Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם HSD מנוע 1300

 

1. בלוק מנוע-> נזילות שמן, מערכת זימון ושסתומים רועשת, רצועת זימון -> לבדוק/להחליף לפי הוראות יצרן, תושבות מנוע פגומות, מנוע-> שורף שמן, אגן שמן מנוע->מעוך, מערכת קרור -> דרוש טיפול וניקוי כללי, חימום יתר.

 

2. מערכת פליטה - דליפות ורעש יתר

 

3. ציר קדמי - לתקן ולכוון ציר קדמי

 

4. בולמי זעזועים אחורה חלשים

 

5 מערכת בלמים לפרק גלגלים לבדיקה ותירון במוסך

 

6. צמיגים אחורה פגומים

 

7. מצמד מפריד גבוה (בלאי) וקשה, מערכת הנעה וגיר - רעש וחופש

 

לגבי פגיעות שילדה הבוחן אמר שהאוטו נקי, הוחלפה כנף אחת

 

מה אתם אומרים? מה פה כסת"ח?

 

תודה!

פורסם

הרכב במצב סביר, תברר מתי הוחלפה רצועת תזמון בפעם האחרונה. בנוסף קח את הרכב לבדיקה במוסך שיבדקו את הקלאץ' ויבדקו גם מדוע הרכב מתחמם . כך גם תקבל הערכה מבחינה כספית לתיקונים הדרושים. בגדול לפי הבדיקה הרכב במצב טוב.

פורסם
המחירון שלו לפי לוי יצחק הוא 29500 עד כמה שאני זוכר,

בגלל שהוא היה של המדינה הוא נותן לי אותו ב 22000

אם הרכב היה של המדינה אז לדעתי בכלל לא שווה לך לקנות אותו, יש המון רכבים כאלה בשוק מיד ראשונה/שנייה במצב טוב מאוד, אז שווה לך לחפש עוד קצת.

בנוגע לרכב הספציפי הזה, תוריד מהמחירון 12 אחוז כי הוא היה שייך למדינה ואז תוריד עוד את כל התיקונים שתצתרך לעשות!!

פורסם

פונטו שהייתה בבעלות המדינה = צה"ל!!! כמעט בטוח.

וכולנו יודעים מה הרכבים עוברים שם

 

מנסיון עם רכב דומה יוצא צה"ל - עדיף להתרחק.

"נזילה ושריפת שמן" גרמו לי להחליף מנוע, הרבה כסף, הרבה כאב ראש. עדיף לחפש פרטית, יש היצע רחב של פונטו.

×
×
  • תוכן חדש...