Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

אני מחפש רכב קטן אוטומטי לאחותי, סדרי גודל של 60K יד שניה כמובן.

בדקתי על היונדאי גטס (תודה רבה רבה דרך אגב לכל מי שענה לי בפורום)

והיא נשמעת סבבה לאחותי אלא שצריכת הדלק שלה נוראית יחסית לגודל ולביצועים.

אני יודע שהפורום הזה הוא של חברה רציניים יותר מרכב יפני אוטומטי קטן אבל נראה לי שבכל זאת מבינים פה עניין.

תודה מראש יונתן.

פורסם

כדאי שתפרט את הדרישות שלך מהרכב. נסיעות עירוניות, בין עירוניות, חיסכון, וכו'...

אם עסקינן ברכב עירוני ללא דרישות מיוחדות בנושא הביצועים... סיריון 1000 תתאים לך מאוד.

אם אתה רוצה ביצועים טובים וסטייל, הרי שהסיריון 1300 עם 102 כ"ס והרבה ניקל... נראית לי סבבה. (2001 ומעלה, אם אני לא טועה).

dirty old man

need love too

פורסם
כדאי שתפרט את הדרישות שלך מהרכב. נסיעות עירוניות, בין עירוניות, חיסכון, וכו'...

אם עסקינן ברכב עירוני ללא דרישות מיוחדות בנושא הביצועים... סיריון 1000 תתאים לך מאוד.

אם אתה רוצה ביצועים טובים וסטייל, הרי שהסיריון 1300 עם 102 כ"ס והרבה ניקל... נראית לי סבבה. (2001 ומעלה, אם אני לא טועה).

אני הייתי הולך על יאריס 1300 סמ"ק או 206XT עם 1400 סמ"ק.

לגבי הסיריון - שומר נפשו ירחק, גם אם היא מצופה בזהב...:wink:

הכי טוב FSI!

• תוכן חדש...