Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ל205 GTI

DRIVEN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לברר אולי מישהו יודע כמה יעלה לי ביטוח חובה +מקיף ל205 GTI 1900?

דרך אגב אני בן 21 + עדיין נחשב לנהג צעיר אז כמה יעלה בערך כולל זה?

פורסם

אומנם אני בן 35 ולא ילדון כמוכה אבל יש לי 205 GTI שנת 92. ה GTI הכי חדשה שיש מבחינת שנתון.

אין שום סיכוי שאיזה חברת ביטוח תסכים לבטח אותו וביננו.... למה לבטח מקיף אוטו ששווה 15000 ש"ח?

שים אזעקה,אימובלייזר ואיתוראן ועדיין תצא בזול. באתרי שיפורים תוכל למצא הגה מרוצים שמתפרק מהבסיס, פתרון מעולה נגד גנבים!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים לחלוטין.

אין טעם לעשות ביטוח מקיף ל-205GTI.

הרכב לא גניב ומחירו נמוך ככה שאם יש טוטאל לוס פשוט תלך לקנות אחד חדש וזה יעלה כמו פרמייה לשנתיים ככה. (אל תשכח שחברות הביטוח משלמות בעת טוטאל-לוס מחיר מחירון והמחירון של ה-205 הוא כמה? 12K?)

פורסם

חברות הביטוח לא מוכנות לבטח GTI/CTI בנות יותר מ 10 שנים. היות וכולן כאלו - לא תוכל לעשות ביטוח מקיף. עם זאת - אם הרכב שלך מיוחד ובעל שינויים שתרצה לבטח תוכל לעשות כן אבל העלות בהתאם. אני מבטח את ה CTI שלי אחרי שנאלצתי לשלם על הערכת שמאי כ - 5000 ש" בשנה וזה כולל חובה ומקיף והרבה מאמץ מצד סוכן הביטוח שלי שהוא אחד מהגדולים בהכשרת היישוב - בלי לחץ שלו גם את זה לא היה ניתן להשיג.

אלון

פורסם

הצעות המחיר שאני קיבלתי כשחיפשתי חברת ביטוח (לנהג מעל גיל 30 ללא עבירות/שלילות/תביעות קודמות) היו חסרות פרופורציה ביחס למחיר הרכב.

אלון כתב:

אני מבטח את ה CTI שלי אחרי שנאלצתי לשלם על הערכת שמאי כ - 5000 ש" בשנה וזה כולל חובה ומקיף
זה יוצא בערך 3000 ש"ח לביטוח מקיף. לא יקר בכלל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הצעות המחיר שאני קיבלתי כשחיפשתי חברת ביטוח (לנהג מעל גיל 30 ללא עבירות/שלילות/תביעות קודמות) היו חסרות פרופורציה ביחס למחיר הרכב.
כי לא הייתה להם כל כוונה אמיתית לבטח.

הם יודעים שזה רכב בקבוצת סיכון - שהמנועים מושתלים והברקסים לא וכו' וכו' וכו'

ויש להם גם סטטיסטיקאים מעולים שמראים להם מה העלות בביטוח רכב מסוד זה.

סיפור קצר למה לא לבטח 205GTI (מבחינת חברת הביטוח כמובן).

בשנת 93 הייתה לי GTI1.6 יד שנייה 25000 ק"מ חדשה חדשה. 50000 ש"ח היה המחירון. מספר הרכב באמצא (עד היום אני זוכר - היה 505). בקיצור לפני שנה וחצי נפגשתי ברכב שוב אצלנו במוסך.

יד 11 עבר כ 10 תאונות שונות ושוקל עוד 200 ק"ג מהחומר שהוסיפו לו לפח בכל תיקון.

בקיצור - נניח שמישהו קונה רכב כזה - ההיסטוריה ידועה לחברת הביטוח - הם משתפים זה את זה במידע - נראה לכם שהם יבטחו אותו במקיף???

אלון

פורסם

זה לא ממש המקרה.

חברות הביטוח עושות הכל (מציעות מחיר לא כדאי ללקוח) רק כשהן שומעות את השם GTI, עוד לפני בדיקה.

ל-205 שלי אין עבר של תאונות בכלל (טפו טפו טפו), והם אפילו לא בדקו ספיציפית את מספר הרכב.

רוב החברות מייד סרבו, ואלו שהסכימו נתנו הצעה לא כדאית אפילו בלי לבדוק את מספר הרכב.

הסטטיסטיקה לבדה מפחידה אותן.

(ברור שיש להן הסטוריה על כל רכב ספיציפית, פשוט לא הגעתי איתן בכלל למצב של בדיקה כזו).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

רצוי מאוד לעשות ביטוח צד ג'.

הוא כולל כיסוי לנזקים לצד שלישי - הגובה משתנה בהתאם לפוליסה.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
חברות הביטוח עושות הכל (מציעות מחיר לא כדאי ללקוח) רק כשהן שומעות את השם GTI, עוד לפני בדיקה.
מוזר. באותה סוכנות שבה אני מבטח את ה-205, ביטחתי את שתי המכוניות הקודמות ולא עשו לי

שום פרצופים כשאמרתי "ראלי". ל-GTI מוניטין גרועים משל הראלי אצל חברות הביטוח?

MCS 2008

פורסם

אז מה שאתם אומרים זה שאני לא יכול לעשות ביטוח מקיף לרכב הזה בכלל?

ומה קורה אם שוברים לי תשמשה (תשמשה = את השמשה) או גונבים תרכב או תמערכת(תמערכת = את המערכת)?

פורסם

תעשה ביטוח שמשות

וגם ביטוח למערכת (לרוב עד סכום מסויים)

לי יש צד ג

אזעקה

אימוביליזר

רב בריח

ומנעול הגה

בנוסף האוטו מכוסה בחניה סגורה עם שער חשמלי משלי...

גם ככה אם יש תאונה ממקיף תקבל כמחירון (12 וחצי ל92)

את זה אני יכול לקבל אם אני מוכר את האוטו שלם עם שאסי.

פורסם

אף אחד לא יגנוב פז'ו 205 וגם אם ייגנבו אז לא GTI.

בנוגע למערכת - אתה תראה שביטוח שמשות + מערכת יעלה לך כמו 25% מהמערכת (היום רדיו-דיסק עולה כ-600 ש"ח) ככה שבסוף גם אתה תגיע למסקנה שזה פשוט לא שווה.

פורסם

מזתומרת (מזתומרת = מה זאת אומרת) לא שווה אחי(אחי = אח שלי, בן של לפחות אחד מהורי) ואם יש לי מערכת מעל 15 אלף שקל זה גם לא שווה?

פורסם
מזתומרת (מזתומרת = מה זאת אומרת) לא שווה אחי(אחי = אח שלי, בן של לפחות אחד מהורי) ואם יש לי מערכת מעל 15 אלף שקל זה גם לא שווה?

מערכות בסכום הזה זה כבר סיפור אחר.

זה גם בעיה לבטח אותן והפרמייה תהיה שוב כ-25%-33% מערך המערכת מדיי שנה.

כלומר בין 4,000-5,000 ש"ח לשנה רק למערכת.

כנס לפורום אודיו שמה ייעצו לך בנוגע לביטוח מערכות בסכום הנ"ל.

• תוכן חדש...