Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, זו פעם ראשונה שלי בפורום, דבר הנובע מהעובדה הפשוטה (ויסלחו לי כולם), שכל קשר ביני ובין מכוניות הוא מקרי לחלוטין. אבל הנה, "נכנעתי" וגם אני עומדת לרכוש רכב בפעם הראשונה בחיי!

הבעייה היא שהתקציב שעומד לרשותי הוא דל למדי (30K), אבל הרכב אמור "להסיע" אותי מדי יום ביומו מחוץ לעיר למרחק של 90 ק"מ!!! מכאן, שהייתי שמחה אם הוא היה נוח (מה שמבחינתי אומר גם אוטומטי...), חסכוני ו...זהו פחות או יותר. מהתבוננות באתרים שונים באינטרנט יצאתי כבר ממש מבולבלת - על כל דגם מצאתי המלצות ואזהרות שונות ומשונות גם יחד. בקיצור, רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה לדגם מסויים עבורי שיעמוד פחות או יותר בתקציב ובדרישות. בנוסף, תהיתי, האם כדאי לי 'להתפשר' ולקנות גיר ידני (עד כמה זה מהווה יתרון למישהי שאומנם נוהגת טוב יחסית, אבל פחות במובן הטכני, לא נגעה בהילוכים 10 שנים ולא ממש מפיקה מהנהיגה הנאה צרופה???).

זהו. כל טיפ יתקבל בברכה!

תודה וחג שמח!!!

פורסם

למקרה שלך תתאים יפנומטית קטנה...

דייהטסו שרייד (בתקציב שלך 97 ומעלה)

דייהטסו סיריון (אפשר אפילו ממודל 99-00)

סוזוקי סוויפט

טויוטה סטרלט (96-97)

כולן מצויינות, אמינות, חסכוניות, לא עולות הרבה בביטוח ואת כולן ניתן להשיג עם תיבת הילוכים אוטומטית או ידנית.

אפשר גם פורד פיאסטה, אופל קורסה או פז'ו 205 (96 ומעלה) אם כי אמינותן נחותה מהיפניות.

חסרונות משותפים: מאד צפופות (בעיקר מאחור) ולא נוחות (חוץ מהפז'ו).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם ידנית, נוחה וזולה, רק 205...

אם רק זולה ואוטומטית מזדה (323 רגילה או F)...

יתרונות למזדה: מזגן טוב, הגה כוח, בדגם ה F יש 4 חלונות חשמליים מקוריים + כל מיני פינוקים, חימום למושבים (בדגם ה F זה סטאנדארט), LOOK (למרות שהוא די "עייף"), מזדה (סחירות)...

חסרונות: היתנהגות כביד גרועה (יחסית), כיוון "פרונט" מאחורה יוצא מכיוון וצריך לבדוק כל חצי שנה, מזדה (משעממת ורגילה)...

ה 205: יתרונות: מהנה לנהיגה, חסכונית, אמינה מאוד, זולה בטיפולים, חלקים בשפע, יש הרבה בשוק, נוחה (אם חשוב לך הגב שלך)...

חסרונות: אין הגה כוח, אין הילוכים אוטומטיים (יש, דגם 1.6, מאוד נדיר), טיפה צפוף מאחור, מזגן לא משהו, אין שעון חום (אפשר ורצוי להוסיף!), צבע אדום דוהה, אמנם יש הרבה בשוק אבל לא כולם מוכרים :wink: ...

אם את מבלה את רוב זמנך בנסיעה בין עירונית ללא פקקים הייתיממליץ על ה205

אם את הולכת לבלות בפקקים 323 (אוטומט)...

כמובן ב 30K אפשר לקנות גם מיצובישי או ניסן, לי אישית אין איתן ניסיון...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מזדה (סחירות)...

גילי

אני לא מסכים איתך שסחירות זו יתרון מכיון שיש כל כך הרבה מזדות למכירה, יהיה קשה למכור אותה לא מתחת למחירון.

מצד שני, קל למצוא אחת.

הייתי אומר שסחירות זה משהו נטרלי במזדה. :-)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...