Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלמברטה שלי במהלך השיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט חודשים שהיא אצלי היא מפורקת חלקים חלקים לא נשאר בורג אחד במקום שלו הכל פורק עכשו כדי לעשות ניקוי חול איפו וכמה ? ואחד שיעשה לה צבע יפה רצוי באזור המרכז

וכמו כן דרושים חלקים כמו פלסטיקים על המגש מאחורה ספידומטר [אולי אפשר לשפץ כי רק הפלסטיק אים המהירויות שבור ] פילטר אויר + הצינור שלו וחומר בעיברית על הלמברטה

Picture 001.JPG

Picture 002.JPG

Picture 008.JPG

Picture 016.JPG

פורסם
פלסטיקים על המגש מאחורה ??? למה הכוונה ?? לפסי הגומי על לוחות הרגליים האחוריים, או מה ??
כן זה בידיוק
פורסם

קשה, קשה להשיג, אבל אין בעיה להזמין מחו"ל אם יש לך תקציב, והמחיר בדר"כ מופקע, הנה למשל פריט כזה כרגע באי-ביי, אבל לסידרה 2 (שלך סידרה 3 לפי התמונה, אין לי מושג אם זה יתאים.. )

s.gif

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9946&item=7926838611&rd=1&ssPageName=WDVW

פורסם

לא אמרתי שאין בארץ, אלא שגם לי אין אותם בלמברטה שלי, וזה חסר בהרבה למברטות אחרות....

אבל סביר להניח שאפשר להשיג גם בארץ !

דרך אגב, גם פילטר אויר אין לי ולהרבה אחרים (שוב,אין שום בעיה להזמין מחו"ל, אלא ש $$$$$ ) .

זוהר.

פורסם

אין פילטר אויר זה לא נוראה אבל הצינור מהקרבורטור עד לבית של הפילטר יותר חשוב אגב בלי הפילטר יש למנוע רעש קצת שונה

למברטה שעברה שיפוץ כמו שצריך צריכה להיות שלמה כולל כל הדברים הכי קטנים

פורסם

צודק ב % 100 ... אני לא רואה את שלי כגמורה, היא פשוט ממתינה שיהיה לי קצת יותר זמן... לגבי הצינור והגומי זה כבר יותר פשוט, הנה למשל פריט שנסגר עוד שעה וקצת במחיר 2 פאונד (פחות מעשרים שקל, לא כולל משלוח)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=25640&item=7926303695&rd=1&ssPageName=WDVW

פורסם

אתה מיתכוון לקנות סט אטמים, ברגים, וכבלים חדשים או להשתמש במה שיש לך ?

אם אתה הולך על שיפוץ מושלם, זה מאוד מומלץ, ואשמח אם יהיה לך מידע לגבי העלויות !

זוהר.

פורסם

אי אפשר לשים הכל חדש אז מישתשים חלק במה שיש וחלק חדש

אבל מיבחנתי השיפוץ נגמר רק שהיה תיהיה שלמה

פורסם

אל תסע בלי פילטר, זה יוצר תערובת עניה ועלול לחורר את הבוכנה. אין בעיה להשיג פילטר חדש וגם לא את הסעפת מהפילטר לקרבורטור, ולא בהרבה כסף

מי שמוכר כמעט את כל החלפים ללמברטה הוא tino sacchi

זה האתר שלו www.lambretta.it. המחירים שלו זולים משל כל סוחר באנגליה או גרמניה.

אם תרצה יש לי את כל הספרות שצריך כדי לשפץ ולתחזק למברטה, באנגלית, ויש לי גם כמה חלפים למכירה ומסירה. צור קשר אם אתה מעונין

ככה נראתה שלי בהתחלה, ובסוף.

File0001.jpg

3.2003 cc.jpg

פורסם

תמונות קצת יותר ברורות עדיין זקוק לחלקים מהודעה הראישונה +ספרות ויעוץ מה אפשר לעשות לחלק במזלג שמסומן בעיגול הוא זז

Picture 049.jpg

Picture 050.jpg

Picture 051.jpg

Picture 052.jpg

Picture 053.jpg

Picture 054.jpg

• תוכן חדש...