Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפשת רכב בתקציב מירבי של 20000.

ברצוני למצוא רכב אמין, עם הגה כח, אוטמט וחסכוני בדלק.

בנוסף רצויי שלא יהיה ישן מדי (מקסימום בן 10 שנים).

אשמח לייעוץ והכוונה בנושא זה...:smile:

נ.ב

הציעו לי דייהו סופר רייסר.

האם היא תואמת לדרישות?

פורסם

ברוכה הבא לפורום.

האם מדובר ברכב ראשון שלך? אם כן, האם ה20K כוללים עלויות של ביטוח חובה וצד ג (או אולי גם מקיף)? כמו כן חשוב להשאיר בצד כסף לתיקונים וטיפולים שיגיעו, סה"כ לא מדובר ברכב חדש, וגם אם קונים משהו יחסית אמין, יהיו פה ושם תקלות.

סופר רייסר - לא בשבילך. הייתי חושב עליו רק אם מדובר על משהו עם נתונים טובים במיוחד. הרכב לא מבריק במיוחד (וזה בעדינות)

האופציות העיקריות שלך הן סוזוקי סויפט ודיהטסו שרייד, עם עדיפות לראשון מבין השנים. מדובר ברכבים די איטיים, אבל אין יותר מדי אופציות ב20K, אוטומטי, וכו'. אם את יכולה לוותר על גיר אוטומטי תוכלי לרכוש רנו קליאו אשר עולה על הרכבים הללו פי כמה אך איננה מומלצת בגיר אוטומטי מהשנתון שנכנס לך לתקציב. קחי בחשבון שגם השרייד והסוייפט יהיו משנת 93 בערך. (סויפט עוד מעט ישנה יותר). אופציה נוספת אם כי גדולה יותר (ומכוערת יותר לדעת ידידה שלי שלא מוכנה לשמוע על משהוא שהוא שרייד), היא הסובארו ליאונה. אבל היא גדולה יותר משני הרכבים שהזכרתי, אבל כנראה גם תראה אמינות גבוהה יותר מהם.

אגב רכב ידני גם יהיה בעל צריכת דלק נמוכה יותר מאשר רכב אוטומטי.

גיא

פורסם

קודם כל תודה.

אכן, זוהי המכונית הראשונה שלי.

התקציב המדובר הוא לאוטו בלבד.

כסף לביטוח ותיקונים יש בצד.

אבי שמע דברים טובים על הדייהו סופר רייסר לכן מעניין אותי לשמוע פירוט על מגרעותיו.

בנוסף, מה דעתך על דייהו מאטיס?

בנוגע לסוויפט, אני יודעת שהוא רכב מאוד אמין, פשוט מרתיע אותי שמה שאני יכולה להרשות לעצמי הם רק שנים ישנות יותר, ולכן עם קילומטרג' גבוהה.

פורסם

יש ברשותי דיהוו רייסר הרכב לא סופר אמין זה נכון, אבל אוטו נחמד מאוד כראשון.

עכשיו ב 20 אלף שקל את תקני סופר רייסר שקצת שונה מהרייסר (יותר מעוגלת) שנת 97 אוטומטית, רכב מצויין, כל עוד הוא שמור.

תלכי גם לכיוון של סיטראון סאקסו אוטמטית, או פג'ו 205 אוטומטית מ 95.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בנוגע לסוויפט, אני יודעת שהוא רכב מאוד אמין, פשוט מרתיע אותי שמה שאני יכולה להרשות לעצמי הם רק שנים ישנות יותר, ולכן עם קילומטרג' גבוהה.
בהנחה ותחפשי בסבלנות עד שתמצאי אקזמפלר במצב טוב (רעיון טוב בכל מקרה), אין לך יותר מדי מה לחשוש משנתון נמוך יותר אם הקילומטראז' סביר ביחס לשנתון והרכב תוחזק כראוי. המכוניות הללו אכן אמינות מאוד, ומוכיחות זאת גם לאחר שנים רבות.

האירופאיות למיניהן נוחות יותר ומהנות יותר לנהיגה, אולם אם נוחות פחות חשובה לך, בהחלט מומלץ להתמקד בסוויפט או בשרייד (שאני אישית לא סובל, אבל נראה שיש בחורות צעירות רבות שאוהבות אותה מאוד) שיספקו לך כנראה הרבה יותר שקט נפשי בין טיפול לטיפול.

תלכי גם לכיוון של סיטראון סאקסו אוטמטית, או פג'ו 205 אוטומטית מ 95.
לא.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
ממליץ לך על פיאט פונטו 95/96/97

מדובר על אוטו' לא ידני. לכן הפונטו היא לא אופציה.

גם 205 אוטומטית לא צריכה להיות אופציה.

גיא

פורסם

מה עם מיצובישי צ'אמפ ?

למרות שמיצובישי אוטומט לא הכי חסכונית בדלק ,אבל רמת האמינות בהחלט טובה ,ויש ה"כ נ"מ ח"ח, אז אולי זו אופציה שנותנת תמורה לכסף .

פורסם

האמת שבהתחלה ניסיתי פורד פיאסטה.

לאחר נהיגה בפורד ולאחר נהיגה בדייהו החלטתי לשכוח מהפיאסטה.

בדייהו הרגשתי הרבה יותר נוח. ממש עולם אחר.

מבחינת חיסכון בדלק, מהן האופציות שלי? (בידיעה שאוטומט הוא פחות חסכוני)

• תוכן חדש...