שהמנורה שלו נדלקה באמצע הנסיעה...

כאשר הנעתי את האוטו (אחרי שהוא עמד מהבוקר) לא היה שום עשן מהאגזוז...

ועוד משהו,

אם למישהו יש נסיון אם מכירת הרכב הנ"ל, באיזה מחירים הרכב נמכר + מה הייתה היד?

(זה שהרכבים האלו נמכרים מעל מחירון אני יודע, אבל אני מעדיף לשמוע על מקרים ספציפיים...)

תודה!

בכל מקרה, גש עם הרכב לבדיקה, לפי מה שרשמת אני מבין שעוד לא היית, אם ככה איך אתה קובע שאין תאונות?

או לחילופין אם יש לך קרוב מוסכניק או חבר מוסכניק, גש אליו עם הרכב שיציץ.

אגב, אכילת שמן יכולה לנבוע גם מגומיות שסתומים, ככה שלא חייב ישר לזרוק ספקולציות כמו אדון רועי.

לגבי המחיר, אין סיבה לשלם לו על המחירון, הרכב בתנאים נורמליים ולא שמור במיוחד שהוא צריך לבקש מעל, בכל מקרה תנסה להסתדר איתו כמה שיותר.

פורסם

המחיר האחרון שלו זה 1500 מעל המחירון (והוא חושב שהמחירון הוא 26, ממה שאני בדקתי הוא 25)

בכל אופן כנראה שאני אחכה ליום שישי ללוח פוקוס בשביל לבדוק עוד כמה GSIים, אם יהיה...

אין לי למה להשוות אז זה כמו לקנות את הרכב הראשון שרואים... (בהאצ'בקים אני כבר "מומחה" :lol: אז זה יותר קל)

בקשר לבדיקה, אני אפילו לא יודע אם שווה לי לקחת את הרכב לבדיקה, הכי חשוב לי זה שאסי נקי ואת זה אפשר לבדוק במוסך פחחות.... בקטע המכני אני בספק שיצוץ משהו רציני... ועל דברים קטנים התשובה תהיה "זה הרכב"...

Scooby WRX

פורסם

נורית ה TC זה בקרה למניעת החלקה ופירפורים בכביש רטוב. אני מכיר עוד GSI שגם בה הכפתור נכנס לפעולה בעצמו. זה לא מפריע לנסיעה. הרכב מלא בכל מיני חיישנים, לכן סביר שאחרי 10 שנים משהו לא יהיה תקין, אבל תנסה להוריד על זה מחיר.

בדרך כלל אם האסטרה GSI במצב טוב ותקין (עד יד 4-5 ולא יותר מ 170,000 ק"מ), אז מוכרים אותה במחירון ולפעמים קצת מעל המחירון.

פורסם

למה לחכות ללוח פוקס ביום שישי ? יש להם אתר אינטרנט..

http://focus.msn.co.il

ודבר שני, אם הוא מוצא חן בעיניך, קח אותו לבדיקה.

קודם שיתחייב על השאסי.

כל שאר הדברים הם ברי תיקון. הכל תלוי במחיר

תתפשרו על מחיר שניכם. ומשם תרדו בבדיקה.

פורסם

הקטע שהוא לא מוכן לרדת בגלל דברים שיתגלו בבדיקה

הוא אומר שהוא יודע מה האוטו שווה וזהו...

בקשר ללוח פוקוס, באינטרנט הוא מתעדכן באמצע השבוע אחרי שיוצא הגליון....

Scooby WRX

פורסם

הזעות מהמיכסה שסטומים באוטו הזה אי אפשר לעצור ללא מוד מיוחד למיכסה השסטומים

זה מוד דיי פשוט שמצריך את פירוק מיכסה השסטומים אבל מה שכן אחרכך גם בסלד גבוהה מרגישים שהעוקה של המנוע יותר חופשיה

חוצמזה אם אמרת שהנזילות מהצד התחתון של המנוע פשוט צריל לפרש את מקורן:

אם זה ההאטם גיר אז יש להחליף אותו

אם זה המחיבור בין גיר למנוע אז צריךלהחליף שם את המחזיר שמן

אם זה מאטם אגן השמן אז תעזוב את זה על עוד וזה לא ממש מטפטף על הריצפה כי זו מחללה ללא תרופה באוטו הזה

אם הנזילות הם מאיפה של הפולי אז צריך להחליף את המחזיר שמן של הפולי

חוצמזה יכולים להיות נזילות באיזור של הפולי מאיפה שמחובר הפיחלטר שמן וכל הצנרת שלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...