Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב שלום!

כבר התייעצתי כאן בפורום לגבי סוג הרכב הרצוי וזהו זה, בעזרתכם האדיבה, החל משבוע הבא אני מתחילה גם לחפש את הרכב הנבחר...

עכשיו, כל שנותר לי הוא לברר מהם כללי ה"עשה" ו-"אל תעשה" בתהליך החיפוש והרכישה. ושוב אני נזקקת לעזרתכם. יש לציין, כי קראתי כבר את העצות בפורום תחת "איך לא ליפול בפח...", אבל עדיין נותרו לי מס' שאלות (בכל זאת השתדלתי ולא התעצלתי, אולי פספסתי משהו ואיתכם הסליחה...) החל מהחיפוש עצמו - אילו פרטים במודעה צריכים להדליק אצלי נורה אדומה (אם בכלל)? בהמשך, שיחת הטלפון עם המוכר - מה חשוב לוודא בטרם קובעים פגישה (ז"א, אילו שאלות חשוב לשאול כבר בטלפון)? ושוב, מה צריך להדליק אצלי נורה אדומה, כך שאמנע מפגישות מיותרות? וכשאני נפגשת עם המוכר, מה יפסול רכב על הסף? (מזל שלפחות בביטוח אני ממש מבינה!!!).

אני יודעת, בטח נמאס לכם משאלות טריוויאליות שכאלה אבל זה הרכב הראשון שלי ואין לי ממש מי שמבין ויכול לעזור לי (אבא נוהג כבר שנים על רכב חברה ואני ובן זוגי שיחיה נוהגים על רכבי הקיבוץ...).

תודה, תודה, תודה!

פורסם

אם התחלת ב"איך לא ליפול בפח", אז כדאי שתמשיכי ב"דוגמאות מהחיים על רמאויות...",

שמספק הרבה יותר מידע במה שקשור לשיחת טלפון הראשונה, הפגישה עם המוכר והבדיקות השונות.

לפי המודעות בעיתון את עושה את הסינון הראשון, דברים שלא יעברו ברכב שאת רוצה:

רכב מהשכרה, יד 9, 250 אלף ק"מ, אחרי תאונה וכו' (לדוגמה, כמובן...).

לפי שיחת הטלפון, את צריכה לסנן בעיקר את הסוחרים, ופרטים שלא תמצאי לרוב במודעות: תאונות, איפה

הרכב טופל, מי היה הנהג העיקרי ברכב, אם הוא ננהג ע"י צעירים וכו'.

לפגישה הראשונה כדאי להגיע עם מישהו שמבין מעט ברכב כדי שיבדוק אותו מבחינת הניירת, חיצונית, פנימית ומכנית, לעשות סיבוב על האוטו, ואם הכל הולך חלק אפשר להתחיל לדבר על כסף, וכמה המוכר יהיה מוכן לרדת במחיר בהתאם לתוצאות הבדיקה.

לעשות את הבדיקות במשרד הרישוי, במוסך בו טופל הרכב, בדיקת שעבוד, רכב גנוב ומכון בדיקה.

בהצלחה!

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
ושוב שלום!

כבר התייעצתי כאן בפורום לגבי סוג הרכב הרצוי וזהו זה, בעזרתכם האדיבה, החל משבוע הבא אני מתחילה גם לחפש את הרכב הנבחר...

עכשיו, כל שנותר לי הוא לברר מהם כללי ה"עשה" ו-"אל תעשה" בתהליך החיפוש והרכישה. ושוב אני נזקקת לעזרתכם. יש לציין, כי קראתי כבר את העצות בפורום תחת "איך לא ליפול בפח...", אבל עדיין נותרו לי מס' שאלות (בכל זאת השתדלתי ולא התעצלתי, אולי פספסתי משהו ואיתכם הסליחה...) החל מהחיפוש עצמו - אילו פרטים במודעה צריכים להדליק אצלי נורה אדומה (אם בכלל)? בהמשך, שיחת הטלפון עם המוכר - מה חשוב לוודא בטרם קובעים פגישה (ז"א, אילו שאלות חשוב לשאול כבר בטלפון)? ושוב, מה צריך להדליק אצלי נורה אדומה, כך שאמנע מפגישות מיותרות? וכשאני נפגשת עם המוכר, מה יפסול רכב על הסף? (מזל שלפחות בביטוח אני ממש מבינה!!!).

אני יודעת, בטח נמאס לכם משאלות טריוויאליות שכאלה אבל זה הרכב הראשון שלי ואין לי ממש מי שמבין ויכול לעזור לי (אבא נוהג כבר שנים על רכב חברה ואני ובן זוגי שיחיה נוהגים על רכבי הקיבוץ...).

תודה, תודה, תודה!

כדאי באמת לקרוא את כל הדביקים בפורום ייעוץ ברכישה.

מעט תשובות:

פרטים אדומים במודעה? כפי שציינו מעלי פרטים חריגים מאוד (יד מאוד גבוה, ק"מ מאוד גבוה וכו').

מה לשאול בטלפון?

ראשית - שלום לגבי הרכב למכירה. יש סיכוי (אם כי הניסיון שלי מראה שזה לא עובד תמיד) שאם יענו לך בחזרה - איזה רכב מדובר, שזהו סוחר ולא אדם פרטי.

שאלות נוספות - כל מה שחסר במודעה, ועוד כמה פרטים, לדוגמא: שנה, יד, ק"מ, האם היו תאונות? צבע, איפה הרכב טופל? מחיר. אפשר גם לשאול את האדם שמדברים איתו האם הרכב בבעלותו.

מה יפסול רכב על הסף? מבחינתי - שקר. לדוגמא רכב יד שניה אבל ברשיונות יד שלישית.

בהצלחה בחיפושים, לא לשכוח לקחת לבדיקה במכון מומלץ.

גיא

פורסם

עוד דבר לחשוד בו ולשים לב אליו, אנשים תופסים על זה טרמפ:

הם אומרים הרכב יד שניה כשבעצם רשום בעלים קודמים 02 זה אומר שהמוכר הנוכחי הינו יד שלישית כבר, לשים לב לזה, הרבה אנשים נופלים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...