Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה אותה המון על הכביש.

מלא חברות השכרה וחברות היי טק רוכשות אותה,

קראתי שצריכת הדלק שלה 9.5 ק"מ לליטר !!!

ושהיא נורא לא נוחה.

בכל זאת היא נראית טוב והיא זולה.

מישהו יכול לייעץ לגבי רכישה של כזה רכב ?

הכוונה לא לחדש זה יקר מידי ומאבד מהר מאוד ערך.

ואם זה סוג של מכוניות שיהיה אפשר למכור בעתיד ?

פורסם

לא הגיוני שצריכת הדלק היא כזו.

לדעתי זהו רכב לא רע.

מעוצב לא רע, גם מבפנים.

הרכבה איכותית, לא כמו שנהוג היה ביונדאי עד היום.

אמינות יפנית , וסה"כ רכב די זריז וחסכוני.

1:9.5 אולי בגרסא האוטומטית זה הגיוני.

למה יש אותו אצל כל חברות הליסינג? כי גם המחיר שלו אטרקטיבי.

הרכב הזה קידם את יונדאי למקום השני בטבלת היצרנים בארץ, ולמעשה בחודש האחרון אף חלפו על פני מאזדה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האוטו לט שווה נסעתי באוטו חודשים כל יום מכרמאיל לראשל"צ האוטו מליסינג חדש מהחברה

הוא שותה דלק בכמויות מסחריות יחסית לנפח מנוע וההספק

גיר ידני לא חלק "משמיע רעש שמשלבים הילוכים"

אחיזת כביש כמו יאכטה מתנדנד מצד לצד

קיצר החלטה שלך "לא פלא המחיר שלו כל כך זול"

פורסם

יצא לי "לבלות" כשבוע עם יונדאי גטס מהשכרה.

1.35, ידנית אבזור מינימאלי.

חדשה דנדשה עם 20,000 ק"מ.

מבחינת הספק - הרכב עגלה. לא - אני לא משווה אותו לרגע לאודי וגם כשנסעתי עליו ניסיתי להיות אובייקטיבי ככל שאפשר - אבל הרכב פשוט עגלה אפילו מול ה206 1.4 האוטומאטית של חברה שלי.

איכות ההרכבה אכן מפתיעה לטובה - מצד שני הרכב היה עדיין חדש.

איכות החומרים - what you pay for is what you get... שאני ארחיב?

הרכב לא מהנה לנסיעה בכלל, יעודו הוא להביא אנשים מנקודה א' לב' ותו-לא. הוא עושה זאת בהצלחה אבל לא בצורה בטוחה (ראיתי גטס שנכנסה באופנוע (!) 50 סמ"ק ולא רק שהלכה טוטאלוס אלא גם דאגה שהנהג יפצע באופן בינוני...)

לי הרכב אכל 1 ל10 בערך, אבל זה עקב נסיעה לא חסכונית במיוחד ואולי גם בעקבות האימונים שעשיתי על העברת הילוכים ללא מצמד :)

פורסם

לצערי אני הולך ורואה את הרכב הסתמי הזה הופך להיות המזדה לנטיס של הסופר-מיניז. זה מאוד הגיוני, התימחור שלו מצוין והוא מוצג כמשהו איכותי יותר ממה שהוא באמת (תשאלו אנשים סתם ככה מה הם חושבים על הגטס ביחס ל-C3 נניח, או פולו, או 206).

לא נהגתי עליו עדיין, אבל מכמה וכמה אנשים שמעתי קולות אכזבה. וצריכת הדלק באמת מוגזמת. רכב חדיש עם מנוע כזה קטן (1.35) לא צריך לעשות 1:10 בגיר ידני גם אם שוחטים לו את הצורה. באוטומטי הבנתי שהרכב גם עגלה נוראית. יותר ממה שהנתונים מרמזים.

הבעיה במדינתנו, שאוטו לא צריך להיות טוב בשביל להכנס לאופנה ולהשאר בה. לפחות מזדה קצת השתפרו עם הגעת ה-3...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אובייקטיבי ככל שאפשר - אבל הרכב פשוט עגלה אפילו מול ה206 1.4 האוטומאטית של חברה שלי.

נו באמת. :roll: וזו אובייקטיביות? אין למה שאמרת ביסוס במציאות. גטס ידנית חזקה מ206 1.4 אוטמטית בכל מצב!

נתון 0-100 לקבלת אינדקציה :

גטס 11.5 שניות

206 17.5 שניות

פורסם
נו באמת. :roll: וזו אובייקטיביות? אין למה שאמרת ביסוס במציאות. גטס ידנית חזקה מ206 1.4 אוטמטית בכל מצב!

נתון 0-100 לקבלת אינדקציה :

גטס 11.5 שניות

206 17.5 שניות

אני לא יודע איך הגעת ל17.5 שניות...

לפי הנתונים שמפורסמים באתר של פיז'ו היא עושה את זה ב12.2

ואני לא סומך על הנתונים שמפרסמת יונדאי.

חוצמזה שציפיתי להרבה יותר מגיר ידני, לאמא שלי יש סיטרואן AX 1.4 ידנית בת 10 שנראית בת 20 ומתוחזקת כמו חדשה (למתקשים: האוטו לא רואה מוסך ולא בגלל שהוא לא צריך...) שמשאירה אבק ועננים ליונדאי.

פורסם

הגטז בכלל לא נוראה.

הייתה לי כזו (בעצם 2) מהגרסה הכי פשוטה (1.3 ידני ליסינג).

