Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באפשרותי לקנות מיאטה יד ראשונה 2004, נקיה. האם לדעתכם כיום ניתן לקנות אותה מתחת למחירון או רק במחיר מחירון 140K, הרכב נראה טוב מלבד פגיעה קטנה בכנף הקידמית, כמה ניתן להוריד על הפגיעה?

פורסם
יש באפשרותי לקנות מיאטה יד ראשונה 2004, נקיה. האם לדעתכם כיום ניתן לקנות אותה מתחת למחירון או רק במחיר מחירון 140K, הרכב נראה טוב מלבד פגיעה קטנה בכנף הקידמית, כמה ניתן להוריד על הפגיעה?

ברגע שהרכב מאבד יד (בעלות) ובאותו רגע שהוא יוצא ממתחם היבואן עם הניילונים על הריפודים-

אוטומטית מדובר בירידת ערך!!!

(וזה לא משנה אם הוא נסע 23 קילומטרים והחליט למכור)

אין שום סיבה מוצדקת שהוא יקבל קרוב למחירון, אם מתייחסים גם לירידת ערך וגם לדפיקה (הרכב כבר לא בתול).

תבדוק את ירידת הערך ותבדוק במוסך עלות תיקון..

פורסם
ברגע שהרכב מאבד יד (בעלות) ובאותו רגע שהוא יוצא ממתחם היבואן עם הניילונים על הריפודים-

אוטומטית מדובר בירידת ערך!!!

(וזה לא משנה אם הוא נסע 23 קילומטרים והחליט למכור)

אין שום סיבה מוצדקת שהוא יקבל קרוב למחירון, אם מתייחסים גם לירידת ערך וגם לדפיקה (הרכב כבר לא בתול).

תבדוק את ירידת הערך ותבדוק במוסך עלות תיקון..

אל תיבהל. 140K הוא מחירון של מיאטה 2004 משומשת...

נ.ב, אם הדפיקה היא לא בשאסי אז הרכב עדין לא בתול:shock:?

spitfire, אין לי מושג לגבי יד וק"מ. אני אנסה לברר לך.

פורסם

BMW בקשר להערה שלך אני לא בטוח שהבנתי

מיאטה חדשה (2005) עולה 163 אלף שקל

מחירון של מיאטה 2004 הוא 140K

הרכב הוא מאוקטובר 2003 על הכביש

במחירון לוי יצחק מצויינת ההערה הבאה! האם הכוונה היא לרכב מודל 2005 חדש לדעתכם?

הפחתת ערכה של מכונית שנת ייצור 2004/2005 בהתאם לחודשי שימושה - מערכה כחדשה

בשימוש עד 3 חודשים - 5% פחות./ מעל ל-3 חודשים - הפחתה נוספת של 1/2% לחודש.

בתנאי שהמכונית גמעה לא יותר מ- 1700 ק"מ לחודש בממוצע.

פורסם
מדובר בגרסה ידנית.
תמחוק לעצמך את ההודעה בבקשה. :wink:

לאדון פותח ההודעה, אין חוקים במשא ומתן.

כמה עולה מיאטה חדשה מהחנות ? תוריד מזה 10%-15% וזהו.

אין הרבה מעבר לזה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

2004 משומשת - 140K

2005 חדשה - 163K

אני רואה כאן שברור 2005 חדשה, לא?

04 משומשת- לא יודעים מה עבר על הרכב,אם הוא עבר הרצה כמו שצריך,

צריך לקחת את הרכב לבדיקה, אתה כבר יד שניה, יש הפרש של שנתון..

23K שהם 14% פחות בשביל כל זה לא נראה לי כדאי..

אולי אני טועה, לא יודע.. אבל אני הייתי בטוח הולך על חדש.

תומר.

