Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום עברתי בצרפין וראיתי מיגרש ענק של מכוניות והבנתי שזה מכוניות

למכרזים או משהו כזה.

א.יש שם מציאות?

ב.כמה לדעתכם אפשר להשיג שם רנו מגאן,קנגו,או איזשהו דיזל אחר?

אשמח לקבל פרטים.

פורסם

בתור נהג אני יכול להגיד לך שלרכבים האלה יש 2 צדדים, האחד החיילים גומרים אותם, מכל בחינה בכל צורה אפשרית - כמה שיותר.

מצד שני הרכבים האלה מטופלים בחברה באופן קבוע ורכבים של אל"מים וכדומה נכנסים למוסך גם אם אין לי אור בתא כפפות. הצבא חייב לטפל במכוניות שלו מלבד זה שהם יהרסו הוא עלול לאבד את ה"אחריות" שיש לחברה עליהן.

בגדול, רכב של אל"מ - תא"ל לעיתים יכול להיות מציאה לא רעה. פחות מזה - קנגו, מגאן 5 דלתות. אתה עלול להכנס לבור שחפרו אותו במשך שנים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אז דניאל לא הבנתי לאיזה בדיוק רכבים אתה ממליץ?

יש לך מושג בכמה ש"חים אתה מוצא רכב במצב סביר+?

פורסם
אז דניאל לא הבנתי לאיזה בדיוק רכבים אתה ממליץ?

יש לך מושג בכמה ש"חים אתה מוצא רכב במצב סביר+?

לגבי כמה משלמים אין לי מושג. אין משער שבסביבות 60% ממחירן המקורי. כמו שקורה עם מכוניות גנובות.

אני ממליץ על רכבים "צמודים" כמו של האל"מים ותא"לים [וגם האלופים (למרות שזה בטח לא נמכר כל כך מהר)]. הרכבים שלהם זה רנו מגאן קלאסיק אוטומט וסובארו B4. רכבים של סגני אלופים ומטה 99% גיר רגיל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שכנים שלי עושים את זה כל הזמן. קונים מכוניות מהצבא בגרושים, משפצים מעט ומוכרים אותם.

כמובן - לא לפני שהם זייפו את הקילומטראז' כמובן. :evil:

מדובר במכרז שבו אפשר לבוא לראות את המכוניות, אך לא לבדוק אותן בדיקה מקיפה. ורוב הלקוחות שם זה סוחרים קומבינטורים כמו אותם שכנים שלי.

לגבי מחירים - אני יודע שהם קנו דיהאטסו אפלאוז שמחיר המחירון שלה בסביבות 30K בבערך 18K.

ובמקרה הזה הם נפלו על מכונית במצב מצויין. אפלאוז היה בזמנו רכב צמוד של אל"מים כך שהן לא אכלו הרבה התעללויות.

במקרים אחרים שבהם הם קנו 205 חבוטות, הם היו צריכים לפעמים ללחבר משלוש מכוניות שתיים שמישות. הכל עניין של מזל ושל מיצוב הרכב. רכב שהיה רכב יחידה (מה שנקרא "רכב זונה") בדרך כלל עבר חיים קשים. רכב שירות של קצינים בכירים בדרך כלל עבר חיים מעט יותר קלים (למעט נהג בוס מתעלל פה ושם) אבל גם יש להניח שעשה חלק גדול מהנסועה שלו בשיוט בין עירוני, וכמובן שטופל בזמן כמו כל רכב צבאי, אז יכול להיות קניה משתלמת, אם כי קשה מעט למכירה בעתיד.

לגבי רכב מסחרי - סביר להניח שהוא עבר חיים לא קלים. קנגו הם בצבא רכב יחידה או רכב צמוד משותף של רס"נים ורס"רים, שמשמש במשך היום כרכב יחידה. וזה בדרך כלל מרשם לבלגנים.

פורסם

אני נגד קניה כזאת.

גם רכבים של קצינים בכירים (גם אם מדובר בקנגו של רס"ן מבוגר שלא מתפרע והורס בכוח)

עוברים מדי פעם בין נהגים (בינהם צעירים שמוציאים תיסכולים על הרכב) והרכבים האלה נשחטים.

לגבי רכב של תא"ל (B4,טרופר) או של אל"מ (מגאן קלאסיק) או אלוף (קאמרי,פראדו,דיסקברי), אילו כבר בגדר של מזל.

חבר שלי, נהג בוס של תא"ל (על B4 וטרופר), מזיין לרכבים האלה את הצורה-במלוא מובן המילה.

זה מדהים כמה אפשר להתעלל ברכב.

אני מרחם על האדם שיקנה את אחד הרכבים שעברו תחת ידיו של החבר הזה.

לעומת זאת, יכול להיות רכב דומה של נהג בוס שהיה מתון מאוד ולא עניין אותו ההרס העצמי הזה.

שוב, ברכבים כאלה מדובר במזל, רק במזל!

ושלא תטעו.

נכון שהרכבים מטופלים להפליא כמו שעון על כל פיפס קטן.

אבל זה מזערי לעומת הנזק שנגרם להם באופן כללי.

אמיר.

פורסם
אני נגד קניה כזאת.

גם רכבים של קצינים בכירים (גם אם מדובר בקנגו של רס"ן מבוגר שלא מתפרע והורס בכוח)

עוברים מדי פעם בין נהגים (בינהם צעירים שמוציאים תיסכולים על הרכב) והרכבים האלה נשחטים.

לגבי רכב של תא"ל (B4,טרופר) או של אל"מ (מגאן קלאסיק) או אלוף (קאמרי,פראדו,דיסקברי), אילו כבר בגדר של מזל.

חבר שלי, נהג בוס של תא"ל (על B4 וטרופר), מזיין לרכבים האלה את הצורה-במלוא מובן המילה.

זה מדהים כמה אפשר להתעלל ברכב.

אני מרחם על האדם שיקנה את אחד הרכבים שעברו תחת ידיו של החבר הזה.

לעומת זאת, יכול להיות רכב דומה של נהג בוס שהיה מתון מאוד ולא עניין אותו ההרס העצמי הזה.

שוב, ברכבים כאלה מדובר במזל, רק במזל!

ושלא תטעו.

נכון שהרכבים מטופלים להפליא כמו שעון על כל פיפס קטן.

אבל זה מזערי לעומת הנזק שנגרם להם באופן כללי.

אמיר.

שהייתי חייל נתקלתי גם ברס"נים שמזיינים את הרכב שלכם-צמוד להם.

מה איכפת להם על כל בעיה הם שולחים את החייל שלהם למוסך ולא משלמים שקל.

גם הרכבים של הקצונה בכירה-חוץ מהרמטכ"ל כמובן-הרכבים שלהם נשחטים-לא תמיד המפקד נמצא והנהג פורק עול עם החברים שלו בבסיס עושה דאווינים :-)

בקיצור למי שאין סבלנות זמן ידע וממון שלא יתעסק עם זה!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...