Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2003, האם כדאי??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי ב 70K והשאלה שלי היא האם אקסנט 2003 נחשב לרכב טוב ואמין?

בלי קשר לנפח מנוע, במה מאזדה 323 ופורד פוקוס עדיפים על אקסנסט, אם בכלל?

ההתלבתות שלי כרגע היא אקסנט 2003 או 323 2002

ומה אתם אומרים על הרשת של סנטרל SIXT, ניתן לסמוך עליהם?

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אקסנט הוא רכב אמין. בכל השאר - בטיחות, הנאה מנהיגה, נוחות, וכו' הוא נופל מהפוקוס בהפרש ענק.

וותר על האקסנט ולך על הפוקוס. היא אמינה, נוחה, ומאוד מהנה לנהיגה. חלק מהאנשים לא אוהבים את המושבים, שב ברכב תראה אם זה מפריע לך.

לגבי סיקסט, כבדהו חשדהו. בתור התחלה תעשה סקר בין כמה חברות ליסינג גדולות (אל תקנה מחברה קטנה) כגון - סיקסט, אלבר, אוטו סנטר (הם מוכרים רכבים של הרץ), באדג'ט, אוויס, אלדן. בת"א לדוגמא הם נמצאים במרחק של 5 דקות נסיעה אחד מהשני (רובם). ותוכל למצוא הפרשים גדולים במחירים, וגם כך תוכל להתמקח טוב יותר ולהתרשם ממצב הרכבים. בדוק ק"מ בין החברות, מחיר, השכרה או ליסינג, תבקש לראות את הבדיקה שהם ביצעו בשביל לראות את מצב ורכב ותמיד קח את הרכב לבדיקה על חשבונך במכון מומלץ ואל תסתמך על הבדיקה שלהם בלבד. תבקש גם לנהוג ברכב ותבדוק שהכל עובד, מגבים, חלונות חשמל, מיזוג, וכו'. אני עשיתי דבר דומה (סקר בין כל החברות האלו) בשביל ההורים שלי שרכשו רכב לפני כמה ימים מאחת החברות, ההפרשים היו גדולים למדי. אם מדובר ברכב מהשכרה (עדיף ליסינג, פוקוסים מליסינג לא חסר...) הם תמיד ירדו במחיר, והרבה. גם בליסינג לרוב אפשר ללחוץ אותם לרדת קלות במחיר אם כי זה משתנה ממקום למקום.

קרא את השירשורים הדביקים (הראשונים) בפורום זה (ייעוץ ברכישה) יש שם המון מידע שיכול לעזור לך. חלקו לא רלוונטי (לא הייתי חושש שהם יעבדו עליך עם רכב ממושכן וכו') אבל לגבי מה לבדוק ברכב, רלוונטי מאוד.

תגיד לנו מאיזה איזור אתה ונוכל להמליץ לך על מכון בדיקה מומלץ.

גיא

פורסם

לא נשאלה השאלה: מה בדיוק אתה רוצה מהרכב ?

כתשובה כללית אני אומר ש:

במקום הראשון הפוקוס, בשני ה-323, ומקום אחרון - אקסנט.

האקסנט היא הקטנה ביותר מבין השלושה (אם גודל הוא מה שאתה מחפש)

מבחינת האיכויות של הרכב, אין ספק כי אכן הפוקוס היא הבחירה הנכונה, היא מנצחת את השתיים האחרות ובהפרש גדול.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אין ספק שאכן הפוקוס היא המובילה מבין השלוש מבחינה מוטורית גרידא.

ואולם אם אתה מחפש איכות ייצור ושמירת ערך טובה יותר לך דווקא על המזדה 323.

ודרך אגב מה לגבי קורולה?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...