פורסם

לדעתי צריך להשוות את המחיר על הכביש, תבדוק כמה תעלה מיאטה 2005 כולל ה-כ-ל, איתוראן, וכו', לדעתי תתקרב מאוד ל170K. במידה והולכים להחזיק את הרכב שנתיים, הייתי הולך על המשומשת, ההפרש די גדול, יש עדיין אחריות ואפשר להתרשם ממצבו של הרכב שאמור להיות מושלם. כמובן שיש פה יותר סיכון מול החדשה, אבל גם לדעתי יהיה גם הבדל של 30K שקל, שזה הרבה. מה שצריך לקחת בחשבון זה שאם תרצה למכור תוך חצי שנה לדוגמא, זה לא יהיה קל בגלל יד 2 מ2004, ותצטרך להוריד במחיר. אם כי קבריולטים לרוב מחליפות ידיים מהר.

לגבי המחיר - כמה ק"מ יש לרכב? ככל שיש לו יותר ק"מ יהיה יותר קל (לנסות לפחות) להוריד במחיר. לגבי הפגיעה בכנף - להוריד את עלוות התיקון שלה, לא מדובר ברכב בן 5-6 שהגיוני שיהיו לו שיפשופים פה ושם. אם הרכב עבר מעל 15K ק"מ, לבדוק שהוא עבר טיפול. כמו כן חובה לקחת לבדיקה (תגיד באיזה אזור הרכב ונמליץ לך על מכון בדיקה).

גיא.

פורסם

תודה GUY, הרכב נסע 18K ועוד לא נכנס למוסך. הרכב באיזור הרצליה. כמה שאלות :

1) האם האחריות של מאזדה תקפה גם לאחר העברת הבעלות,

2) האם צריך לעשות משהו מיוחד על מנת שזה יהיה תקף. כמה לדעתך צריך לעלות תיקון של כנף (הערכה גסה).

3) שאלה נוספת כיצד אני יכול לבדוק שהרכב לא מעוקל, משועבד וכו'...

תודה שון

פורסם

הרכב אדום במקרה?

לגבי תיקון הכנף, סע איתו לאוטופיקס, הם נמצאים בתוך המוסך המרכזי של סובארו (בכניסה להרצליה פיתוח שמאלה ברמזור הראשון, ומיד ימינה, הם מצד שמאל, בקומה השניה של המוסך) קח הצעת מחיר, הם לא זולים, אבל הם מאוד טובים. אח"כ תחליט האם אתה רוצה לתקן או לא, בכל מקרה תוריד את עלות התיקון או לפחות את רובה.

לגבי הטיפול, הייתי בודק שאין פה עילה מצד מאזדה לביטול אחריות, מדובר באיחור בטיפול של 3K ק"מ, זה לא מעט. הגיוני שהם לא יעשו בעיות, אבל שווה בדיקה. כמובן להוריד את עלות הטיפול, זה לא רכב שקרוב לטיפול, זה רכב שעבר כבר את זמן הטיפול. בכל מקרה לא מדובר בטיפול יקר במיוחד (טיפול קטן, ראשון) ועדיין. אם יעשו גם בלמים בטיפול מחירו יעלה. אם מאזדה לא יעשו פרצופים על האיחור בטיפול, האחריות נשארת גם אחרי העברת הבעלות. בכל מקרה זה נשמע גם מעט מוזר שהוא לא טיפל ברכב בזמן.

מכון בדיקה מומלץ בהרצליה - מבדק. אם יש לך ידיעות אחרונות מהסוף שבוע, קח את מגזין ממון (עם התמונה של התינוק בשער) פתח את עמוד 32, למעלה יש לך תלוש הנחה של 15% לבדיקת רכב במכון הנ"ל.

לגבי בדיקות שיעבוד וכו', קרא את השירשורים הראשונים (הדביקים) בפורום ייעוץ ברכישה, תמצא שם את כל המידע (אם לא מצאת \ הבנת \ יש שאלה - שאל שוב אני אענה).

מתי לרכב יש טסט? אם מועד הטסט מאוד קרוב, הייתי מוריד מעט גם על זה (רכב בקבוצה 4, טסט לא זול).

בדוק בדיקה מעמיקה את מצב הגג, לראות שאין לו שום קרע \ חתך.

גיא

• תוכן חדש...