Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בבחירת רכב - 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד למשפחה בת 3 נפשות, וברובו ישמש לנסיעות עירוניות, ומדי פעם (נגיד לדוגמה פעם בשבוע) לנסיעות בין עירוניות.

המחיר - 40K אם כי אפשר לעלות קצת.

לא משנה האם הרכב אוטומטי או ידני.

בעלת הרכב היא לא מסוג האנשים שנוהגים לטפל ברכב יותר מדי, ואין לה ראש למוסכים, לכן רוב האירופאיות יורדות מהפרק.

ההתלבטות היא בין משפחתית (אימפרזה, קורולה, מגאן) לבין רכב קטן יותר (אילו רכבים אמינים יש בקטגוריה זו?).

מה דעתכם?

תודה מראש.

יונתן.

פורסם

פיאסטה 2001 (שנתון לא מדויק - אני לא ממש מעודכן במחירונים אבל זה משהו באזור)

מכיוון שלפי מה שהבנתי אין לה שום דרישות מהרכב חוץ מאמינות - הכי טוב שתלך על יפנית/קוריאנית כמה שיותר חדשה ובעלת כמה שפחות איבזור חשמלי וכו'

וואלק אתתתתה

פורסם

בנוגע לפיאסטה.

לפי המחירון באמת ניתן למצוא אחת משנה מתקדמת יחסית, הבעיה היחידה היא שהיא מגיעה ללא ABS (או כך לפחות כתוב במחירון של לוי יצחק), האם יש דגם הכולל ABS?

מה לגבי הפולקסווגן פולו?

1600 סמ"ק, 75 כ"ס וABS , לפי המחירון שנת 99 עולה 46K.

האם כדאי גם לשקול גם אותה?

ובנוסף, במקרה והסכום העומד לרשותי גבוה יותר, בסביבות ה50K, מהן המכוניות הכדאיות?

תודה על העזרה.

יונתן.

פורסם

תראה עוד 10 K בסכום הזה לא משנה (על פי ידיעתי)

פולו זה רכב שאתה קצת מסתכן כשאתה קונה - ישנן פולו מוצלחות , וזה רכב די נוח ונעים לנהוג בו

אבל יש גם את אלו שהמתגים של החלונות החשמליים נופלים להם , והחלונות נופלים (ובשנה הזאת או בשנת 2000 יש גם איזה בעיה עם המנוע...)

בקיצור לך תדע על מה נפלת...

לא שאני אומר שיש מכונית שבטוח תצא בלי תקלות - אבל הפיאסטה פשוט אמינה...

ובקשר לABS - משנה מסוימת החלו להוסיף לפיאסטה מערכת ABS - וב 50 אלף אתה יכול לרכוש פיאסטה כמעט חדשה מחברות השכרה - שווה לבדוק!

וואלק אתתתתה

פורסם
מה ההתעקשות על ABS?

90 אחוז מהנהגים לא יודעים שיש להם ABS/ להשתמש בו בזמן אמת...

ABS יכול להציל חיים אם משתמשים בו כמו שצריך.

הרכב הזה ישמש גם את חברה שלי, שעברה קורס נהיגה מתקדמת ובהחלט יודעת להשתמש במערכת הזו.

לכן אני מעדיף רכב עם המערכת הזו.

יונתן.

פורסם
ABS יכול להציל חיים אם משתמשים בו כמו שצריך.

הרכב הזה ישמש גם את חברה שלי, שעברה קורס נהיגה מתקדמת ובהחלט יודעת להשתמש במערכת הזו.

לכן אני מעדיף רכב עם המערכת הזו.

יונתן.

אפשר להבין איך משתמשים בABS ? תודה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל, הכוונה בלהשתמש בABS היא שבזמן בלימת חירום תוכל עדיין לפנות עם הרכב לצורך התחמקות ממכשול.

ברכב בלי ABS הגלגלים פשוט ינעלו ולא יעזור כמה שתסובב את ההגה, הרכב ימשיך ישר.

יונתן.

פורסם

שימוש במערכת נגד נעילת גלגלים- ABS:

בבלימות רגילות אין הבדל בתפעול. כאשר תבלום חזק ברכב בלי ABS, הגלגלים ינעלו ותמשיך עם כיוון הנסיעה עד שתשחרר את הבלמים, רק אז תוכל לפנות. ABS מונעת נעילה של הגלגלים וכך אתה יכול לפנות גם בעת בלימת חירום.

כמו כל דבר בחיים, גם ל ABS יש תופעות לוואי, העיקית שבהן היא רעשים- תקתוקים ושאר קולות שהיא משמיעה, והדוושה 'בורחת' למטה.

תפעול נכון של הבלמים בעת חירום הוא ללחוץ חזק בשתי רגליים, אחת על הברקס, שניה על המדרך בצד שמאל ('דוושה מתה'), וכאשר המערכת נכנסת לפעולה, מלווה בקולות ורעמים -- -- לא לשחרר את הברקס... להמשיך ולתת למערכת לעבוד...

מומלץ מאוד לתרגל את תפעול המערכת על כורכר במגרש חניה או משהו דומה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...