Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במהלך שיטוטיי בחיפוש מציאות מצאתי את האוטו הזה... אין רשיונות אין מנוע וגיר אבל...יש חלקי פח כמו שאתם רואים, יש פנסים (אין לי מושג אבל אני בטוח שיש כמה חברה שעכשיו רואים את זה ולא מאמינים מאיפה זה נפל עליהם) יש סרנים קדמי ואחורי ועוד כל מיני מציאות. האוטו למכירה רק שהבעלים עדיין חושב על מחיר.

תודיעו לי אם זה מעניין.

נ.ב. בתמונה זה לא אני, זה חבר עם המישפוחה.

60'sTruck2.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי בטוח שאנשים ילחמו על הטלפון של בעל האוטו וילכו מכות על החלקים... לא יכול להיות שאין אנשים שצריכים חלקים מהטנדר הזה! לא מאמין!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שוואי-שוואי, אמצע הלילה ואתה כבר רוטן?

באספנות כמו באספנות - אין דבר כזה שאין דבר כזה :wink:

למרות שאני חושב שכדאי לעשות עם הטנדר הזה חסד ולהשאיר אותו בנוף הפסטורלי עם האיורים הכ"כ יפים ומרגיעים שמשורבטים עליו.

פורסם
למרות שאני חושב שכדאי לעשות עם הטנדר הזה חסד ולהשאיר אותו בנוף הפסטורלי עם האיורים הכ"כ יפים ומרגיעים שמשורבטים עליו.

שתית חשיש?

:-D:-D:-D

פורסם
שתית חשיש?

:-D :-D :-D

הבטחתי לאמא שאני לא נוגע בזה :wink:

אני עדיין חושב שצריך להשאיר אותו בתור מצבה אילמת וצבעונית. יום אחד יהיה לי אחד כזה בחצר שלי ברמת הגולן (בתקווה שלא תעשה העברת בעלות לסורים עד אז...)

• תוכן חדש...