Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול שלום אני חדש פה.

אני מחפש אוטו במחיר של עד 12 אלף אבל עדיף קצת פחות 10 ככה...

אני מחפש משהו חסכוני בדלק ושלא רואה מוסך(אין לי כסף לתיקונים) אבל עדין אמרו לי לא ללכת על מנוע 1000 כי הוא חלש מידי...

חשבתי בכיוון של פיאט אונו אבל אמרו לי רואה הרבה מוסך

פיז'ו 205 גם אפשרי אבל ב10 אלף אפשר להביא רק אחת אם קילומטרז גבוה וגם אמרו לי החלקים שלה יקרים

רנו קליאו החירון שלה קצת יקר...

הפונטו 95 גם מחירון קצת יקר....

רציתי לדעת על איזה רכב אתם ממליצים אבל חשוב שיהיו לו את הדברים שאמרתי

תודה לכול העוזרים....

דרך אגב ראיתי פיאט אונו 94 מנוע 1000 קילומטרז 78000 ולא הורידו קילומטרז... אוטו ניראה די שמור אבל ביגלל המנוע 1000 אני לא כולכך חושב עליה למה זה מנוע חלש מידי...

פורסם

דרך אגב ראיתי פיאט אונו 94 מנוע 1000 קילומטרז 78000 ולא הורידו קילומטרז... אוטו ניראה די שמור אבל ביגלל המנוע 1000 אני לא כולכך חושב עליה למה זה מנוע חלש מידי...

דווקא מנוע ה-1000 ( FIRE ) של האונו הוא מנוע מוצלח מאוד - אני הייתי שוקל שנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן אבל ה1000 חלש ולפי מה ששמעתי מחברים לא שווה לי ללכת עליו אם אני מיתכוון קצת להישתולל אם האוטו שזה אומר שקיקים יהרסו מהר את המנוע וכול השטויות האלה....

איזה עוד רכבים אפשר להביא במחיר הזה? כול מה שאני מוצא הפיזואים וכול אלה הם אם קילומטרז גבוה של 150 ומעלה...

פורסם

העתקתי הודעה שלי מלפני כמה ימים:

מה דעתך על אסטרה 1.4 בין השנים 92-94?

מחירון אסטרה 92 הוא 10 אלף.

מחירון אסטרה 94 הוא 13 אלף.

בינהן עדיף ללכת על שנת 94, כי הרכב הוא הזרקה וגם איכות החומרים בפנים הרכב קצת שופרה משנת 92 (אך לא נראה שום הבדל בעיצוב).

לאסטר אין שום בעיות מיוחדות. חשוב רק לבדות את תקינות המזגן, כי בדגמים האלה הרכיבו אותו בארץ.

פורסם

סובארו ג'סטי, קח 1200 ידני, רכב קל ונחמד, תוכל "להשתולל" להנאתך, לי יש מנוע 1000 וה"ביצועים" (אם אפשר לקרוא לזה ככה...) לא רעים כ"כ אז אני מתאר לעצמי שעם 1200 זה יהיה דווקא סבבה.

פורסם

ואלה לא יודע אחי (אחי - מילת קיצור לאח שלי, או צורת ביטוי של גבר גבר לרעהו, אשר אינה מקובלת בפורום) לא מכיר את אסטרה אבל בנתים אולי אני ילך על

פיאט אונו 96 מנוע 1400 הזרקה 130 אלף קילומטרז אם מזגן

הם רוצים 10 אלף ננסה להוריד ל8 ככה....

שווה ללכת על הדגם הזה אם אני מיתכוון קצת להישתולל אם האוטו...?

ואיך הדגם הזה ביכללי??

פורסם

מה יש לך בכוח אתה רוצה תאונו אז למה אתה שואל אמרו לך פה רק דברים רעים עליה ובכל זאת אתה רוצה אותה... גבר נראה לי שנדלקת על האוטו... והוא עושה הרבה בעיות בדרך כלל אז תיזהר.

פורסם
ואלה לא יודע אחי (אחי - מילת קיצור לאח שלי, או צורת ביטוי של גבר גבר לרעהו, אשר אינה מקובלת בפורום) לא מכיר את אסטרה אבל בנתים אולי אני ילך על

פיאט אונו 96 מנוע 1400 הזרקה 130 אלף קילומטרז אם מזגן

הם רוצים 10 אלף ננסה להוריד ל8 ככה....

שווה ללכת על הדגם הזה אם אני מיתכוון קצת להישתולל אם האוטו...?

ואיך הדגם הזה ביכללי??

נשמע כמו אחלה התחלה לנהג צעיר

סע לשלום , המפתחות בפנים.

נ.ב. עם מזגן , ולא "אם" מזגן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה יש לך בכוח אתה רוצה תאונו אז למה אתה שואל אמרו לך פה רק דברים רעים עליה ובכל זאת אתה רוצה אותה... גבר נראה לי שנדלקת על האוטו... והוא עושה הרבה בעיות בדרך כלל אז תיזהר.

איפה אמרו עליה דברים רעים? רק הציעו לי מכוניות אחרות לא דיברו על האונו....

ובקשר לג'סטי אני לא מכיר את האוטו אבל הוא ניראה קטן כזה והמחירון נמוך...הוא אוטו טוב ולא רואה הרבה מוסך גם אם מישתוללים איתו??

• תוכן חדש...