Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטה RUNX, מאזדה 3 , מגאן (נערכה הכותרת הסתמית)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר כדאי מהדגמים הנ"ל:

1. Toyota RunX

2. Mazda 3

3. Renault Megane

תודה לכל העונים.

פורסם

מה הצרכים? חסר מידע בהודעה.

המגאן בטוחה מהאחרות, ומרווחת מהן בגרסת ה4 דלתות.

בכל מקרה מדובר ב3 רכבים מעולים, קח נסיעת מבחן בכולם, תקנה את זה שהכי מתאים לצרכים שלך.

גיא

פורסם

הצרכים הם כאלה:

נסיעות רגילות, לעבודה וכו'.

תודה.

פורסם

מותר לשאול בן כמה אתה?

מה חשוב? נוחות? בטיחות? מרחב מאחורה? תא מטען גדול? אמינות מוחלטת (או לפחות סיכוי גבוה לאחת)? ובאיזה סדר הם יגיעו? כמה ק"מ אתה נוסע לעבודה? 20? או 200?

בכל מקרה אל תקנה שום רכב בלי נסיעת מבחן קודם.

גיא, מנסה לעזור.

פורסם

אני בן 22. ומתכוון לרכוש רכב בתחילת 2005. והאמת אני חשבתי לקנות יד שניה אבל נראה לי שבסוף אני אלך על רכב חדש. אני גר בצפון ועובד במרכז. זהו בגדול... הצרכים כמו שאתה מבין לבד נסיעות לעבודה בילויים וכו'. ועוד שאלה: אולי עדיף לי לחפש רכב יד שניה חדש (שנת 2004) שיצא יותר זול?

תודה.

פורסם

תגיד, אתה בעל משפחה שאתה כבר רוצה לקפוץ לרכב משפחתי ?

מה עם להנות קצת ? יש לא מעט מכוניות אשר יספקו לך הנאה מנהיגה, צורה יפה, (פוזה אם אתה בקטע), כח ונוחות.

אבל בן-אדם, עשה את שיקולייך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האמת אתה צודק וכבר חשבתי על הרעיון....

ואם כך אז מה עדיף הונדה סיויק קופה או מגאן קופה יד שניה דור קודם כמובן שנת 99-2000. כמובן אני מבין שאלה שני רכבים שונים לגמרי ולכן מבקש עצה מחברי הפורום...

תודה.

פורסם

אני מציע שתנסה להחליט מה אתה רוצה.

ממשפחתית חדשה 2004 במחיר של בערך 120K ירדת לרכב בן 5 שעולה הרבה פחות, עם סגנון אחר לגמרי.

מה התקציב?

אוטומטי או ידני?

מה חשוב לך ברכב?

כמה ק"מ אתה עושה בשנה?

מה הרכב הקודם שלך? (אם היה?)

תשיב על השאלות הללו ונוכל לעזור לך.

גיא

פורסם

התקציב שלי עומד על 120K+

אוטומט זה דבר חשוב בישבילי. ורצוי מנוע 1600 עם סאנרוף...

הדברים החשובים לי ברכב כמו לכל אחד בגילי... מערכת טובה מגנזיום וכו'...

הקילומטרז' שלי בשנה נמוך מאוד כמה בדיוק אין לי מושג. לפעמים יש לי נסיעות ארוכות (פעם בשבועיים מצפון למרכז ולא יותר מזה).

כרגע אני נוהג על מגאן סדאן 2002 1600 אוטומטית (של אבא שלי).

זהו עם יש הצעות אז בבקשה...

פורסם

זה מדהים. צעיר שרוצה רכב לעצמו בארץ חושב בראש ובראשונה על איזו קורולה או מגאן אוטומטיות. בכמעט כל מדינה מתוקנת היית כבר הולך על משהו באמת מגניב... אבל אני לא מאשים אותך, זה מה שהשוק שלנו מכתיב.

בנוגע לדרישות - הכוונה היא לא ל"נסיעות רגילות", אלא מבחינת מרווח, איבזור, כמות נסיעה, מנוע, צריכת דלק, בטיחות, התנהגות כביש, נוחות וכולי.

מבין השלוש שהצעת הייתי הולך על מגאן 3 דלתות חדשה בגלל הייחוד. קורולה ומזדה 3 יש כמו זבל (אבל אם אתה קונה אחת מהן קנה באמת את ה-RUNX ואת ה-3 עם 5 דלתות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במגזין "הגה" האחרון ערכו את המבחן לדגמים הנ"ל (כולל 307 וגולף).

זה אולי יכול לתת לך כיוון.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
במגזין "הגה" האחרון ערכו את המבחן לדגמים הנ"ל (כולל 307 וגולף).

זה אולי יכול לתת לך כיוון.

יש מצב לסרוק?

מטעמי סקרנות שלי + ההשוואות של הקומפקטיות הללו מאוד נפוצות בפורום.

תודה

פורסם
יש מצב לסרוק?

מטעמי סקרנות שלי + ההשוואות של הקומפקטיות הללו מאוד נפוצות בפורום.

תודה

זה עיתון של החודש ולכן זה קצת בעייתי לסרוק ממנו כתבות מבחינת זכויות יוצרים (ג.ק.).

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...