מבחינת עיצוב חיצוני ופנימי לפי דעתי היא מוצלחת. פשוטה ונאה.

מבחינת נוחות -סביר + - אין לי תלונות מיותרות המושבים סבירים, שיכוך מהמורות יכול היה להיות עדיף אבל בסה"כ סביר.

התנהגות כביש - שוב, סביר, נהגתי עליה דיי "חזק" והרכב ממש לא איכזב אותי, יחסית למנוע 1.3 הביצועים בגיר הידני סבבה, הרכב מאיץ יפה, פונה בצורה מספקת בלי להחליק בקיצור - הופתעתי לטובה.

איכות חומרים - אין תלונות. הרכב בנוי לתלפיות ואיכות החומרים טובה.

אם הייתי צריך לרכוש רכב פרטי חדש בטווח המחירים הנ"ל בהחלט הייתי שוקל יונדאי גטס.

פורסם
אני לא יודע איך הגעת ל17.5 שניות...

לפי הנתונים שמפורסמים באתר של פיז'ו היא עושה את זה ב12.2

ואני לא סומך על הנתונים שמפרסמת יונדאי.

אז תסמוך על הנתונים שמפרסם היבואן של פג'ו בישראל, נראה לאן תגיע :D

(אגב, אהרונוביץ' מפרסם את האוטומטית ב 17.5 שניות ל 100 ואת הידנית ב 14.2 שניות ל 100).

צריך להיות סופר-נאיבי בשביל לחשוב שמכונית עם מנוע 1.4 מיושן להחריד ותיבה אוטומטית עושה 12.2 שניות ל 100 קמש...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אז תסמוך על הנתונים שמפרסם היבואן של פג'ו בישראל, נראה לאן תגיע :D

(אגב, אהרונוביץ' מפרסם את האוטומטית ב 17.5 שניות ל 100 ואת הידנית ב 14.2 שניות ל 100).

צריך להיות סופר-נאיבי בשביל לחשוב שמכונית עם מנוע 1.4 מיושן להחריד ותיבה אוטומטית עושה 12.2 שניות ל 100 קמש...

איציק

מקווה שלא יסקלו אותי - אבל מי זה אהרונוביץ'?

לגבי המיושן - כמו שאמרתי - הAX של אמא שלי עם מנוע 1.4, תיבה ידנית במצב חיצוני מזעזע ומכני סביל מינוס פירקה את הגטס...

הרכב אולי שווה את המחיר שלו, אבל הוא רחוק מלהיות רכב טוב (לא חסכוני, לא בטוח בעליל, לא חזק, לא יפה במיוחד (לפחות בעיני)).

מה נשאר שם? זול לקניה ולטיפולים ואולי קצת אמינות - סה טו.

פורסם

לגבי המיושן - כמו שאמרתי - הAX של אמא שלי עם מנוע 1.4, תיבה ידנית במצב חיצוני מזעזע ומכני סביל מינוס פירקה את הגטס...

הרכב אולי שווה את המחיר שלו, אבל הוא רחוק מלהיות רכב טוב (לא חסכוני, לא בטוח בעליל, לא חזק, לא יפה במיוחד (לפחות בעיני)).

מה נשאר שם? זול לקניה ולטיפולים ואולי קצת אמינות - סה טו.

אולי בגלל שהAX שוקלת 300 קילו פחות מהגטס.

פורסם

חבר'ה...

אנשים קצת סטו מהשאלה המקורית של הבחור...

הגטס הינו רכב חדש לחלוטין של יונדאי, שבו בעצם יונדאי "ישרה קו" כמעט עם המתחרות שלה מאירופה ויפן.

אופנתי - כן, מבחינת העיצוב, וגם בגלל שהוא רכב חדש מיסודו.

האם הוא יהיה אמין כמו יפנית ממוצעת? זאת שאלה של מבחן הזמן ויהיה ניתן לענות עליה רק בעוד כמה שנים ואלפי קילומטרים...

נכון לימים אלו (מאז שהוא הגיע לארץ ליתר דיוק) הוא מפגין אמינות די טובה והוא מבוקש כמשומש. העיצוב שלו זה כבר לטעמך האישי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נסעתי עליו הרבה. אוטומטי 1.35.

שותה המון דלק, משהו כמו 1:10 בתנאים בהם ה- C5 (הכבד) שלי צורך 1:11.

מנוע צורח בעליות כמו עוף שחוט, ולא זז. כבר הרבה זמן לא כיביתי מזגן באוטו רק כדי לעקוף.

אמינות בינונית. זה שנהגתי בו שרף נורות בקצב וגם הלך מצבר אחרי שנה וחצי. ימים יגידו.

היתרון שהוא מרווח מאד ומשדר זריזות (כלומר נדמה שהוא זריז).

כולם קנו כי קיבלו הנחות היסטריות לעומת המחירון הרשמי, מה שמבטיח להם למכור אותו כיד שניה במחיר טוב יחסית.

פורסם
www.netcar.co.ilיש לך הרבה לקרוא חביבי. רני- מקווה ש"זקני הפורום" לא יביאו בך "סיקול ממוקד" על זה
פורסם

יונדאי? אופנתי?:shock2::crazyeyes:shock::shock3::screwy:ועוד כמה סמיילים מופתעים ועצובים

לחברות הליסינג\השכרה משתלם לדחוף אז הן דוחפות.

מעניין כמה היו בוחרים ברכב הזה אם היו צריכים לשלם אותו מכיסם?

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...