Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 98 ככה

בתקציב של +- 45-55 אלף.

אם למישהוא יש נסיון עם האוטו, נתונים ביצועים.

האם האוטו אמין כמו כול שאר דגמי היונדאי שיצא להם שם של אוטו שלא רואה מוסך?

פורסם

אין לי ממש נסיון עם הרכב הזה

אבל למורה שלי יש סונטה רק קצת יותר חדשה 2000+

אני יודע שהוא ממש ממש מרוצה מהרכב הזה כי זה לא הראשון שלו

אני נסעתי ברכב והוא נראה לי ממש נוח ומפואר...

זה לא עוזר הרבה אבל זה עדיף מכלום

פורסם

אם למישהוא יש נסיון עם האוטו, נתונים ביצועים.

האם האוטו אמין כמו כול שאר דגמי היונדאי שיצא להם שם של אוטו שלא רואה מוסך?

לא נהגתי מעולם על הרכב, אבל ביליתי שעות לא מעטות על המושב האחורי שלו, בנסיעות ארוכות יחסית. ומה אפשר לספר משם... הממ.. מרווח מאוד, גם מלפנים וגם מאחור. המזגן מעולה, וקירר יופי גם בחום המייגע של אילת. הנסיעה מאוד נוחה, הרכב משייט בנוחות על רוב המהמורות.

לגבי ביצועים - לא נהגתי עליו, כך שאין לי מושג איך הוא מתנהג על הכביש, מה שכן, לא הייתה לו שום בעיה לשייט בנוחות על 140 בחוצה ישראל, ולא ניכר מאמץ מיוחד בטיפוס העליות של ערד. "סחב" כמו גדול את הרכב, עם מזגן, ארבעה בחורים גדולים וציוד לשבוע.

לדעתי מדובר במציאה, אם אתה מחפש משפחתית גדולה ומרווחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מהניסיון שלי ברכב, הוא מאיץ טוב והמרווח לרגליים במושב האחורי הפתיע אותי מאוד (לטובה!), גם האווירה מאוד נעימה עם המושבים הלבנים.

b bo bos bose baaaaaaaaas

• תוכן חדש...