Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מעוניין לקנות את הרכב

מה דעתכם על הונדה אקורד??

איזה נפח מנוע אתם ממליצים?

מה דעתי על האוטו:conf:

צבע נחמד

נפח: כמה שיותר גדול.

עכשיו באמת תפרט מה את בדיוק רוצה לדעת על האוטו

ואז אנישים יכולים לעזור לך!:idea:

פורסם
אבא שלי מעוניין לקנות את הרכב

מה דעתכם על הונדה אקורד??

איזה נפח מנוע אתם ממליצים?

אוקיי צודק

אני ואבא שלי נוסעים הרבה

לכן חשוב לנו נסיעה חלקה ונוחה

שהניסעה כמה שפחות תורגש...

אם אתם יכולים להציע מכונית שתענה יותר על הבקשות שלנו עד 175,000

פורסם

אם הינך מחפש נסיעה נוחה שלא תורגש אז הבחירה הטובה ביותר תהיה סיטרואן סי 5, אך כדאי לחכות קצת, כי מתיחת הפנים צריכה להגיע בקרוב.

אם אתה לא יכול לחכות אז אפשר ללכת לכיוון האמריקאי, שברולט אימפלה 3.4 נכנסת בדיוק במחיר ומציעה נסיעה נוחה(לא ספורטיבית! אבל נוחה) ומנוע חזק.

פורסם

נוחות נסיעה אינה מנת חלקה של האקורד, הם בחרו לתת למתלים, לשילדה, להגה, למנוע ולגיר (לכל האוטו...) אופי ספורטיבי מאוד.

המונדאו לא נופלת ממנה בביצועים, ועדיין נוחה יותר.

הייתי בודק את המאליבו החדשה לבית שברולט, מנוע 3.5 ליטר, 200 כ"ס, שלדה על בסיס סאאב 9-3, פינוקים ואיבזורים עד הגג, 160K.

dirty old man

need love too

פורסם
אוקיי צודק

אני ואבא שלי נוסעים הרבה

לכן חשוב לנו נסיעה חלקה ונוחה

שהניסעה כמה שפחות תורגש...

אם אתם יכולים להציע מכונית שתענה יותר על הבקשות שלנו עד 175,000

ואתם רוצים אקורד?:shock::shock2::loco:

כמו שנאמר בהודעה מעליי:

האקורד נוקשה מאוד יחסית למכונית מנהלים (אולי הנוקשה ביותר)

הונדה בנו רכב מנהלים בעל אופי ספורטיבי וספרטני.

אין ברכב הזה שום הכוונה של פינוק ואיבזור.. לעומת ההשקעה בכוח ובתיבת הילוכים מעולה.

תחפש אקורד במנוע חיפוש.

עשיתי עליה נסיעת מבחן, ורשמתי את כל הרשמים שלי.

חוץ מה-C5, גם ה-407 יכולה לשמש כרכב מאוד נוח על הכביש במידה והרכבים הצרפתים קורצים לכם.

במחיר הנ"ל תוכל לרכוש מאזדה 6 פרימיום (מצויינת כמעט בכל) או מונדיאו, שעד היום לדעתי אחת המובילות בקטגוריה מבחינת נהיגה והנאה (לא מוערכת כראוי).

הייתי מציע לך לבדוק בנסיעת מבחן גם את ה-B4 והאונסיס (ממה שהבנתי היא מאכזבת)

פורסם
ואתם רוצים אקורד?:shock::shock2::loco:

אני נהגתי על האקורד בגרסת קומפורט, וגיליתי שהיא די נוחה(בכל מקרה-ממש לא לוקה בסעיף זה) ומבודדת היטב, הרבה יותר טוב משל המאזדה 6 למשל.

לדעתי גם המתלים של האקורד מספקים נוחות טובה משל ה-6, דעתי מבוססת על נסיעות רבות ב-6 וגם לפי מגזין הגה, שנתן את הציון 4.36 מתוך 5 לאקורד לעומת 4.10 בלבד למאזדה 6.

ברור?

פורסם

אני נהגתי על האקורד בגרסת קומפורט, וגיליתי שהיא די נוחה(בכל מקרה-ממש לא לוקה בסעיף זה) ומבודדת היטב, הרבה יותר טוב משל המאזדה 6 למשל.

לדעתי גם המתלים של האקורד מספקים נוחות טובה משל ה-6, דעתי מבוססת על נסיעות רבות ב-6 וגם לפי מגזין הגה, שנתן את הציון 4.36 מתוך 5 לאקורד לעומת 4.10 בלבד למאזדה 6.

