Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סקסו 1.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת דודה שלי מעוניינת בסקסו ספציפית שהלכתי לראות איתה היום.

זה הדגם הכי פשוט. 1.1. ידני כמובן. מזגן בהרכבה מקומית (עובד טוב מאוד). אין שום איבזור חשמלי מלבד אזעקה. המכונית נראית טוב מאוד, והיא שנת 98. נראה גם שהיא מטופלת היטב.

המינוסים הם - ק"מ גבוה (כמעט 190000) ויד ראשונה מהשכרה. מצד שני הרכב אצל הבעלים הנוכחי 3 שנים ובאמת נראה שהוא טיפל בו היטב. היתרון של הרכב הזה מבחינתה הוא רכב חדש יחסית במחיר מאוד נמוך.

באופן לא צפוי, המחיר גם מהווה בעיה מסוימת.

מחירון לוי יצחק מדבר על 18800 לדגם הספציפי הזה (5 דלתות). מזה צריך להוריד ק"מ והשכרה שזה יוצא 3600 פחות, כלומר 15200, באמת מחיר זנות. א-ב-ל מתברר שמזגן בהרכבה מקומית מעלה את מחיר הרכב הזה בלא פחות מ-2500 שקלים לא תמימים בכלל... על מה ולמה? אם היה מדובר על מחיר הבסיס היינו מקבלים פה 18800+2500=21300 וזה כבר כמה שעולה סקסו 1.4 SX מאובזרת!!

אני מודע לעובדה שזה הכל עניין של מיקוח, אבל האם למישהו יש שמץ של מושג למה לעזאזל הרכבת מזגן מקומי מעלה את שווי הרכב ב-2500 ש"ח??

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי כדאי לפנות ליצחק לוי ולשאול ?.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אולי כדאי לפנות ליצחק לוי ולשאול ?.....

חשבתי על זה לעשירית שנייה, בערך... והגעתי למסקנה שמ-מ-ש אין טעם.

בכל מקרה, אשמח לשמוע משהו ספציפי לגבי הסקסו עם מנוע 1.1, אם מישהו מכיר ויודע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לחבר שלי הייתה כזאת-עם כל זה שאני ממש סולד מרכבים צרפתיים אני יכול להעיד שאנחנו בתור נהגים חדשים "אנסנו" את הרכב הזה והוא היה זריז,קל,ועמד די יפה בכל ההתעללויות שלנו-יש לציין שזה היה רכב יד שנייה מהטרייד אין של לובינסקי-כדאי לבדוק שם אולי יש רכבים במצב יותר טוב במחיר זהה\קרוב לזה-השוק חלש ואולי הם יתגמשו.

לגבי המזגן הלא מקורי אני יציין שההרכבה בארץ לא ממש מוצלחת-היה איזה צינור של המזגן שהיה קרוב מידיי למנוע והוא התייבש ונקרע-העלות שלו לפני כשנה וחצי הייתי כ-700 ש"ח!!

בקיצור לוי יצחק תתעורר!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רוני , האם יש סקסואים עם מזגן בהתקנה מקומית וחלק בהתקנה מקורית?

אם כן , אז לא צריכה להיות שום תוספת, כי התוספת שהוספת בלוי יצחק היא עבור מזגן באופן כללי...

אם יש סקסואים בלי מזגן בכלל (אין סיכוי) אז הגיוני להוסיף עוד כסף על מזגן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מודע לעובדה שזה הכל עניין של מיקוח, אבל האם למישהו יש שמץ של מושג למה לעזאזל הרכבת מזגן מקומי מעלה את שווי הרכב ב-2500 ש"ח??

רוני

הכל עניין של מספר אקראי שעבר במוחו של יצחק לוי כנראה.

אם תשים לב, תוספת עבור אותה הסקסו ממודל 97 עבור מזגן היא 1500 שח, סכום הגיוני יותר.

ייתכן ויש הרבה סקסואים עם מנוע 1.1 שלא שווקו עם מזגן ועקב כך הביקוש למכוניות הללו עם מזגן הוא היסטרי.

אגב, אתה צודק בנוגע לזה שעדיף לקחת סקסו 1.4 SX. יש לה את כל האיבזור החשמלי שצריך וגם מזגן באותו המחיר של 1.1 עם מזגן ללא שום איבזור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין לי מושג בנוגע לכמויות של סקסואים עם מזגן ובלי. ברור לחלוטין שעדיף סקסו 1.4 בכל מובן, הרי המחיר שלה גבוה כולה בכ-3000 ש"ח לאותו שנתון. הבעיה היא אחרת - פשוט אין כאלו. בכלל. הסיכוי למצוא סקסו 1.4 נורמלית הוא קטן ביותר.

האמת היא, שאמרתי לה (לבת דודה שלי) שהאוטו חלש, וח"ח זה דבר נחמד, אבל זה ממש לא מפריע לה. היא רוצה פשטות וחיסכון. את שניהם יש לסקסו בשפע. חשוב לה גם מחיר רכישה נמוך וגם שנתון יחסית גבוה ורכב מודרני למדי. גם את התנאים האלו הסקסו ממלאת. ובסופו של דבר - היא בחורה שלא מבינה ברכבים. לחברה טובה שלה יש סקסו, היא אוהבת את האוטו, וזה מה שהיא רוצה.

בגדול, אחרי שראיתי את האוטו הספציפי הזה ובכפוף לבדיקה מדוקדקת במכון ובמוסך, אני חושב שהיא עושה עסקה מצוינת. אמנם הק"מ גבוה אבל הרכב באמת במצב מצוין חיצונית ופנימית ונראה כי הוא מטופל באהבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני חושב שלא צריך לקנות את הסקסו הראשונה שרואים.

190 אלף ק"מ , גם למנוע לא צרפתי, זה הרבה ק"מ...

אני לא הייתי רוכש את הרכב הנ"ל, אלא אם כן הבן אדם יירד מספיק מהמחירון בשל הק"מ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חושב שלא צריך לקנות את הסקסו הראשונה שרואים.

190 אלף ק"מ , גם למנוע לא צרפתי, זה הרבה ק"מ...

אני לא הייתי רוכש את הרכב הנ"ל, אלא אם כן הבן אדם יירד מספיק מהמחירון בשל הק"מ.

זה בדיוק מה שאמרתי לה. היא כמובן נמצאת בהתלהבות של הרכב הראשון, והאוטו באמת נראה טוב, אז היא כנראה הייתה קונה אותו גם במחירון לא משוקלל, אבל בשביל זה אני שם, בשביל לעצור מבעדה לעשות את זה...

אני מאמין שבאם הבדיקה תצא טוב והבחור יסכים להוריד מספיק, זאת תהיה קנייה טובה למרות הכל. הרכב ממש לא נראה כאילו הוא דורש הרבה עבודה, ובמחיר כזה נמוך ישאר לה מספיק בשביל לטפל בו כמו שצריך. המטרה היא לגרום לבחור להבין שהאוטו לא שווה הרבה יותר מ-15000 ש"ח, וזה נראה לי אפשרי. לא נראה לי שיש הרבה קופצים על סקסו 1.1 עם כזה ק"מ...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סה"כ אחלה אוטו גם בגירסה 1.1 הפחות מפנקת אבל היותר חסכונית. לבדוק מצב מיכני בשבע עיניים עקב הקילומטראז' הגבוה יחסית. נסה לחפש אקזפלרים נוספים, אבל מניסיון אני אומר שאין הרבה כאלה בשוק למרבה הצער :roll:

• תוכן חדש...