Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה אוטומט 2000 1.2ליטר... חלשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

אני מחפש מכונית משומשת קטנה,

ומצאתי אחת שנשמעת טוב על הנייר

אופל קורסה 2000

65.000 קמ

40.000 שח

אבל...

מנוע 1.2 ליטר שבצירוף התיבה הידנית די חלש(לפי מה ששמעתי)

האם זה נכון?

האם יש למישהו נסיון עם הדגם הזה.

חייב לציין שאני הולך להשתמש ברכב לרוב לנסיעות "פקק" בתוך העיר,

אך גם מידי פעם לנסוע רחוק יותר. תודה מראש על התשובות

פורסם

חלשה עם ידנית מה הקשר?

בדרך כלל האוטו חלש עם תיבה אוטומטית

ולא האוטו לא חסר לו כוח! יש לו מספיק לפי דעתי

הכי חשוב אל תקח את תיבת ההילוכים האיזיטרוניק "טיפטרוניק"

פשוט על הפנים לא שווה

פורסם

אף אוטו סטנדרטי עם מנוע פחות מנפח 1.5 לא יהיה מטוס ולא יתקרב לזה...

מנוע קטן בד"כ מחובר לאוטו קטן המשמש בעיקר לנסיעות עירוניות.

המנועים של אופל חזקים ביחס לנפחם, וגם ממנוע 1200 יכולים לצאת בסביבות ה 70 כ"ס ויותר, שבהחלט מספיקים גם לעיר וגם מחוצה לה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשמע, איתמר

אני לא אמרתי שאני צריך מטוס.. סה"כ מכונית קטנה.

ונכון, המנוע הנל מחובר לאוטו קטן לנסיעות בעיקר עירוניות,

אבל.. יש רכבים ששילוב התיבה והמנוע הקטן מאיצים אותם בצורה סבירה ומספקת(לפי מה ששמעתי - פיאט פונטו ספייס)

לעומת זאת על מנוע האופל 1.2 בשילוב עם התיבה האוטומטית דווקא שמעתי דברים רעים.

כך שאם אין לך היכרות ספציפית עם המכונית שאני מדבר עליה, כנראה שלא תוכל לעזור לי.

פורסם

כאשר רוב הנסיעה היא בפקקים, החיסכון גדול כשמדובר במנוע קטן. כיוון שאינך מחפש חורכת אספלט, הקורסה תהיה חזקה מספיק לשנע אותך בין הרמזורים וגם לנסיעות ארוכות יותר מעת לעת. מנוע חזק יותר וגדול יותר יתאים לך כאשר רוב נסיעותיך יהיו בין עירוניות, שם הוא יתאמץ פחות ממנוע קטן. כיוון שלא כך מתוכנות נסיעותיך, למנוע הקטן יש יתרון בחיסכון.

dirty old man

need love too

פורסם
כאשר רוב הנסיעה היא בפקקים, החיסכון גדול כשמדובר במנוע קטן. כיוון שאינך מחפש חורכת אספלט, הקורסה תהיה חזקה מספיק לשנע אותך בין הרמזורים וגם לנסיעות ארוכות יותר מעת לעת. מנוע חזק יותר וגדול יותר יתאים לך כאשר רוב נסיעותיך יהיו בין עירוניות, שם הוא יתאמץ פחות ממנוע קטן. כיוון שלא כך מתוכנות נסיעותיך, למנוע הקטן יש יתרון בחיסכון.
צודק.

ואני אוסיף שבאופן כללי, אתה יכול למצוא מכוניות טובות יותר שיענו לצרכים שלך. הקורסה היא לא אופציה כ"כ טובה. (ועוד אוטומטית...אבוי)

אתה מחפש בעיקר חיסכון ? או אולי גם קצת הנאה מנהיגה ? או אולי עצם כוח יחסי ? (אל תבקש את הכל - זה לא אפשרי)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...