Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לרכוש רכב מסוג מיצובישי לנסר בין השנים 90-91.

מצאתי כמה למכירה:

אחת שיש לה מנוע 1600 של סופר לנסר גיר ידני,אבל מוזר לי שיש לה מנוע של סופר לנסר בן 4 שנים...האים המנוע הזה מתאים לרכב מבחינת התאמה לגיר....ולשאר המכלולים? חישנים וכו?? האים כדאי לרכוש רכב כזה?

השניה: שנת 90 גיר אוטומט 8 שסתומים... אמרו לי שמנוע ה 8 שסתומים עושה הרבה בעיות וגם הגיר האוטומט עושה המון בעיות ואין דרך לשמור או למנוע את הבלאי שלו...האים זה נכון??

ואיך התיבות הידניות של הלנסר נחשבות אמינות ?? טובות??

והאים מישהו יכול לתת לי נתונים על הרכב מבחינת ביצועים 0-100

תצרוכת דלק?

אמינות?

תודה רבה לכול מי שעוזר !

חג שמח :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

מניסיון עם כזאת אוטומטית מודל 92 (מנוע 1500 קרבורטור). הרכב לא מאיץ משהו, הגיר האוטומטי מעצבן מאוד (שלושה הילוכים), תצרוכת הדלק נוראית. חלקי פלסטיק בפנים הרכב מאוד שבירים. האמינות לא טובה במיוחד.

לדעתי כדאי לך לחפש רק ידני, ובכלל להמנע מרכב כזה אלא רק אם אתה חייב רכב בסדר גודל משפחתי. עלה קצת בשנתון, קנה משהו קטן ואיכותי יותר.

אם בכל זאת אתה הולך על הלנסר - שלם ה-ר-ב-ה מתחת למחירון. אפילו אם הרכב מושלם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבא שלי נוסע בלנסר 93 אוטו' , יד ראשונה, 160,000 ק"מ.

באמת צריכת הדלק גבוהה - 8 ק"מ לליטר בעיר, ובעלי לנסר אחרים מדווחים על צריכה גבוהה יותר...

גיר שלושה הילוכים מיושן וקצת מעצבן, אבל....

סה"כ האמינות של הרכב גבוהה, אבי נוהג על הרכב מעל 10 שנים כמעט ללא בלאי או תקלות , ותא הנוסעים גם כן נשמר מצויין.

הרכב מאובזר מאוד והביצועים סבירים בהחלט ,

לדעתי הרכב נותן תמורה טובה למחיר המחירון שלו !!

(הכיעור שלו זה כבר נושא אחר....)

זהר.

פורסם
עשה חיפוש כבר דיברו על הרכב הזה. מיצובישי לנסר שורפץ שמן ובקימור לא משהו ,לאומת זאת מיצובישי סופר לאנסר זה כבר סיפוא אחר לגמרי... ואותה כן שווה לקנות

המיצובישי לאנסר "שורפת שמן" , או במילים אחרות מעשנת עקב גומיות שסתומים לא תקינות.

העלות לא בשמיים והמנוע חוזר לגדולתו.

מניסיון של חבר , מדובר באוטו דיי אמין וזול לאחזקה.

פורסם

opel astra gsi,

באיבזור אני מתכוון לחלונות ומראות חשמליים, נעילה מרכזית, טכומטר, מזגן מצויין, דברים שנראים טריוויאליים למשפחתית 1600 בת זמננו, אבל לא נמצאים בכל רכב בן יותר מ 10 שנים !

פורסם

ומה אתם אומרים על הלנסר גיר רגיל שיש לה מנוע של סופר לנסר?? מתאים ?

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

על מיצובישי לאנסר.

יש לנו כבר ארבע או חמש שנים מיצובישי לאנסר. אנחנו יד שניה, והאוטו אצלינו כמעט 10 שנים (במשפחה הוא 10 שנים, 6 שנים לערך סבא שלי נהג בו - כלומר פחות מ-100 ק"מ בשנה)

גם אצלינו המנוע מעשן - גומיות שסתומים זו המחלה שלו

אבל מעבר לזה האוטו אמין להפליא, ובהשוואה לסופר-לאנסר שיש לנו, הלאנסר מאובזרת ונוחה ושקטה ונעימה הרבה יותר מהסופר-לאנסר (החל באבזור וכלה בגימור)

הנקודות החלשות היחידות של המיצו. הן הגיר שלה (אוטומטי 3 הילוכים - מחוץ לעיר זו זוועה )

גומיות השסתומים. וצריכת הדלק הנוראית שלה.

חוץ מזה - האוטו הוא תמורה מדהימה לכסף.

ואני לא מבין מאיפה הבאתם את "פלסטיקים שבירים" וכו' - אם האוטו מטופל ושמור, הפלסטיקים שלו לא צריכים להראות סימני עייפות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הנקודות החלשות היחידות של המיצו. הן הגיר שלה (אוטומטי 3 הילוכים - מחוץ לעיר זו זוועה )

רון.

ה- 3 הילוכים זה גם בסופר לאנסר 1996?
פורסם

אז מה דעתכם ע הסופר לנסר בשנים 95?

יש ברשותי כ 20 אלף ש"ח וחשבתי לרכוש סופר לנסר אשר מחירה הוא טווח שלי.

האם הרכב נחשב לרכב טוב בעל אחזקה זולה, צריכת דלק וכו' (הנני מתכוון לדגם הידני עקב

בעית הילוכים באוטו' וצריכת דלק גבוהה יותר!!)

על מה אתם ממליצים???

-----------------------------------------------------

רכב צריך לשרת אותנו ולא אנחנו את הרכב... "ות'חשבו על זה..."

:roll:

• תוכן חדש...