Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר חדש

bagira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמי יניב ואני מקציר.

כמו שראיתם בהודעה הקודמת אני מחפש מידע על המורטי 1600GS. בנוסף, אני אשמח לשמוע לאן נעלמו כל הרנו 5 טורבו (לא ה GT TURBO) שהיו בארץ, אני הכרתי לפחות 3 שונות.

בבעלותי אופל מנטה 200I שרדפתי אחריה איזה 5 שנים עד שהיתה שלי, היא עוברת כרגע שיפוץ יסודי מאד ואני מקווה להביא תמונות בקרוב. בנוסף, ברשותי חיפושית 1302 שנת 72 מנוע 1600 מקורי שמחכה לימים יפים יותר.

אז יאללה ביי ונקווה שתעזרו לי לאתר את המכוניות האלה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ובכן

בקשר לרנו 5 טורבו

רובן מצאו עצמן בתוך עץ או זרוקות בתעלה. בסופו של דבר הגיעו למגרשי פירוק שם פורקו עד שד עצמותן.

פורסם

שטויות, יש לאחי רנו טורבו ועוד אחת בבית בלי טסט לחלקים.

ויש לפחות עוד איזה 3 שאני מכיר

ולא למכירה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
שלום, שמי יניב ואני מקציר.

כמו שראיתם בהודעה הקודמת אני מחפש מידע על המורטי 1600GS. בנוסף, אני אשמח לשמוע לאן נעלמו כל הרנו 5 טורבו (לא ה GT TURBO) שהיו בארץ, אני הכרתי לפחות 3 שונות.

בבעלותי אופל מנטה 200I שרדפתי אחריה איזה 5 שנים עד שהיתה שלי, היא עוברת כרגע שיפוץ יסודי מאד ואני מקווה להביא תמונות בקרוב. בנוסף, ברשותי חיפושית 1302 שנת 72 מנוע 1600 מקורי שמחכה לימים יפים יותר.

אז יאללה ביי ונקווה שתעזרו לי לאתר את המכוניות האלה.

יניב

איזה שנה המנטה שלך ??? יש תמונות ???

למועדון אופל כבר נרשמת ???

www.classicar.co.il/opel

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה מדבר על הטורבו 2 בעלת המנוע המרכזי.

אז שתיים הגיעו כמה פעמים למפגשים,אחת בצבע לבן פנינה ואחת בצבע כחול מטאלי.

הכחולה נמכרה לפני מספר חודשים ,על הלבנה היה אפילו כתבה,שתיהן מתוחזקות ברמה טובה.

בקשר לשלישית שמעתי עליה,אומרים שהיה לה מספר בעיות והיא היתה במהלך שיפוץ ,אבל אף אחד לא יודע מה קורה איתה והיא לא ממש הגיעה למפגשים.

זהו פחות או יותר.

איציק.

פורסם

יש לי מנטה I200 שנת 82 מזה 9 שנים ,מנוע 2000. סאןרוף מקורי.הזרקת דלק בוש. 5 הילוכים,דיפרנציאל ננעל (LSD), ג'אנטים 15 אינצ', צמיגים 205/55/15 ,כסאות רקרו, ובאדי קיט מלא. הכל באדיבות האנשים הנחמדים ביירמשר!

לקח לי 3 שנים עד שמצאתי אותה ואחרי שמצאתי לקח לי עוד שנה לאסוף אותה מכל רחבי הארץ. היא פורקה לאיזה 10 חלקים שונים, כל חלק שכב אצל איזה "מומחה" אחר לשיפוצים. ואף אחד לא שיפץ כלום כי לבעל האוטו לא היה כסף. בטח דפקתי איזה 2000 ק"מ רק בריצות סביב החלקים שלה. כרגע היא עוברת שיפוץ נרחב ויסודי מאוד ונראה לי שלקראת סוף החורף היא על הכביש! אינשאללה!

פורסם

איציק,תודה. הייתה גם אחת אדומה בזמנו.

כל היתר... לא רנו 5 GT TURBO. זה זבל של אוטו שבכלל לא מתאים לארץ. בפברואר הוא רותח! אני מדבר על רנו 5 טורבו. מפלצת עם מנוע אחורי שממשלת צרפת התערבה בתהליך הייצור של האוטו ודרשה למתן אותו קצת! הכי קרוב שאפשר להגיע לאוטו ראלי חוקי לכביש!!! (חוץ מאולי אימפרצה טורבו אבל למי יש כסף?). לג'קי מאוטומיני הייתה אחת והייתי נוהג בה מידי פעם. א ו ר ג ז מ ה!!!

פורסם
יש לי מנטה I200 שנת 82 מזה 9 שנים ,מנוע 2000. סאןרוף מקורי.הזרקת דלק בוש. 5 הילוכים,דיפרנציאל ננעל (LSD), ג'אנטים 15 אינצ', צמיגים 205/55/15 ,כסאות רקרו, ובאדי קיט מלא. הכל באדיבות האנשים הנחמדים ביירמשר!

לקח לי 3 שנים עד שמצאתי אותה ואחרי שמצאתי לקח לי עוד שנה לאסוף אותה מכל רחבי הארץ. היא פורקה לאיזה 10 חלקים שונים, כל חלק שכב אצל איזה "מומחה" אחר לשיפוצים. ואף אחד לא שיפץ כלום כי לבעל האוטו לא היה כסף. בטח דפקתי איזה 2000 ק"מ רק בריצות סביב החלקים שלה. כרגע היא עוברת שיפוץ נרחב ויסודי מאוד ונראה לי שלקראת סוף החורף היא על הכביש! אינשאללה!

אם מצאת בדרך גופות של מנטה A אני אשמח לשמוע :wink:

אכן מדובר ברכב נהדר, מה הצבע שלה ??? היא במקרה צהובה או אפורה (אלו ה-2 היחידות שאני מכיר) ??? למעשה כשאני חושב על זה אני מכיר יותר מנטה A מאשר מנטה B שהיא נמכרה יותר טוב בארץ ...

אם תצטרך עזרה בעתיד לגבי חלקים אני אשמח לעזור לך (יש לי הרבה מקורות לחלקים בגרמניה) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל היא הייתה אדומה כשקניתי אותה אבל במקור היא כסופה( הצבע היחיד שהיה להן).

בקשר לחלקים:

1 יש לי מקור מדהים לחלקים בלונדון. חבל על הזמן!!!

2. יש לי עוד מנטה 1600 נוסעת עם טסט ולחבר טוב יש עוד אחת. לשניינו ביחד יש 2 מנטה A . אחת לחלקים והשניה לשיפוץ וכמו כן 2 מנטה B במצב נוראי,גם לחלקים. כך שאם אני יכול לעזור במשהוא, בשמחה.

פורסם
שטויות, יש לאחי רנו טורבו ועוד אחת בבית בלי טסט לחלקים.

ויש לפחות עוד איזה 3 שאני מכיר

ולא למכירה

רק לידע האישי של כולם

אתה קשקשן גדול.

ולאחיך אין רנו 5 טורבו.

ליתר דיוק, אין לך בכלל אח.

למה סתם להמציא ? בבקשה, תראה לנו את הרנו של "אחיך" ואת הנוספת לחלקים.

אני אשלם לו 15 אלף על המפורקת עם החלקים.

איך אני?

פורסם

נכון מה שתגיד אתה מכיר אותי ואת המשפחה שלי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...