Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ???16v

buli_gadol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1994 * 16v phase 2 :דגם ושנהV16%20phase2.jpg1764cc :נפח מנוע

6500\137 :כ"ס\סל"ד

4250\16.1 :קג"מ\סל"ד

הנעה:קדמית

5:הילוכים

185\55-R15 :מידות צמיגים

1070 Kg :משקל עצמי

1365\1641\3712 :אורך\רוחב\גובה

209km\h :מהירות מירבית

הפסיקו לייצר ב96...מישהו ראה אותה בארץ בכלל???

פורסם

השאלה האם היתה כזאת בארץ. עד היום לא יצא לי לראות אחת כזאת, מה שכן היא נראית בדיוק כמו ה-Rsi מבחינה חיצונית ככה שאם אני רואה קליאו כמו בתמונה ישר אני חושב על Rsi.

מה שכן היא הרבה יותר חזקה מה-rsi שמחזיקה ב-110 סוסים "בלבד".

נשמע מעניין...

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
השאלה האם היתה כזאת בארץ. עד היום לא יצא לי לראות אחת כזאת, מה שכן היא נראית בדיוק כמו ה-Rsi מבחינה חיצונית ככה שאם אני רואה קליאו כמו בתמונה ישר אני חושב על Rsi.

מה שכן היא הרבה יותר חזקה מה-rsi שמחזיקה ב-110 סוסים "בלבד".

נשמע מעניין...

למיטב ידיעתי לא בוצע יבוא סדיר לארץ.

במידה ויש אחת כזאת מסתובבת אז בטח מדובר בהשתלה מקומית / ייבוא אישי (קשה להאמין)

אני לא מבין גדול ב RSI אבל לדעתי ב RSI לא קיימת הבליטה הלא סימטרית על מכסה המנוע ,

הג'נטים ללא ספק שונים ואם אני לא טועה יש שוני בפגוש הקדמי.

עריכה : עוד משהו : ב RSI הג'נט הוא 14

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני לא מבין גדול ב-rsi. אתה צודק לא ראיתי rsi עם בליטה על המכסה מנוע וגם הג'נטים שונים. לא ראיתי האמת ולא התעמקתי בתמונה פשוט הבאתי מבט חטוף.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

קליאו 16V מעולם לא ייובאה לארץ וגם לא נתקלתי באחת כזו בארץ.

מה שכן יש בארץ והגיע ביבוא אישי זאת קליאו "בקרה" 16V שהיא הגירסה המפוארת של הקליאו הרגילה. המכונית הזאת היתה למכירה לפני כמה שנים באזור השרון והיא היתה שחורה, 3 דלתות והיה ספק גדול בקשר למנוע שלה (הבעלים היה סוחר ואמר שהיא 1.8 כמו ה-RSI). האוטו היה מאוד מפואר (מושבי עור, דיפוני עץ) והיה לה את הכונס על מכסה המנוע מקדימה.

ד"א, הקליאו 16V היא לא הוויליאמס והיא חלשה יותר ומכויילת פחות ספורטיבי. לוויליאמס יש 150 כ"ס וג'נט זהוב מקורי (והיא מאוד נדירה...).

באשר לקליאו המושתלות בארץ...יש כמה כאלו :wink:

קליאו וויליאמס:

gallery1.jpg

קליאו 16V- ג'נט מקורי

clio.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היה דיון בעבר על RSI צהובה שעברה השתלה של מנוע 16V

חיפוש בפורום יעלה תוצאות למי שמתעניין

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

זו לא הוויליאמס...קראתי את הכתבה על סוגי הקליאו...ולכן אני שואל אם הקליאו דור 2 ישנה בארץ?...בנוגע לוויליאמס מצויין במפורש שהיא סופקה רק בבריטניה...

במידה ואין...איך ניתן להשיג מנוע כזה? ולהשתיל אותו בrsi?

פורסם

אין בעיה להביא כזה מנוע לארץ. אתה יכול לקנות כזה עם מעט קילומטרים מיבוא.

גם לא צריכה להיות בעיה לאשר אותו במשרד התחבורה בגלל שההספק זהה.

הבעיה היא ההשתלה עצמה.

המנוע של ה 16V יותר גדול וצריך להביא אותו עם האלטרנטור, סעפות וכל מה שמסביב כולל מחשב כמובן.

יש סיכוי ענק שאפילו צריך להוריד את המזגן (אני לא בטוח אבל צריך לבדוק את זה. בוויליאמס אין מזגן בוודאות).

יש קליאו צהובה אחת שעשו בה את ההתשלה. לפי מה שהבנתי האוטו נוסע יפה וההשתלה בוצעה ע"י

הבעלים של הרכב. אם אתה רוצה אתה יכול ליצור איתו קשר ולקבל תשובות יותר טובות.

פורסם

בקליאו הצהובה השתילו מנוע של רנו 19 קבריולה, כלומר מנוע 2.0 ליטר ו-150 כ"ס.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...