Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון החמש בבית ניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בתערוכה של מועדון החמש שהתקיימה בקיבוץ בית ניר. לא היתה לי אפשרות להיות בתצוגה עצמה, כי עבדתי והייתי בתפקיד, אבל ראיתי את כל הרכבים מקרוב כשנכנסו.

היה ממש מעניין. היו הרבה רכבים אמריקאים, כמה אלפות, סוסיתות, הרבה אופנועי BSA ועוד הרבה רכבים ששכחתי.

http://www.agrinir.co.il/board/

למישהו יש אולי תמונות?

דימה

פורסם
היום הייתי בתערוכה של מועדון החמש שהתקיימה בקיבוץ בית ניר. לא היתה לי אפשרות להיות בתצוגה עצמה, כי עבדתי והייתי בתפקיד, אבל ראיתי את כל הרכבים מקרוב כשנכנסו.

היה ממש מעניין. היו הרבה רכבים אמריקאים, כמה אלפות, סוסיתות, הרבה אופנועי BSA ועוד הרבה רכבים ששכחתי.

http://www.agrinir.co.il/board/

למישהו יש אולי תמונות?

דימה

anyone??

פורסם

באתי לאירוע עם שלושת צאצאי. זו הפעם הראשונה שאני משתתף באירוע בית-ניר עליו שמעתי טובות בעבר. מאחר ועוד לא שכחתי את רע-לי העמקים, באתי בכוננות ספיגה שהתבררה כמיותרת - האירוע היה מוצלח מאוד ומהנה.

התאספנו בפונדק אסא בבית דגן ויצאנו בדיוק בזמן בשיירה לכוון ירושלים. משכנו כמובן תשומת לב והרבה חיוכים ונפנופים מכל המכוניות סביב. בדרך הזדחלתי מאחורי רום כרמל שזחלה מאחורי אינוצ'נטי. מצד אחד זה דורש הרבה איפוק לנהוג את כביש י-ם ת"א על 60 קמ"ש, מצד שני בכל זאת אחוות לוחמים... נשארתי במקומי בטור בגבורה.

הגענו לבית ניר והחננו בחניון שהיה צר מלהכיל את 35 מכוניות האספנות שהגיעו. לא היה חיבלול או שמירה, דבר שהביא לשבירה של סמל של מרצדס אחת וכניסת אורחים לא קרואים למכונית אחרת. סה"כ הקהל (הרב) שהיה שם התנהג בתרבותיות יחסית. פגשנו בעל אסקורט 1974 אנגלית מקורית עמו פיטפטנו קצת, ואני מקווה שהקשר החדש יביא תועלת לשני הצדדים.

האירוע עצמו הוא באופן בסיסי שוק של שמונצ'ס + אוכל + הופעות. בתי בת החמש מצאה טבעת בצורת פרפר+צמיד מ-ה-מ-מ-י-ם והבנים קנו דיסקים בדוכן שהצהיר שלא מדובר בסחורה מזויפת (אם כי לא רצה לתת קבלה). לרותי (אשתי) שסירבה בכל תוקף לבוא, קניתי בתור עונש פסלון קרמיקה מחריד של צפרדע שמנגן כשנושפים לו בתחת. כל חבר מועדון ואורחיו קיבל תלושים לצ'וריסוס בגריל, פיתה דרוזית עם לבנה, וכד אחד של שמן זית למכונית (שווי כולל 27 ש"ח לאדם+ 25 ש"ח למכונית).

את הזמן הנעימה להקה מאירלנד בשם כחול, אם כי המוזיקה שלהם נשמעה ברמקולים בדיוק כמו שלמה ארצי. בנוסף היה מופע הזוי למדי של שני פנטומימאים שאחד ניגן והשניה רקדה.

בסביבות שתים וחצי התחלנו להתקפל ונסענו הביתה מרוצים עם שלל אוצרות, ותוספת של 4000 קלוריות להיקף הבטן.

לקחים לדעתי:

למה סביר למכור בכסף רב את כל מה שהציגו שם, אבל תערוכה של מכוניות קלאסיות זה בחינם? באותה קלות אפשר היה לחבלל את האזור ולמכור כרטיסים לתערוכת המכוניות ב(נגיד) 10 ש"ח לאדם. על כל כרטיס מקבלים פלייר על המועדון ומי שעושה מנוי על האבטומוביל מקבל כמה גליונות בחינם. ליד אפשר להציב למכירה גם כובעים חולצות וכיוצ"ב מוצרים של המועדון. אני בטוח שהיה אפשר להכניס הרבה כסף לקופה המצומקת.

רצוי שתהיה פינה מוצלת עם תצפית על הרכבים לחברי המועדון. זה נותן לך אפשרות לנוח מההמולה ולהשגיח על האוטו וגם לפטפט.

לסיכום הענין - אירוע מוצלח ומהנה. :mm_yeah: למארגנים.

