Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו או סובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המונדאו יותר מאובזרת מהדגם הפשוט של ה B4 שניהם 2 ליטר המנודאו מספקת 145 והסבוארו 138

המונדאו עושה ב 9 שניות למאה והסובארו ב 13

אך הסבוארו היא הנעה כפולה שזה כל ההבדל...

אך החבר שלי מחפש נוחות ואמינות ולא ביצועי אחיזה, רק רכב מפואר עדיין, מה עדיף?

ואם אפשר לקבל חוות דעת אישית על הרכב למי שמכיר מקרוב.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אך הסבוארו היא הנעה כפולה שזה כל ההבדל...

שתי המכוניות בסדר

אבל אני ההיתי היולך על ה B4 בגלל ההנעה כפולה

וגם בגלל האמינות של המנועים שלהם

על איזה שנתון מדובר?

פורסם
על איזה שנתון מדובר?
לפי שהוא אומר שהמנוע של הסובארו הוא 138 אז השנתון הוא 04 ומעלה.

אתחיל ואומר שעל המונדיאו נהגתי בנסיעת מבחן, אך על הסובארו לא נהגתי-רק נסעתי.

לדעתי שתי המכוניות מצויינות, מציעות רף גבוה ביותר בקבוצה, אך לדעתי המונדיאו היא המכונית הטובה בקבוצה. תא הנוסעים יפהפה, מאובזר והמושבים מצויינים(לדעתי, בניגוד למושבים של סובארו הנוקשה מדי).

המנוע של המונדיאו טוב יותר ומביא אותה לביצועים טובים יותר, גם בגלל ההספק הגבוה יותר וגם בגלל המשקל הנמוך יותר. כל האצה במונדיאו תביא לסחרור קטן של הגלגלים הקדמיים(אין בקרות:roll: ?).

מבחינת הנאה מנהיגה, המונדיאו טובה יותר(ומצויינת כשלעצמה-ממש נדהמתי בנסיעת המבחן) אך אומרים שהסובארו אוחזת טוב יותר, תודות ל-AWD.

מבחינת נוחות הנסיעה שתי המכוניות מספקות ומעלה, טובות מהמתחרות היפניות אך נחותות מעט מהסי 5\לגונה.

שוב, הבחירה שלי היא המונדיאו.

• תוכן חדש...