Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לדעת בבקשה קצת פרטים לגבי מיני מינור!

אז ככה רציתי לדעת אייך הרכב מבחינת תחזוק?

האם חלפים יקרים?וזמינים?

האם יש הרבה תקלות??

ואיך הוא מבחינת נסיעה על הכביש ?

תודה מראש שמעון

ד"א

עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את המידע שאני זקוק לו

פורסם

שלום לשמעון ולחובבי המיני בפרט

לגבי נסיעה על הכביש , שלא תצפה שזה יהיה רכב ספורט כמו מיאטה או דומיה

הרכב נוסע טוב ויגידו כמו רכב קרטינג מהיר

יש כחברים ששינו את מנועי המיני ושיפרו אותם כך שהרכב נוספע מצוין

לגבי חלקים , ניתן להשיג חלקים בארץ אבל רוב בעלי המיני יעדיפו להזמין מהאינטרנט , ומחנויות מחו"ל

מכוון שהחלקים אצל כמה חנויות שיש להם חלקים יקירים בטרוף ( יהיו כאלה שיחלקו עליי עימם הסליחה מראש) , אבל חשוב לציין שכמעט לכל בעל מיני יש מיני נוספת לפירוק כך שיש מלאי זמין תמיד לחלקים

לגבי תקלות , זו שאלה כללי אבל אני אנסה לענות ממוקד , תלוי איך אתה מטפל ומתנהג למיני שלך ,

בסך הכל זה רכב אמין , קל לתיקון מכנית רכב פשוט , לפי דעתי ורב בעלי המיני יסכימו איתי .

בהצלחה

בעולם המיני

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

שאלה אחרונה אם אפשר במידה ונהרס חלק המחיר שלו יהיה יקר לעומת רכבים אחרים?

תודה מראש שמעון

פורסם

שימשון , הבעיה היא לא אם הוא יהיה יקר , הבעיה היא כמה זמן יקח לך להשיג אותו , אתה צריך להתפשר על זה שאתה צריך או מיני נוספת לחלקים , או קשרים עם בעלי מיני או אנשים עם חלקי חילוף , או סבלנות למשלוח חלקים מחול.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

במידה ואני רוצה לקנות מחנויות בארץ החלק יהיה יקר?

אני מוכן להיתפשר איזה שלושה ארבע ימים בלי חלק מסוים!

פורסם

שלום שימעון

אם אתה רוצה להשיג חלקים רק בארץ למיני זה קשה , מכוון שיש רק את

"אוטו מיני" שהוא מוכר חלקים , ואין לו את כל החלקים , וכן יקר יחסית למחיר החלקים בחול

במידה ואין לך בעית זמן , אתה יכול להזמין מחו"ל ולקבל את החלק בזול יחסית לארץ .

( אני מדבר על קנית אותו חלק ב אי ביי )

בברכה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אוסטין מטרו מקביל לו בחלק מהחלקים , 300 שקל לחודש לחלקים ? די דחוק וגם עינין של מזל ותחזוקה ... בגדול זה מסוג הדברים שלא מיועדים לחסוך , אם אתה מחפש רכב לחסוך באמת עדיף שתקנה לדוגמא אוטוביאנקי Y10 FIRE ( ולא בקטע של קטילה או משהו , גם רכב קטן , חסכוני הרבה יותר , וחלקים סופר זולים וזמינים , ושמעתי שמשעשעת למדי לנהיגה , לא מיני ולא קרוב , אבל משעשעת )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מעונין במיני כמה בערך אני יצטרך להוציא על חלפים בחודש והאם הרבה זמן עד שאני ימצא חלקים?

בשורה תחתונה כדאי להביא את הרכב בתור רכב שנוסעים עליו תמיד ?

תודה מראש שמעון

פורסם
אני מעונין במיני כמה בערך אני יצטרך להוציא על חלפים בחודש והאם הרבה זמן עד שאני ימצא חלקים?

בשורה תחתונה כדאי להביא את הרכב בתור רכב שנוסעים עליו תמיד ?

שמעון שלום,

לדעתי אתה מנסה לעשות מהמיני משהו שהיא לא.

באירופה, כשיש מיני חדשות יחסית (עד שנת 2000) - הן משמשות לא מעט כרכב יומיומי. בארץ, כשרוב המיני הינן מאזור שנות ה 80, הן משמשות היום בעיקר כרכב אספנות/סופי שבוע/תחביב.

בתור רכב יומיומי, יהיה קשה להסתדר איתן, והן (כמובן) לא מצויידות בכל הפינוקים שאנחנו רגילים לקבל היום בכל רכב (כמובן שיש כאלו שה"פינוקים" האלו הוספו להן - אני מדבר על המקור).

בכל מקרה, אם אתה רוצה מיני בתור תחביב, היא רכב מקסים, אבל צריך לקחת בחשבון שרכב כזה גובה את מחירו בתחזוקה. אם אתה מחפש רכב ליומיום, אני הייתי ממליץ לך לחפש במקום אחר.

FAZER

• תוכן חדש...