Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנג יונג מוסו פיק אפ וכ'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת סוף החודש הזה אנחנו (המשפחה) אמורים לקבל מהעבודה של אבא שלי תחליף למזדה בי2500 שלו התחליף הוא סאנג יונג מוסו פיק אפ כנראה 4*4 .

הייתי רוצה לקבל דעות על הרכב הזה יתרונות חסרונות יכולת שטח וכ'ו.

אני מבקש שהדעות היהיו מנסיון אישי כי הספקתי כבר לקרוא את רוב אם לא את כל המאמרים והכתבות עליו.

ולנושא השני שלי:

בעקבות כתבה שקראתי ב y net הבנתי שעכשיו מקבלים גם ניקוי מס' על רכבי 4*4 שהם לא טנדרים אז עלה למשפחה רעיון להחליף את הקנגו הישנה וה"טובה" ברכב שטח 4*4.

הייתי רוצה לדעת איזה רכבי 4*4 מומלצים קיימים היום ואת היתרונות והחסרונות שלהם.

מנהלים: אם קיימת טעות בניסוח ההודעה שלי אנא תקנו אותה.

אם הנושא לא מתאים לפורום זה אנא העבירו אותו למיקומו המתאים.

בתודה מראש.

אלירן.

פורסם

שלום אלירן.

אבא שלי נסע במוסו פיק-אופ מיד כאשר הוא נחת בארץ[נתנו לו ולחבר שלו בתור "שועלי שטח" וותיקים להתנסות בו]

אבא שלי התרשם ממנו שהוא נוח על הכביש,מתנהג טוב ויש לו זמינות כוח טובה.

אבל בשטח מעט התאכזב,בעיקר בגלל שהוא נמוך ופגיע.

בקשר לשאלה השניה שלך,תלוי מה התקציב,תציג אותו לנו ואנחנו ננסה לעזור לך.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אין לי עדיין מושג מה יהיה התקציב אני מניח שברגע שנמכור את הקנגו יוחלט סופיתשאנחנו קונים רכב 4*4 אני ידע את התקציב.

בכל מקרה דגמים מומלצים של רכבי 4*4 ועוד דעות על הסאנג יונג יתקבלו בברכה.

לגבי ה4*4 יש לי שאלה האם עדיף לי בנזין או דיזל.

לאמא שלי יש את הקנגו משנת 99 (מודל 2000) ועד היום יש לה באיזור ה54 אלף ק''מ ככה שזה לא הרבה ולפי מה שהבנתי לא מומלץ להחזיק רכבי דיזל מתחת ל30 אלף ק''מ לשנה.

אז מה לדעתכם עדיף לי בנזין או דיזל.

פורסם

מצטער להקפיץ פשוט עוד לא קיבלתי תשובה שממש תספק אותי לגבי השאלה השניה שלי.

בינתיים עלה הרכב קאיה סורנטו לראש שלנו.

פורסם

יתרון גדול: קפיצי סליל מאחורה (היחידי בכל קטגורית הטנדרים שאינו בעל קפיצי עלים).

חסרון גדול: סרח עודף גדול מאוד מאחורה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מה זאת אומרת סרח עודף גדול מאחורה?

ושוב אני ממש מבקש תשובה לשאלה שלי האם עדיף לי דיזל או בנזין במצב הזה של 54 אלף ק''מ משנת 99.

• תוכן חדש...