Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס אוט' - עגלה ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע עם יאריס עם מנוע 1300 וחמש דלתות מסוגלת עם גיר אוטומטי לסחוב את עצמה ?

כי זה אוטו יקר יחסית לאוטו קטן (75,000 ש"ח למודל 2002)

אבל הנתונים ממש מרשימים:

87 כ'ס

צריכת דלק בין 12 ל18

וביצועים לא מטורפים - אבל זה נגיד בסדר (0ל100 ב 13 שניות, ומהירות מירבית 165 קמ"ש)

מישהו יכול לאמת את זה ? ואולי לומר לי מה זה אומר ? זה מספיק ?

פורסם
מישהו יודע עם יאריס עם מנוע 1300 וחמש דלתות מסוגלת עם גיר אוטומטי לסחוב את עצמה ?

אבל הנתונים ממש מרשימים:

87 כ'ס

צריכת דלק בין 12 ל18

וביצועים לא מטורפים - אבל זה נגיד בסדר (0ל100 ב 13 שניות, ומהירות מירבית 165 קמ"ש)

היא לא עגלה אבל גם לא תספק לך תאוצות שיגרמו לך לכאבי צוואר. היא נעה בקצב התנועה פחות או יותר ומגיעה ללא בעיות למהירויות שאפשר לעשות שטויות בהם !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבל הנתונים ממש מרשימים:

87 כ'ס

צריכת דלק בין 12 ל18

היא הרבה יותר מרשימה מהנתונים על הנייר, רכב זריז מאוד.

שילוב מעולה של רכב קל, מנוע מצויין וגיר טוב מאוד.

לא מרגישה חלשה בשום צורה.

• תוכן חדש...