Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ייפ ב600000

.liron.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא של חבר שלי מחפש גייפ בסביבות השש מאות אלף שקל והדרישות שלו הם:

שיהיה גדול ונוח עם הרבה פינוקים כגון טלויזיה ....

שישב גבוה וטוב על הכביש

מנוע גדול אבל דיזל

ואם אפשר תמונות של הג'יפים

תודה מראש

פורסם

זה חתיכת מחיר, אני לא חושב שצריך לבזבז כל כך הרבה כסף על גי'פ

נראה לי שהוא גם יהנה מלנד קרוזר דיזל עם כל התוספות מחיר הבסיס 280K ל-5 דלתות המנוע דיזל 162 כ"ס.

גם ניסן פטרול יכול להיות נחמד.

in_Toyota_Land_Cruiser_01.jpg

GX-040.jpg

b bo bos bose baaaaaaaaas

פורסם

אם המנוע הוא מה שחשוב יותר אז כמובן טוארג. אם כל השאר יותר חשוב X5 הוא התשובה. כמובן שתיאלץ להסתפק במנוע "החלש".:-D

פורסם
השאלה מה אתם ממליצים?

המממ... אין לי ממש שעות של נהיגה בטוארג/X5 מאחורי (אני חושב שישבתי פעם ב-X5 באיזו תערוכה, אבל זה הכל). אני יכול רק לומר שמבחנים בחו"ל לא התלהבו במיוחד מהטוארג בגרסה הרגילה שלו, עם המנועים העלובים בנפחים של 2.5 ליטר או 3.2, אבל מ-א-ו-ד התרשמו מגרסת ה-5.0 דיזל האימתנית. (הדיזל החזק ביותר מעולם במכונית נוסעים).

ה-M לא נחשב משהו, ומוחלף בקרוב למיטב ידיעתי.

ה-X5 נחשב בראש הקבוצה, אבל בגדול אפשר לומר שהוא ב.מ.וו סדרה 5 מוגבהת ופחות מרווחת/מתנהגת/מהירה, כך שהבחירה בג'יפ היא כמובן מיותרת לחלוטין מכיוון שהוא ממילא לא ירד מאיילון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם ישנו סכום מכובד של 600 אלף ש"ח, ממש לא כדאי לקנות לנד קרוזר(אני מתכוון ל3.0 דיזל ולא ל4.0 בנזין)

הלנד קרוזר נראה טוב והוא טוב בשטח, אבל אין לו הרבה יותר משני אלו.

רעשי מנוע מוגזמים. (גם כשנוסעים רגוע ועם חלונות סגורים)

לדעתי הבחירה צריכה להיות או טוארג 5.0 או X5 3.0.

בחירה בין מנוע חזק יותר לבין מותג איכותי אך חלש יותר.

ד"א, bose, למה שמת תמונה של לקסוס בתור הבפנים של הטויוטה?

• תוכן חדש...