נמרוד

exhibition1.jpg

exhibition2.jpg

small BBQ2.jpg

Irish Artsi.jpg

פורסם

גם אנחנו היינו היה מאד מעניין מבחינת המכוניות אך יותר מדי אנשים ובלאגן

אומנם באנו עם הקאדילק ולא עם רכב אספנות אך עדיין היה נחמד ויפה

פורסם

בוקר יום שבת אני בשלבים אחרונים להכנת הלארק לנסיעה,יוצא מירושליים בשעה שמונה וחצי יום נעים היום

מתקרב לביית שמש ומבקר חבר שהוא גם חבר מועדון,הנל לא בבית לפחות שוחחנו בטלפון,יוצא מביית שמש לכוון גבעת ישעיהו מחנה את הלארק בצד וממתין לבוא השיירה,נחום מגיע עם השברולט היפיפה שלו אני מניע ומשתלב בשיירה,מגיעים לביית ניר אני מחייך למראה שלל הדוכנים והפעילות השוקקת במקום,

החברים מחנים את הרכבים במיגרש שצר היה מלהכיל את הכמות אך ללא ספק נוכחות מכובדת של חבריי ורכביי המועדון,אירית בנאמנות מחלקת פתקים לאוכל ולבקבוק שמן,אני מתחיל 11 על פיתה בדואית עם לבנה ושמן זיית,ושותה מיים מנרלים שהבאתי מהביית,מסתובב ביין הרכבים ובדוכנים עצמם ומשוחח עם חברים מירושליים שרואים את הלארק שלי פעם ראשונה,אחרי שאחד מהם אומר לי כזו לארק הייתה לחבר שלי אמנון ליפשיץ,הוא צוחק שחבר אומר לו שאני הבן של אמנון וזו הלארק שהייתה שלו,אני מנסה להגיע לבשר מסתבר לי שעדיף היום להיות צמחוני אוליי:lol: תור מאוד ארוך של מבקרים עומד שם וממש נהנה מרייחו הטוב מאוד של הבשר ומהעשן המתיימר כך לגובה,החבר בעל המרצדס מגיע לפתע עם סמל שיד של מישו פרקה לו מהרכב,תופעה דיי מכוערת יש לומר של מבקרים שאוהבים כך תרתיי משמע לחוש את המתכת או הפיברגלס,אני נתקלתי במבקר אחד דופק על כנף הלארק.

שאלתי אותו למה הוא דופק על הלארק ממנו כך הבנתי שהוא רצה לבדוק אם זו עשוייה מפיברגלס או מתכת,בקשתי ממנו להתקרב ולדפוק על הראש שלו לראות באם הוא חלול.....................

לדעתי יש להפיק לקחים ואו לשכור שומרים שממש כך ישמרו על הרכבים,נכון שגדרות בארועים כאלו יוצרים לעיתים חציצה ביין קהל מבקרים לרכבים אבל למה לצאת עם שריטה מכוערת מארוע כזה?

בשתיים וצי מניעים את הרכבים ואני נוסע בנסיעה ממש מהנה ומנופף כך לשלום לנחום יושב ראש המועדון מעט אחריי ביית שמש,אני מאוד נהנתי ואפילו תפסתי מעט שיזוף,מחכה כבר לארוע הבא כך

ממש בבית ניר בעוד חודש וחצי.

עופר בן צבי

פורסם
לרותי (אשתי) שסירבה בכל תוקף לבוא, קניתי בתור עונש פסלון קרמיקה מחריד של צפרדע שמנגן כשנושפים לו בתחת.

:lol::lol::lol:

נשמח אם תוכל להעלות תמונה של הארטיפאקט (רצוי עם הדגמת שימוש).

.

פורסם

לחברים שלום,

קראתי בעיון את המלצותיהם של נמרוד ועופר, חלק נכבד מן ההמלצות ייושמו באירוע הבא!

נהנתי נהנתי נהנתי

נחום קדמיאל

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם
בבקשה. אני מזהיר מראש שמדובר בתמונות קשות לצפיה.

נמרוד

אוי זה ענק...

כמה אני אוהב שאתה לוקח דברים ברצינות.

האמת? התמונה הזאת עושה לי אסוציאציות של איבר של נודיסט מצורע (ולא, לא לשאול שאלות מיותרות!! פשוט אין לי מושג למה זה...:roll: )

attachment.php?attachmentid=19222

בכל אופן, למישהו יש תמונות נוספות מהאירוע, שלא קשורות לבעלי חיים שנושפים להם דרך "פתחו האיוורור" ?...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
למה סביר למכור בכסף רב את כל מה שהציגו שם, אבל תערוכה של מכוניות קלאסיות זה בחינם? נמרוד
כי הזמינו את מועדון החמש לשמש כקישוט, וזה בדיוק מה שהיה. בפרסומים לחגיגת הזלילה שהיתה שם כתבו כי תהיה תצוגה של מכוניות ענתיקות, מועדון החמש הוזמן לקשט ואף הגיע, ותמורת מעט פסדים, לא חבלול, לא שמירה ולא בטיח.
  • תוכן חדש...