Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם המלומדת על XT-500 שנת 1980

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח להעזר בנסיונכם לקראת רכישה אפשרית של ימהה XT-500 שנת 1980.

מצאתי אופנוע שנראה מצויין, עם 11,000 ק"מ בלבד משופץ ומשוחזר למקור (לטענת בעליו).

הבעיה היא שהמחיר המבוקש הוא 13,000 ש"ח, האם המחיר סביר ?

החסרון העיקרי הוא שב-6 השנים הקרובות האופנוע לא יוכר כאופנוע אספנות והעלויות בהתאם.

מאידך, ה-XT500 שינה את פני האופנוענות עם הופעתו בשנות השיבעים ועלול להיות בעל ערך אספנות בשנים הבאות.

מה דעתכם ?

פורסם

לך עם הלב...

אבל אם אתה מחפש "לעשות קופה" עוד כמה שנים ממכירת האופנוע כ"האופנוע ששינה את פני האופנוענות" ולהרוויח איזו ערמה יפה של מרשרשין, אז שכח מזה...

אם כבר אופנוע ששינה את פני האופנוענות אז מגיע כבוד (רב) לCB 750...

ל XT אין שום יחוד... אולי ל LX, או ל RD המיוחד....

בכל אופן, המחיר לא זול (לדעתי), ואם אתה מיתייחס אל זה כ"השקעה כלכלית" עדיף שתרד מזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מאידך, ה-XT500 שינה את פני האופנוענות עם הופעתו בשנות השיבעים ועלול להיות בעל ערך אספנות בשנים הבאות.

אכן אופנוע שנקשרה הילה רבה סביבו כחלוץ בתחום אופנועי השטח הדו-שימושיים, אך נפוץ מדי על מנת להיות בעל ערך אספנות ייחודי (ראה מקרה מקביל של ה"חיפושית").

כלומר, למעט אם במקרה האקזמפלר הספציפי הינו הראשון/אחרון שיוצר, שייך לגירסה מיוחדת ספציפית, לרוכב מפורסם וכדומה פריטי טריוויה.

פורסם

אני מאוד מסכים לדעתם המלומדת של קודמי, אבל צריך לזכור שחלק גדול מתהליך הנפשי של הקניה, הוא פחות ההגיון ויותר הלב, האופנוע הנ"ל נחשב לאופנוע אמין יחסית לתקופתו ואם במקרה נפלת על אופנוע שמור במיוחד, שלא עבר התעללות כללית, הרי שבמחיר סביר תקבל אופנוע שישרת אותך ואת הנוסעת שאיתך לתקופה ארוכה. ובינינו מה האלטרנטיבות שלך ברכישת אופנוע בסכום הזה? טיולים בשבילים, בחוף הים ונסיעות רגועות בשתים בסופי שבוע, מסעות עם מועדון האופנועים ושימושיות בחיי היום יום...וכל זאת במחיר של קטנוע בינוני...שווה לדעתי מחשבה שניה-אבל זכור אלוהים רוכב על הארלי....בהצלחה -רן

outwest.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני אישית מאוד אוהב את הדגם הזה , בייקר שיפץ אחד כזה לפני 3 שנים בערך ואני זוכר שעזרתי לו מדי פעם, אני אישית ממש אוהב אותו, אבל גם לא חושב שזה אופנוע שמתאים להשקעה ארוכת טווח...

haters will hate

פורסם

עם כל הערך שהיה לאופנוע הזה בקונספציה של רכיבת שטח, הוא בסה"כ אופנוע פשוט מאד. גם אם היה משופץ למשעי ועם טסט לא הייתי משקיע בו יותר מ 10000.

גם סוברו DL1400 שינה את פני המכוניות, זו לא סיבה ל"לתקוע" מחיר (בלי לזלזל בסוברו)

אתה רוצה קלסיקה בדרך במחיר סביר? תחפש suzuki gsx750 r משנת 86/85 (אחזקה לא זולה!) או להבדיל, כל וספה שתי פעימות, פרט ל cosa

• תוכן חדש...