Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מציע להרים טלפון למשרד הרישוי (הרישויפון שעובד לא רע בכלל) ושם יתנו לך את כל המידע לרבות איך לעשות את הוספת הבעלים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
שלום!

מישהו יודע לענות לי אם הוספת מישהו כבעלים נוספים לרכב גורמת להעלת מספר הידיים של האוטו?

אם אתה מבצע העברת בעלות ממישהו אליך, ומוסיף עוד מישהו איתך, זה לא מעלה 2 ידיים, אלא רק יד אחת.

כנ"ל לגבי הוספת מישהו נוסף כבעל רכב בנוסף לבעל הרכב הרשום!.

פורסם

ביררתי באתר משרד הרישוי וזה מה שרשום שם:

הוספת שם לרשיון רכב .הוספת בן/בת זוג לרשיון הרכב, מתבצעת במשרד הרישוי ללא תשלום וללא הוספת רישום בעל נוסף ברשיון הרכב הוספת שותף כמו: הורים. אחים. ילדים, וכו, מתבצע כמו כל העברת בעלות בתשלום ורישום נוסף במספר הבעלים .לרכב, בסניפי הדואר בלבד

חבל שלפעמים אנשים עונים תשובות לא מדוייקות באתר, ועוד יותר חבל שלפעמים אנשים אחרים מסתמכים על התשובות של אנשים באתר בעיניים עצומות. אין מה לעשות נגד זה, ואני בטוח שזה לא בזדון - אבל זה מראה שתמיד כדאי לבדוק עוד פעם.

ותודה למי שהפנה אותי למשרד הרישוי!

חג שמח

פורסם

בידיוק באתי להגיב למה שGARDENOFWINE הגיב , סרק .... אם אין לך מושג קלוש שמה שאתה אומר נכון ( במקרה הזה אין לך כנראה ) אל תגיד , אנשים ממש סומכים על התשובות פה.

גם אני נתקלתי בזה כשרציתי להוסיף את אימי כשקניתי עוד את הרכב כרשומה ברישיון ( מיד שישית ליד שביעית אבל על שם שנינו ואמרו לי שאם אני מוסיף את אימי אני מוסיף עוד יד למרות שהיא קרובת משפחה מקרבה ראשונה )

בארץ רק לבן זוג בנישואים מותר להוסיף את בת זוגתו ( או ההפך ) בתור בעלים בלי להוסיף יד לרכב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה חסרת הפרופורציות אבל יש לי שאלה בנושא שחבל שתתנהל בשרשור נפרד.

האם ניתן להוסיף בעלים נוספים ללא הוספת יד, כאשר מדובר בבני זוג ה"ידועים בציבור" ולא נשואים דרך הרבנות?

מה קורה במקרה כזה, האם משרד הרישוי מכיר בבני זוג כאלה?

האם מכתב מעורך-דין, נוטריון או כל בעל סמכות המעיד על הזוג, יתקבל שם כאסמכתא?

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...