Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

החברה בה אני עובד מעוניינת לרכוש מגנום / איפון 4X4

שמעתי ממספר אנשים שבמכוניות אלו ישנה בעייה של התחממות המנוע במאמץ אפילו לא רציני.

האם זה נכון? אם כן האם יש פיתרון לבעייה ?

תודה לכל העונים.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
שלום רב !

החברה בה אני עובד מעוניינת לרכוש מגנום / איפון 4X4

שמעתי ממספר אנשים שבמכוניות אלו ישנה בעייה של התחממות המנוע במאמץ אפילו לא רציני.

האם זה נכון? אם כן האם יש פיתרון לבעייה ?

תודה לכל העונים.

יש לי מגנום 2001 4X4 ידנית שקניתי חדשה. עשיתי עד כה 170K ק"מ עליה, כולל שטח קשה בנגב בשיא החום, מועמסת לחלוטין ועם מזגן עובד. היא מעולם לא התחממה (או התקלקלה בכלל).

אני מקווה שזה עונה על השאלה.

נמרוד

פורסם

אני הבנתי שהבעיה שלהן היא לא התחממות אלא מחיר הביטוח! בדוק את זה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
יש לי מגנום 2001 4X4 ידנית שקניתי חדשה. עשיתי עד כה 170K ק"מ עליה, כולל שטח קשה בנגב בשיא החום, מועמסת לחלוטין ועם מזגן עובד. היא מעולם לא התחממה (או התקלקלה בכלל).

אני מקווה שזה עונה על השאלה.

נמרוד

כנ''ל

לאבא שלי יש מגנום 4X4 שנת 2000, הבעיה היחידה שנוגעת להתחממות הייתה ממש לאחרונה (שבוע שעבר) והיא נבעה מגומיות בלויות במכסה של הרדיאטור.:idea:

בקשר למחיר הביטוח-אכן, חברות הביטוח שוחטות בקטע הזה...:x

פורסם

שאלה נוספת -

האם יש הבדל במשקל המותר בין גרסאות ה- 4X4 וה- 2X4 ?

פורסם
שאלה נוספת -

האם יש הבדל במשקל המותר בין גרסאות ה- 4X4 וה- 2X4 ?

כמובן.

בגרסת ה-2X4 המשקל המותר הוא 950 ק"ג

לעומת זאת, בגרסת ה-4X4 המשקל המירבי המותר הוא 1060 ק''ג

להרחבה בעניין:

http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=363&page=1

http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=356&page=1

פורסם

תודה לכל העוזרים.

אני מבין שמחירי הביטוח במגנום הם היקרים ביותר.

מה אתם אומרים על המתחרות שלה ? איסוזו/ניסן/טויוטה ? האם גם שם הביטוח יקר ?

ומה לגבי אמינות הרכבים האחרים ?

פורסם

המתחרה העיקרית של המאגנום היא ה-D MAX, היא גוברת על המאגנום בעיקר בנוחות הנסיעה בכביש. ישנם הרבה חילוקי דעות במבחנים שנערכים בעיתוני הרכב השונים בקשר לקנייה הכדאית ביותר, יש יתרונות וחסרונות לשני הרכבים. לרוב המאגנום היא הבחירה הנפוצה אבל תמיד יש יוצאים מהכלל(ראה מגזין הגה). אני קצת משוחד מהמאגנום אז אני אשאיר לאנשים בעלי ניסיון על המתחרים לסכם איזה רכב הוא הכדאי ביותר...:idea:

פורסם

בגדול האמינות של הכלים האלה היא פחות או יותר שווה, אם כי לדעתי הטויוטה מפגינה אמינות יוצאת דופן.

יש לנו 4 כאלה בצבא (4X4), והמנועים שלהן פועלים 24 שעות ביממה. לא מבקרות במוסך חוץ מטיפול שבועי וטיפולי 10,000. (ולא צריך לספר לך על רכבים צבאיים, בטח לא על 4X4...)

אם אני הייתי צריך לרכוש טנדר 4X4 הייתי הולך רק על ההיילקס.

אם תיבה אוטומטית היא דבר קריטי, אז ללכת על האיפון ואח"כ על המגנום.

אבל זו דעתי...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני הייתי ממליץ על הטיוטה היי-לקס

אני מכיר בחור שמשרת בחיל האויר ועושה בט"ש רצוף על גבולות הבסיס שלו, והרכבים האלה גם מפגינים אמינות יוצאת דופן.

המאגנום נראה לי יותר בעל נוכחות מהיי-לקס (וגם יותר נוח ממנו), אבל הוא גם חביב יותר על גנבים. והביטוח שלו כנגד גניבה יכול להגיע ל-15,000 שקל ומעלה.

פורסם

ההיילקס בהחלט טנדר מצוין, אבל סובל משני חסרונות עיקריים. הראשון בתחום הביצועים: גם עם מנוע הטורבו דיזל, הוא יותר עגלה מכל המתחרים (שגם הם לא פרארי). החסרון השני הוא במרחב הפנימי: לפני שקניתי את המגנום עברנו בין כל הסוכנויות לנסיעות מבחן ומדידה פנימית של האוטו ע"י כל המשפחה + כסא בטיחות. המגנום היא המרווחת ביותר, אם כי גם היא צפופה במושב האחורי. בטויוטה היה לי צפוף גם בקדמי. בעיה נוספת היא ביכולת השטח. בדור הקודם של ההילקס היה סרן חי גם מקדימה, דבר שנתן לו יתרון משמעותי. היום המתלים הקדמיים נפרדים בכל הטנדרים כך שאין לו את היתרון. במגנום לעומת זאת יש נועל דיפרנציאל חשמלי מקורי נ-ה-ד-ר, שנותן לו יכולות מופלאות בשטח. בטויוטה יש אפשרות להזמין את זה אבל זה לא סטנדרטי, ובאיסוזו יש אפשרות ל LSD שזה הרבה פחות טוב.

בענין הביטוח, זה הרבה תלוי בסוכן שלך ובהיסטוריה הביטוחית. לי יש ביטוח מקיף ב 7800 ש"ח לשנה. בכל מקרה זה הוצאה מוכרת למס כך שהבעיה לא ממש משמעותית.

כשקניתי עוד לא יצא ה Dmax כך שלא עשיתי בו נסיעת מבחן, והמועמדות הסופיות היו ההילקס והמגנום. המגנום זכתה כי הציעה חבילה כוללת טובה הרבה יותר. אני לא מצטער על הבחירה כלל. אני נהנה מאוד מהאוטו, וכמו שציינתי האמינות שלו מחלטת. ב 170K ק"מ היה לי תיקון אחד בלבד (פיטמן של ההגה שעמית Kompy פסל בטסט).

נמרוד

• תוכן חדש...