Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפו תמליצו לאשות ביטוח על Subaru Impreza GT Turbo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב מתקבן לירכוש Impreza אבל לא מוצה שום חברת ביטוח עם מחיר סביר.

מצב:

ראשיון משנת 2001

בן 21

ללא ביטוח בעבר.

מה הוא המחיר למקיף?(מחיר למקיף נטו, בלי חובה)

הכל מה שמצתי בנתיים הוא 9000(רק מקיף). העם זה המחיר ואין פחות?

In the perfect world without walls. What for you need Windows and Gates?

PS: Yes I can read hebrew.

פורסם

אל תתקשר לחברות ביטוח לבד.

הם לא רוצות לבטח נהגים כמוך.

תלך לסוכן (אם יש סוכן שעובד הרבה זמן עם המשפחה זה עדיף) ותבקש ממנו לנסות להשיג לך מחיר עדיף.

לסוכנים יש אפשרות יותר טובה להשיג מחירים עדיפים.

פורסם

תנסה להגביל את הביטוח לשני נהגים אתה + הורה. כך יכול לצאת לך יותר זול. הבעייה היא שאתה נהג חדש כך שאני לא יודע אבל תבדוק גם את העניין הזה.

פורסם
תנסה להגביל את הביטוח לשני נהגים אתה + הורה. כך יכול לצאת לך יותר זול. הבעייה היא שאתה נהג חדש כך שאני לא יודע אבל תבדוק גם את העניין הזה.

אני לא נהג חדש, אבל צהיר.

פורסם
אל תתקשר לחברות ביטוח לבד.

הם לא רוצות לבטח נהגים כמוך.

תלך לסוכן (אם יש סוכן שעובד הרבה זמן עם המשפחה זה עדיף) ותבקש ממנו לנסות להשיג לך מחיר עדיף.

לסוכנים יש אפשרות יותר טובה להשיג מחירים עדיפים.

סוכן של משפחה מצה לי 10600 רק מקיף

פורסם
אני לא נהג חדש, אבל צהיר.

סליחה טעות שלי.

אז ביטוח לשני נהגים אתה + הורה מעל גיל מסויים יכול להוריד לך כמה אלפיות. לי זה הוריד משהו כמו 2K

פורסם

מה זה המחירים האלה????? מה האנשים שהציעו לך את הביטוח לא נומאליים?

יש לי אימפרזה GT99 , אני נהג צעיר (19) אבל לא חדש... בביטוח מי שיש לו רישיון מעל לשנה לא נחשב נהג חדש בעיניי חברת הביטוח.

ביטוח מקיף כולל חובה, שמשות , גרירות , רדיו דיסק, עלה לי קרוב ל 8000 שקל! כולל הכל! קקצת פחות.. מ 8000 אלף!!! זה מה שהציעו לך מאוד מאוד יקר! מקיף אמר לעלות באיזור ה 6000 שח באוטו הזה.

לי עוד יש עבר של תאונה אחת.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

יש לי אימפרזה GT99 , אני נהג צעיר (19) אבל לא חדש... בביטוח מי שיש לו רישיון מעל לשנה לא נחשב נהג חדש בעיניי חברת הביטוח.

ביטוח מקיף כולל חובה, שמשות , גרירות , רדיו דיסק, עלה לי קרוב ל 8000 שקל! כולל הכל! קקצת פחות.. מ 8000 אלף!!! זה מה שהציעו לך מאוד מאוד יקר! מקיף אמר לעלות באיזור ה 6000 שח באוטו הזה.

איפה אתה מבטח?

Back to the original - NC again.

פורסם
10,600 נראה לי יקר מידיי... אני אומר לך תתקשר ל"מנורה" מה אכפת לך? מקסימום תפסיד כסף על השיחה
תודה חבר על ינפו, נישיתי להיתקשר הם סגורים בכל מועד החג.

פורסם

אז כנירה אני לקוח חדש של חברת ביטוח שלך. אני אחייג מחר לאלדר בכשר לGT99

איפו אתה מבותך?

פורסם

אם אתה מתחת ל-21 אתה נחשב נהג חדש בעיני הביטוח. יש שתי רמות בקשר לנהגים חדשים. הרמה הכי "גרועה" היא "כל נהג מגיל 17 ומעלה" - שזה מה שיש לך. אח"כ מגיע "כל נהג מגיל 21 ומעלה" וזה כבר הוזלה רצינית בביטוח. בכל מקרה המחיר שיש לך מאוד זול, אם אני הייתי חברת ביטוח לא הייתי נותן לילד בן 19 (עם כל הכבוד) מחיר כזה זול על רכב כזה...

ולפותח הת'רד - די כבר. כואב לי כבר בעיניים. אני לא מצליח להתרכז עם כל שגיאות הכתיב הנוראות האלו. אתה עושה את זה בכוונה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה מתחת ל-21 אתה נחשב נהג חדש בעיני הביטוח. יש שתי רמות בקשר לנהגים חדשים. הרמה הכי "גרועה" היא "כל נהג מגיל 17 ומעלה" - שזה מה שיש לך. אח"כ מגיע "כל נהג מגיל 21 ומעלה" וזה כבר הוזלה רצינית בביטוח. בכל מקרה המחיר שיש לך מאוד זול, אם אני הייתי חברת ביטוח לא הייתי נותן לילד בן 19 (עם כל הכבוד) מחיר כזה זול על רכב כזה...

ולפותח הת'רד - די כבר. כואב לי כבר בעיניים. אני לא מצליח להתרכז עם כל שגיאות הכתיב הנוראות האלו. אתה עושה את זה בכוונה?

רוני

מצטער, אני רחוק ממורה בלישון ועברית היא שפה השלישית שלי.

יש למישו תוספת של Hebrew Spell Checker לWord גירסה אנגלית 2003 ?

פורסם

משהו קטן לחברים פה....

וזה בלי שום קשר לפותח הת'רד אלה יותר בכלליות!!, תבינו, יש אנשים שיש להם איזה דיסלקציה מסויימת

בכתיבה, אז מה הם יעשו ??לא יכתבו?? אני אומר את זה כי היה לי חבר כזה...והאינטרנט היה הכלי שעזר לו בבעיה הזאת....

מה שאני מציע וזה מאוד מכובד ובכלל לא בא בקטע של לפגוע, במקום שישר יענו לו, קודם כל תתקנו אותו

ותראו לו היכן השגיעות כתיב שלו...ואז תענו לו על השאלה, ככה הוא גם מקבל תשובה וגם לומד מהטעויות שלו...

Honda hornet 600

פורסם

רוני

אוקיי אז ככה. אני נחשב כנהג צעיר ולא חדש. צעיר זה עד גיל 24, וכמו שאמרתה יש כמה רמות בביטוח צעיר..

חדש זה רק מי שיש לו רישיון פחות משנה (ככה זה הולך בביטוח)

ואם כל הכבוד לך זה שאתה יותר מבוגר ממני בכמה שנים לא אומר בכלל אבל בכלל שאתה בוגר יותר בהתנהגות שלך. ילד עלק..

"רכב כזה" מי ישמע אני נוסע על פורש.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

• תוכן חדש...