ברור?

מבחינת רעשי דרך- אכן באקורד מבודדים טוב יותר מה-6.

אך אי לא בא להשוות בין 2 המוכניות האלו.

אני מצאתי את האקורד לא נוחה לי, וההרגשה של הכביש בגב הציקה לי מאוד.

שמעתי לא מעט אנשים שגם טענו שהאקורד לא נוחה כלל וכלל.

איני בא לשלול כאן את טיבה של האקורד- אני עדיין חושב שהיא מצויינת בדברים אחרים.

פורסם

מישהו יודע איך הסובארו B4 החדשה מבחינת נוחות נסיעה (מתלים, בולמים, רעשי דרך) ?

דבר מוזר שקרה לי פעם במאזדה6, ישבתי עם מישהו באוטו שלו (מאזדה6) והוא משום מה השאיר על הילוך DRIVE עם רגל על הברקס, וכל האוטו רעד ולא הרגיש שקט במיוחד...אבל לא שאלתי אותו למה זה כי הוא לא מבין ולא היה יודע, מה גם שהוא בכלל לא שם לב לזה, למרות שזה היה רעידות רציניות לעומת מכוניות אחרות.

מישהו יודע משהו לגבי זה?

פורסם

הבי 4 נחשבת למנהלת היפנית הנוחה ביותר(לפי המגזינים המובילים).

גם רעשי הדרך נמוכים ובנושא(רעשי דרך) זה היא די דומה לאקורד.

אותה בעיה שיש במאזדה 6 יש גם באוטו שלי(626).

כל עוד הרכב על D מורגשות רעידות חזקות מאוד, אך כשמעבירים ל-N כל הרעידות פוסקות.

פורסם

יתקנו המומחים אם אני טועה:

נראה לי שהרעידות הן תוצאה של התנגדות בין המנוע לגלגלים, המחוברים זה לזה כאשר הגיר על D. העברה ל N משחררת את הלחץ ומאפשרת למנוע לעבוד בלי התנגדות, ללא רעידות (מצמד הידראולי).

כמובן שללא חופש מסויים המנוע היה כבה, אך אם החופש היה גדול יותר לא היו רעידות. וגם הביצועים היו יורדים וצריכת הדלק היתה עולה.

dirty old man

need love too

פורסם

yoelbe טענתך נכונה אך כידוע, בהרבה אוטומטיות אחרות לא קיימות אותן רעידות מציקות.

ככשאלתי את המוסכניק שלי, הוא טען שהסיבה היא רמת גימור מצוכה מאד של הדשבורד במזדה. אין שום טיפול, הפתרון היחידי הוא להתרגל...

פורסם
yoelbe טענתך נכונה אך כידוע, בהרבה אוטומטיות אחרות לא קיימות אותן רעידות מציקות.

ככשאלתי את המוסכניק שלי, הוא טען שהסיבה היא רמת גימור מצוכה מאד של הדשבורד במזדה. אין שום טיפול, הפתרון היחידי הוא להתרגל...

דווקא ברוב האוטומטיות זה קיים, רק שבמאזדה זה קיצוני.

ממה ששמתי לב, זה בעיקר במנועים קטנים.

למשל רכב עם 8 צילינדרים, גם אם תשב בשיא השקט באמצע מדבר אתה תחשוב שהמנוע כבוי.

אבל לדוגמא כל הסובארו החדשות, שיש בהן מנוע בוקסר, לא רועדות כמעט בכלל וגם המנוע שקט.

לא הבנתי מה הקשר לדאשבורד, רעידות הכוונה לרעידות בריצפת הרכב, מושבים, משענות הראש...הכל.

פורסם

נראה לי שהגימור של המזדה בדש-בורד בסדר, והתכנון של המצמד ההידראולי לוקה בחסר. אם הדש רועד זה כי האוטו רועד, בכל שאר המכוניות זה באמת לא מורגש.

המצמד ההידראולי אמור "להתרחק" בזמן עמידה והחלפת הילוכים? מישהו יודע בבוודאות?

dirty old man

need love too

פורסם
נראה לי שהגימור של המזדה בדש-בורד בסדר, והתכנון של המצמד ההידראולי לוקה בחסר. אם הדש רועד זה כי האוטו רועד, בכל שאר המכוניות זה באמת לא מורגש.

המצמד ההידראולי אמור "להתרחק" בזמן עמידה והחלפת הילוכים? מישהו יודע בבוודאות?

הרעידות נובעות מאיזון מנוע לא מושלם ו/או תכנון תושבות מנוע-גיר לקוי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...