Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** עריכה ***

הכותרת נערכה. אם כל אחד שרוצה לקנות רכב יתן כותרת "רוצה לקנות רכב" אי אפשר יהיה לעקוב אחרי הודעות בפורום.

קרא את הכללים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

אני מעוניין לקנות רכב ספורט בתקציב של עד 30 K .....

עקב היותי חולה מכוניות די בררן אני מחפש את הרכב הנכסף כבר 7 חודשים יצא לי לבדוק גולף GTI 2.0 16V ביבוא אישי ממקסיקו וZX וולקן משופרת ביותר ועוד (אני לא אפרט אבל ה2 האלה היו הרציניות ביותר) ומשום מה אף אחת לא סיפקה אותי לגמרי

בעייה נוספת שיש לי היא ריבוי הידיים על האוטו וריבוי הקילומטראז' והייתי רוצה לדעת כמה קילומטראז' בממוצע ! יכול לעשות מנוע של אוטו ספורט שמיועד לעבוד בתנאים של נהיגה "חזקה" בנפח שבין 1600 ל2000 סמ"ק (אטמוספרי) ....

ואם למישהו יש "בהישג יד " משהו להציע אני מאוד ישמח

אשמח בנוסף לקבל גם המלצות , אני מתכנן להוציא מהאוטו בתקווה 300 סוסים ואני צריך רכב עם נפח מנוע סביר (לא VR) אשמח לקבל תשובה

תודה .....

צוק

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

• תוכן חדש...