Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברתי מתעניינת ברכב הנ"ל ונתקלנו במספר רכבים בנפח ה-1000 סמ"ק בגרסה האוטומטית .

למביני עניין בעלי ניסיון אישי ומוסכניקים המתעסקים עם רכבי דיהטסו אודה באם ישיבו לי על 2 שאלות :

1. האם הגרסה האוטומטית של נפח ה-1000 סמ"ק חזקה דיו לנהיגה בינעירונית , עליות וכו' (כמו גם נסיעה בינעירונית עם שימוש במזגן) או שזה גדול עליה והיא תשתרך לה מאחור - נסיעה סבירה של סביבות ה-110 קמ"ש ולא נסיעה מטורפת - ידוע לי שזו לו מכונית מירוץ .

2. חוות דעת של 2 אנשים העלו בפני את האפשרות שבגרסה האוטומטית ובכלל בדגם ה-1000 סמ"ק מדובר ברכב בעייתי בו נדרש להחליף את הגיר על כל 120,000 ק"מ והרכב הינו בעייתי בכלל - האם נכונות חוות דעת אלה או שהן בגדר שמועות .

בגדול אודה למשיבים - האם הרכב הנ"ל בדגם המדובר שווה או לרדת ממנו ?

תודה מראש למשיבים האדיבים

פורסם
חברתי מתעניינת ברכב הנ"ל ונתקלנו במספר רכבים בנפח ה-1000 סמ"ק בגרסה האוטומטית .

למביני עניין בעלי ניסיון אישי ומוסכניקים המתעסקים עם רכבי דיהטסו אודה באם ישיבו לי על 2 שאלות :

1. האם הגרסה האוטומטית של נפח ה-1000 סמ"ק חזקה דיו לנהיגה בינעירונית , עליות וכו' (כמו גם נסיעה בינעירונית עם שימוש במזגן) או שזה גדול עליה והיא תשתרך לה מאחור - נסיעה סבירה של סביבות ה-110 קמ"ש ולא נסיעה מטורפת - ידוע לי שזו לו מכונית מירוץ .

2. חוות דעת של 2 אנשים העלו בפני את האפשרות שבגרסה האוטומטית ובכלל בדגם ה-1000 סמ"ק מדובר ברכב בעייתי בו נדרש להחליף את הגיר על כל 120,000 ק"מ והרכב הינו בעייתי בכלל - האם נכונות חוות דעת אלה או שהן בגדר שמועות .

בגדול אודה למשיבים - האם הרכב הנ"ל בדגם המדובר שווה או לרדת ממנו ?

תודה מראש למשיבים האדיבים

1. היית צריך לכתוב את המודעה ב"ייעוץ ברכישת רכב".

2. על פניו הרכב אמין, בסיסי וצפוף.

3. אני לא מכיר את הגיר שלה אך גיר שהולך אחרי 120K זה לא כזה נוראי (זה גם תלוי באופן הנהיגה ברכב).

4. אני לא רואה סיבה שהיא לא תוכל להגיע ל110 קמ"ש אם כי התאוצה מן הסתם תהיה איטית ובעליות היא לא תטוס (לגבי המזגן אינני אך מניסיון מנועי 1000+מזגן לא הולכים ביחד).

5. בתור תחבורה זולה ובסיסית היא תעשה את העבודה. עם זאת במידה והחברה לא חייבת אוטו' אזי יש בשוק אלטרנטיבות טובות יותר.

פורסם

לפותח הת'רד - לכתוב את אותה ההודעה בארבעה פורומים שונים (כללי, טיפול, ייעוץ ואספנות) זה באמת רמה חדשה של... משהו שלא יפה להגיד מעל גבי הפורום. להבא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...