Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר איביזה טורבו הגעתי לאיביזה טורבו עם קצה שילדה.

האוטו שמור ברמה גבוהה , מקורי לחלוטין ללא תוספות.

ננהג אך ורק ע"י נהג מבוגר.

אך הרכב עבר תאונה חזיתית - הוחלפו שתי הדלתות , מכסה מנוע , גריל , פנסים , מנוע (הכל חלקים מקוריים ממוסך מורשה) ולרכב יש קצה שילדה , אין נגיעה בקורות ולא בוצע שום תיקון בנושא כי לא היה צורך.

בעל הרכב מוכן להתפשר , אבל לא מוכן לרדת הרבה בטענה שהרכב שמור מאוד , מקורי , והיה נמכר מעל המחירון ללא התאונה.

האם כדאי להתעסק עם הרכב (בהנחה שיום אחד אני יאלץ למכור אותו) או להמשיך הלאה לחפש ?

פורסם

קודם כל, איך אתה יודע שהוא ננהג רק ע"י אדם מבוגר ?

זה שהאוטו שמור זה יפה, אבל שים לב:

"תאונה חזיתית - הוחלפו שתי הדלתות , מכסה מנוע , גריל , פנסים , מנוע"

עכשיו תפעיל את המוח ותגיד לי אתה - זה נקרא "קצה שילדה" ? לזה אני קורא "שאסי אחושרמוטה"

ואתה עוד כותב: "אין נגיעה בקורות ולא בוצע שום תיקון בנושא כי לא היה צורך"

עכשיו תן לי להסביר לך משהו, לא יכולה להיות פגיעה בשילדה, אם אין "נגיעה בקורות".

דבר שני, כמו שכבר אמרתי, נשמע שהרכב עבר התרסקות רצינית. קצה שילדה ? you wish.

ודבר אחרון, לא בוצע שום תיקון בנושא...כי אי אפשר לתקן שילדה עקומה !

בקיצור, הרכב ממש בונבון, אבל שהמוכר יחפש פראייר אחר שיקנה אוטו כזה עקום.

יום נעים !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

קצה שילדה????

הוחלף מנוע, שתי דלתות, מכסה מנוע.......וכו' וכו'.......מזל שהדלת של הבאגז' נשארה מקורית.....:?

ועכשיו ברצינות.....תאונה מהסוג הנ"ל איננה קצה שילדה.....

לשמחתך לא חסרות איביזות מהסוג הנ"ל ללא פגיעות שילדה.

אז תמשיך לחפש.....אני בטוח שתמצא...

בהצלחה

אייל

BMW M135I

פורסם

בהתחלה רציתי להגיב כאן כמו כולם ,ואז הגעתי למסקנה שמנוע לא חייב להיפגע פיזית בתאונה, אלא מספיק שהרדיאטור / אגן שמן מתנפצים והמנוע נשרף תוך זמן לא רב ומחייב החלפתו בחדש.

בכל מקרה, לדעתי עדיין רוב הסיכויים שלא מדובר בקצה שילדה, כי הרכב עבר יותר מאשר כיפוף של וו גרירה, או שריטה בשלדה עצמה.....

אם הרכב לא נמכר ב10-15 אחוז פחות מהמחירון בתור מחיר התחלתי לפני מיקוח, אז אין סיבה להסתכל לכיוונו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
והיה נמכר מעל המחירון ללא התאונה
תסביר לבעל הרכב שגם אתה היית מוכן לשלם מעל המחירון לרכב ללא תאונה, אבל תזכיר לו שהרכב שלו כן עבר תאונה.

זה כמו שתמצא רכב עם מנוע גמור, ובעל הרכב יבקש מעל המחירון כי הוא היה מקבל מעל המחירון אם המנוע היה במצב מושלם...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אל תמהר לקנות דבריםש אתה לא סגור עליהם. איזה מודל אתה מחפש? ומה המחירון שלו וכמה הוא רוצה.. כי אם הוא לו מוריד יותר מדי אל תסתכל לכיוון.

• תוכן חדש...