Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מעוניין לקנות את הרכב חדש מהחברה..

הוא היה מעונין בחוות הדעת שלכם על המכונית..

אז תגידו חופשי מה שאתם חושבים כי עוד לא הזמנו...

פורסם

זה רכב בעל אופי ספורטיבי מובהק... שלדה, מתלים, מנוע, גיר...

אם אתם מחפשים פוזה או רכב שעשועים... זה המקום.

אם לא... אז לא...

dirty old man

need love too

פורסם
זה רכב בעל אופי ספורטיבי מובהק... שלדה, מתלים, מנוע, גיר...

אם לא... אז לא...

ספורטיבי מובהק? לא מדובר פה על אקורד טייפ R דור קודם. אלא על מכונית מנהלים אוטומטית.... יחסית ספורטיבית למתחרות שלה, ספורטיבי מובהק נשמעת לי הצהרה גדולה מדי.

האקורד היא קניה טובה, תריץ חיפוש היא לא מעט דיוניים, הייתי מציע לו לבדוק את כל המתחרות בקטגוריה (או לפחות את המובילות שבהן) ולראות איזה מכונית הכי מתאימה לו. שיבדוק: B4, אקורד, מונדיאו, 407, אוונסיס ומאזדה 6.

גיא

פורסם

נכון שלא מדובר בטייפ R, אבל עדיין אופי המנוע הוא כוח בסל"ד גבוהה ונוקשות יתירה.

מי שמחפש רכב נוח ונעים לנסיעה יומיומית לא ימצא כאן את מבוקשו.

הקורד היא קניה טובה, אם זה מה שאתה מחפש...

dirty old man

need love too

פורסם

בכמה מילים

מכונית מנהלים מהנה, מעוצבת, חזקה, חוסר אבזור בגרסאות הבסיסיות, יקרה מאוד וחוסר תמורה רציני.

b bo bos bose baaaaaaaaas

פורסם
נכון שלא מדובר בטייפ R, אבל עדיין אופי המנוע הוא כוח בסל"ד גבוהה ונוקשות יתירה.

מי שמחפש רכב נוח ונעים לנסיעה יומיומית לא ימצא כאן את מבוקשו.

הקורד היא קניה טובה, אם זה מה שאתה מחפש...

יש לך אקורד?

אם לא... אז לא...

אתה בטוח שלא התבלבלת עם S2000?

אקורד כרכב פוזה?! גם אם מדובר על ה2.4 בצבע סגול עם קסנון (השילוב הכי יפה שראיתי לאקורד לדעתי) לא הייתי לוקח אותו בחיים בתור "רכב פוזה", ובטח שלא בתור רכב שעשועים. אם זו היתה STI עם ספוילר בגודל של בית - יש פוזה, ובטח שיש שעשועים.

האקורד היא אופציה טובה ללא ספק. יקרה קצת, אבל בהחלט שווה בדיקה. לא הייתי ממליץ עליה בתור האופציה היחידה, בטח מבלי לשמוע מה הצרכים. מנוע משובח יחסית למתחרות? אמת.

גיא

פורסם

אני ערכתי נסיעות מבחן על האקורד, מונדיאו ופרימרה, וזוהי ההתרשמות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=31531&highlight=%E0%F7%E5%F8%E3

כמו כן נהגתי על מאזדה 6 של השותף שלי, לדעתי היא פחות טובה מהמונדיאו והאקורד.

קרא את ההתרשמות, אם יש עוד שאלות, אל תהסס לשאול.

פורסם

לי אין אקורד, להורים של חבר יש. הוא (23) חולה על האוטו, אמא שלו מעדיפה את הרובר 75... זה מבטא פחות או יותר את המצב.

אולי המושג פוזה נתון לפרשנויות, אבל יש הרבה פוזה על האקורד. כמובן שאם תכנס למפגש מכוניות ספורט עם אקורד, לא יסתכלו עליך, אבל ביחס לשאר המתחרות...

חלק ניכר מבעליהן של האקורד קנו אותה כי זה "הונדה אקורד" ותו לא.

חוצמזה, גם לי היא לא הייתה נוחה במיוחד.

dirty old man

need love too

פורסם
ספורטיבי מובהק? לא מדובר פה על אקורד טייפ R דור קודם. אלא על מכונית מנהלים אוטומטית.... יחסית ספורטיבית למתחרות שלה, ספורטיבי מובהק נשמעת לי הצהרה גדולה מדי.

האקורד היא קניה טובה, תריץ חיפוש היא לא מעט דיוניים, הייתי מציע לו לבדוק את כל המתחרות בקטגוריה (או לפחות את המובילות שבהן) ולראות איזה מכונית הכי מתאימה לו. שיבדוק: B4, אקורד, מונדיאו, 407, אוונסיס ומאזדה 6.

גיא

מה לגבי גיר רגיל? יש כאלו?

אני לא חושב שאם מכונית היא מכונית מנהלים אז היא חייבת להיות גם גיר אוטומט בתור איזשהו כלל, אני מקווה שיש כאן (איפשהו) אנשים שחובבים גיר רגיל ויש להם תקציב למכוניות יוקרה (ויוכלו לשלב בין השתיים).

למען הדורות הבאים כמובן :wink: (או לפחות עד מתי שאני אוכל להרשות לעצמי אחת כזו:roll: ).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני לא יודע לגבי הונדה ויבוא של גיר רגיל, אבל אם תלך ל BMW, ותבקש להזמין סדרה 5 ידנית, תקבל. זול זה לא יהיה, אבל אפשרי? בטוח. כנ"ל A6.

גיא

פורסם
אבא שלי מעוניין לקנות את הרכב חדש מהחברה..

הוא היה מעונין בחוות הדעת שלכם על המכונית..

אז תגידו חופשי מה שאתם חושבים כי עוד לא הזמנו...

זו המכונית היחידה, אפשר לומר, שמציעה גיר אוטומטי 5 הילוכים כבר הגירסה הבסיסית ביותר (לציי רכב/ליסינג וכד') והיא בעלת הביצועים הטובים בקטגוריה ביחס למתחרות (לגונה, B4, 407, מונדאו...).

היא נופלת בתחום אחד בלבד: נוחות. עקב מתלים קשים/כיול נוקשה, האוטו אומנם משנה זווית בצורה טובה אך נחות בתחום הנוחות - שלדעתי מאוד חשוב בסגמנט הזה.

ה- B4 היא הנוחה מבין האופציות היפאניות שבחבורה, אך חשוב לזכור שזה בא לידי ביטוי בזוויות גילגול גדולות במצבים קיצוניים.

ביחס למתחרות האחרות הנתונים הראליים של ה B4 מבחינת תאוצה משביעי רצון. מבלי לקחת בחשבון נתוני יצרן, בפועל היא מיישרת קו יחד עם הלגונה וה-407 מבחינת תאוצות (12.5 עד 13 שניות ל-100 קמ"ש) ולא לשכוח שהיא היחידה בחבורה עם הנעה כפולה.

אם נוחות זה משהו שאתה יכול להתפשר עליו, האקורד היא הבחירה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...