Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול חשוב לי לציין שאני קורא את הפורום הזה כמה פעמים ביום ומאוד נהנה ממנו לעומת אתרים

אחרים ולא אני לא מתחנף , ואני יודע שהנושא קצת ארוך לקריאה אך בבקשה ממכם טיפה סבלנות :wink:

טוב לאחר כמה התלבטויות אני מתלבט בין 3 הרכבים שלמעלה , עכשיו אני יודע שאין שום קשר בין

שלושתם מלבד ששלושתם יפות ואחת גם יודעת לאפות :-) .

טוב אז ככה אני יתחיל בזה שאני חייל שעובד ויש לי משכורת בערך של 1300 ש"ח בחודש זה

לא הרבה אבל זה המון לחייל וההורים גם עוזרים לי מדי פעם ,

לאחר ההתחלה אני יפרט על הרכבים הראשון הוא פונטו קבריולט שנת 95 יד 3 155 אלף ק"מ

נקייה וגם גג חדש מנוע 1300 דגם S60 אם אני לא טועה , הרכב כלל לא מאובזר ואין בו אפילו הגה כוח

וגם לא חלונות חשמל וגם שעון טורים לעומת זאת הרכב יפה הוא קבריולט ויחסית למנוע זריז מעט

הבן אדם דורש מחירון שזה 26 אלף ש"ח.

אוטו שני זה האופל טיגרה למרות שאני יודע שאתם לא סובלים אותה בפורום וגם מכונאים אני נורא מאוהב בצורה שלה והאוטו נוסע דיי טוב למנוע 1600 , האוטו שנת 95 יותר מפנק מהפונטו אך יותר יקר להחזקה האוטו יד 3 עבר 160 אלף ק"מ ובמצב טוב לאחר טיפול והמחיר שלו הוא 37 אלף ש"ח.

האוט השלישי הוא 106 ראלי דור 2 חביב הפורום אם לא האוטו המעודף פה על ידי רבים ,

אני מתמקד בעיקר על 97 יש אפשרות על 98 ואני עדין מחפש יש לי כמה רכבים על הכוונת אבל לא משהו רציני , הפרטים היחדים שאני יכול לתת הוא המחיר נע סביב ה 32 -40 אלף ש"ח בערך לפי נתונים מהפורום .

אז ככה אני יתן סדר עדיפויות ותמליצו דרך אגב יש לי מגאן קופה 1600 אוטומט שנת 97 ואני מעונין להחליף אותה לאחד מן הרכבים יש אפשרות לרכבים דומים חוץ מסיווק למינהם .

אז ככה חשוב שהנפח לא יעלה על 1600 סמ"ק חובה גיר רגיל אחרי דיכאון מאוטו-מת ולא זה לא שגית כתיב , יופי חשוב לי שהיה יפה למרות שיש לי חברה שנתיים אני חייב אוטו יפה אחזקה סבירה הכוונה לדלק , טיפולים , וביטוח וזהו בסה"כ תודה לכול מי שמוכן לעזור לחייל במצב בעייתי :?

פורסם

תודה רבה , השתדלתי שמה שאני כותב יהיה מעניין כי הוא ארוך ואני מחכה לתגובות

בעיקר מאנשים אשר יש להם נסיון עם הרכבים שהזכרתי .

פורסם

הנאה מנהיגה, חשוב לך ? - פיג'ו !

מראה ? - טיגרה !

סטייל ? - פונטו !

תעשה את החישוב לבד.

אני במקומך אגב, הייתי הולך אולי על ראלי דור ראשון או משהו יותר זול מהדברים שציינת. בכל זאת אתה חייל...יהיה חבל לי לשמוע שקנית אוטו והוא קורע לך את הכיס מידי חודש

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שלום,

פונטו - קבריו! מגניב, נראה טוב, כיף לנסוע למרות שהוא די עגלה, תמיד יש קסם לפתוח. חסרונות - לבדוק ב7 עיניים את הגג ולראות שאין נזילות, קרעים וכו'. וואנדליזם אפשרי מצד אנשים "טובים". ביטוח מקיף יהיה יקר למדי (כמו ברוב הקבריו).

טיגרה - לא אמינה, לא מהנה לנהיגה, לדעתי - רד ממנה.

ראלי - רכב מהנה לנהיגה, בהפרש גדול מהטיגרה והפונטו, לא יהיה קל למצוא רכב שמור ומטופל, ואם תקנה אחד לא שמור ולא מטופל תשלם הרבה כסף אח"כ.... לגבי המחיר, אכן נמכר לרוב מעל המחירון.

נתת בסוף פירוט לגבי מה אתה מחפש ברכב, אבל לא רשמת תקציב...

תן תקציב ונוכל לעזור לך בצורה טובה יותר. (תקציב לרכב בלבד, בלי עלות ביטוח, יישור קו וכו').

גיא

פורסם

התקציב שלי לרכב הוא סביבות ה40 אלף שקל רק לאוטו , יש לכם אולי עוד המלצות ????

ובראבו לא באה בחשבון מכיון שאיפה שאני גר לכול ערס מצוי יש בראבו וזה נהיה מחלה,

למרות שהצורה שלה נחמדה.

ואני חייב לציין שהגג של הפונטו חדשש ללא שום תפר וגם החלון כך והוא גם נותן

לי כיסוי מיוחד שמכסה את הגג שהוא פתוח

פורסם

גם אני חושב שעליך לרדת מהטיגרה, אין לי נסיון עליה, אבל לא שמעתי נפלאות עליה!

הפונטו: אופציה נחמדה, עם הגג חדש כמו שאמרת, מצלצל לי כמו מציאה!

הראלי: זה אוטו!! :-P מעלה כזה חיוך על פניך, קשה למצוא ועם תמצא אחת במצב טוב הוא 100% ירצה מעל למחירון (לא באשמתו, זה באשמת יצחק לוי שנתן לה כזה מחיר מגוחך)

אופציות אחרות: עם כבר פיזו אז אולי 205 CTI?

גם פוזה וגם מהנה לנהיגה...

בהצלחה בחיפוש

פורסם

למרות הכול נראה לי שאני יילך על הפונטו ושתבוא ראלי אני כבר יסתדר,

למרות שהיא לא כול כך מאובזרת :-( .

למישהו יש מושג למה יש סילקון בין החיבורים של הגג לאוטו , הבחור אמר שאין מה לעשות זה כדי שלא יהיו נזילות

וכול אוטו פתוח עושה זאת פעם בשנה

פורסם

למישהו יש מושג למה יש סילקון בין החיבורים של הגג לאוטו , הבחור אמר שאין מה לעשות זה כדי שלא יהיו נזילות

שיהיה במזל טוב....שלח לי את המספר של הטיגרה אם אתה ויתרת עליה....:wave::multi::ok:

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

לא אמור להיות, בטח לא ברכב עם גג חדש... בזמנו היה פה מישהו בפורום שהיתה לו פונטו קבריו אולי הוא יגיב. בכל מקרה אני ראיתי מיאטות מ95 בלי שום דבר בגג (סיליקון וכו').

אופציות נוספות ב40K? פולו 16V שנת 97 לא רחוקה מהתקציב הזה (אם אני זוכר נכון את המחירון, צריך לבדוק).

בכל מקרה תיזהר מאוד עם הגג, מתי הוא הוחלף? איפה? האם הוא באמת אטום?

גיא

• תוכן חדש...