Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית פורד סיירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו היה או יש סיירה או מכיר את הרכב ויכול להמליץ איזה דגם כדי ליקנות

ואיזה בעיות או יתרונות יש לרכב הזה.

תודה

פורסם

מההכרות הקצרה שלי עם הרכב (חבר קרוב הוא בעליו הלא-ממש-גאים) מדובר ברכב לא כדאי לקניה.

"בולע" דלק בטירוף (אין לי נתונים מדוייקים), איטי וכבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה רוצה תשובת עיניינית דבר עם "משה והרפורמים" יש לו סיירה והיתה לו סיירה והוא ידע לענות לך על כל השאלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בארץ אין COSSWORTH

:lol:

זה היה בצחוק.

אל תהיה בטוח שאין.

הסיירה היא רכב כבד. עם מנוע 1.6 היא זוללת דלק, מפני שהמנוע קטן מדי לגוף.

עם מנוע 2.0 המצב נראה כבר יותר טוב, גם גימור הפנים נראה טוב יותר.

אם אתה ממש נעול על סיירה, חפש אחת עם מנוע 2.0.

עשה גם חיפוש בפורום..

172

פורסם

הסיירה היא רכב כבד. עם מנוע 1.6 היא זוללת דלק, מפני שהמנוע קטן מדי לגוף.

עם מנוע 2.0 המצב נראה כבר יותר טוב, גם גימור הפנים נראה טוב יותר.

הסיירה לא כזו כבדה כמו שהמיתוס אומר עליה. היא שוקלת בערך כמו לאנטיס + -

נכון שמנוע ה1.6 הוא "עייף" ו"שתיין" (כיאה למנוע פינטו - יחס דחיסה נמוך וטמפ' עבודה נמוכה) ולכן עדיף מנוע ה2.0 שלוקח את הרכב בקלות יחסית.

המיתוס סביב משקלה של הסיירה בעצם נעוץ ביחס ההעברה הגרוע שלה. מה שמקנה לרכב ולנוסעים בו הרגשות "כבדות".

חפש את הסיירות מסוף שנות ה80' עד התחילת ה90' ?(נראה לי שבשנים אלה כבר היה את תצורת הסדאן ולא ההאצ'בק) - רכבים אלה (בניגוד לקודמיהם עם 4 הילוכים) הם בעלי 5 הילוכים ובמהירות שיוט גבוהה המנוע שקט יותר וצריכת הדלק בהתאם.

ברמה העקרונית הסיירה היא קורטינה מודרנית - מרווחת, אמינה יחסית וחלקי חילוף שלהם רצים על עוד כלי רכב שהגיעו לארץ והם לא דבר קשה להשגה.

בהצלחה! :idea:

• תוכן חדש...