Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב במהירות הבזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,אם בתוך כמה ימים לא אקנה רכב חדש אני אפול למכה לא קטנה ואוכל להתקע כמה חודשים טובים ללא רכב,את הסיבות לא אפרט אבל אני מחפש בכליון עניים את הרכב שירצה אותי הן מהבחינה החיצונית וכמובן באיכות,במחיר ובמיעוט ההוצאות הכרוחות מסביב.

אז ככה,אני חובב גדול של רכבים עגולים,מין מחלה כזו להתאהב דווקא בצורה החיצונית הרבה על פני איכות הרכב,רכב עגול עבורי הוא סטייל יונדאי לנטרה,206,קאווליר,בלאנו וכל המשתמע מכך,כשגם הפונטו החדשה באה בחשבון.

הסכום אותו אני מקציב עומד על בין 30 עד 40 עם חריגות לכן ולכן,אני מעוניין לרכוש רכב אמין,יפה ובעל החזקה לא בעננים.

אלמנט שחייב לזכור הוא שאני תושב באר שבע והביטוח של מרבית היפניות(מאזדה,טויוטה וכדומה) מרקיע שחקים ועבור נהג חדש/צעיר הוא נוגע בסביבות ה-12 אלף שקל.

לכל השואלים "מה הקשר תושב באר שבע?" רק אציין שהרכבים המדוברים נערצים במיוחד על ידי הבדואים ולכן כיאה לרכב גניב מחיר הביטוח טופח.

תודה לעוזרים,להזכירכם-מעדיף רכבים עגולים.

הנה רשימה של רכבים שצדו את עייני:

פונטו החדשה

סוזוקי בלאנו

יונדאי לנטרה

שברולט קאווליר

מגאן קופה

שבת שלום:-D

פורסם

בלאנו תעשה את העבודה מעולה לדעתי, היא לא תראה מוסך כמעט, תהיה חסכונית יחסית היא לא עגלתית מידי, והיא רכב לא רע לבחור צעיר

אם ברצונך מעט להתפשר לטובת סטייל גובר, מגאן קופה תהיה בחירה על הכיפאק

פורסם
בלאנו לא תראה מוסך כמעט

תיקון:

מנסיון,בלאנו לא רואה מוסך.בכלל.

הרכב בעל אמינות מדהימה (מנסיון של 2 בלנואים שהיו במשפחה ועברו התעללות לא קטנה מצידי).

הבלאנו שברשותנו כרגע,שנת 2002,עם 100K על השעון,ואחרי המון נסיעות בסל"ד גבוהה, רואה מוסכים רק בטיפולים הקבועים שלה,ולא פעם אחת מעבר לכך.

ואכן יחסית ל-1.6 אוטומט הרכב מרגיש די זריז,ולא סובל מתופעת תיבות ההילוכים החושבות\מנתחות\חכמות למיניהן שלוקחות חבר טלפוני לפני שמעבירות הילוך,או מורידות הילוך בקיק דאון, התיבה האוטומטית פשוטה ומצויינת,ולא משתהה יתר על המידה,ובסה"כ השילוב עם המנוע לא רע בכלל (שוב,לא אימפרזה טורבו,אבל גם לא עגלת סופרמרקט).

מבחינת איכות החומרים בפנים,האיכות חומרים לא רעה אם כי איכות ההרכבה לא משהו (יש נטייה לקירקושים פה ושם).

בטיחות- בדגם הפשוט אין כלום,בדגם המאובזר 2 כריות אויר ו-ABS (שנוטה להכנס לפעולה מוקדם מדי יחסית),אם זכרוני אינו מטעה אותי 3 כוכבי NCAP.

זהו בערך...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בטיחות- בדגם הפשוט אין כלום,בדגם המאובזר 2 כריות אויר ו-ABS (שנוטה להכנס לפעולה מוקדם מדי יחסית),אם זכרוני אינו מטעה אותי 3 כוכבי NCAP.

זהו בערך...

תיקון:

רמת הבטיחות של הבלנו, גם בדגם המצוייד בכריות אויר הוגדרה כגרועה וכבעלת פוטנציאל הרג גבוהה בעת תאונה.

הציון במבחני הריסוק שהתבצעו ע"י E-NCAP היה כוכב + חצי כוכב חצוי בקו אדום (סכנת חיים).

במילים אחרות, אם החיים שלך חשובים לך - וותר על הבאלנו וחפש רכב שישמור עליך

(מתוך רשימתך: 206, פונטו החדשה, מגאן קופה).

למידע נוסף: www.euroncap.com.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

רק ציינתי את אביזרי הבטיחות שיש ברכב ולא טענתי שזו המכונית הכי בטוחה בעולם.

נכון שהבלאנו נחשבת לפחות בטוחה משאר המכוניות שברשימה שלו,אבל כל אחד בוחר מה שמתאים לו, ומצד אחד זה חיסרון ענק (בכל זאת,חיים),מצד שני יש את היתרון של מכונית אמינה מאוד וזולה,שזה מה שהביא לה את ההצלחה היחסית שלה.

ודרך אגב,אל תגיד שגם בדגם עם הכריות אויר נאמר שהבטיחות שלה גרועה,כיוון שהדגם שנבדק במבחני ה-NCAP הינו הדגם ללא כריות האויר.

The Baleno is not equipped with a driver airbag as standard in all EU markets, so Euro NCAP tested this car without one.

ואם אתה עובר על מבחני NCAP אז אתה גם בטח יודע שיש הרבה דברים שתכל'ס לא קשורים לבטיחות אבל מוסיפים בציון הכולל והמשוקלל,שבעזרתם יצרני הרכב מעלים את רמת הבטיחות של המכוניות ( חיווי נורות\זמזם כאשר נהג לא שם חגורה בנהיגה,מנגנון נועל דלתות בתחילת נסיעה וכו').

שוב,אין במה שאני אומר כדי להמליץ על הבלאנו בתור מכונית בטוחה וכו',אבל זה לא כזה נורא כמו שמציגים את זה (ואל תשאל איך אני יודע,רק אציין שוב שהיו לנו כמה בלנואים במשפחה,והסיבה שהחלפנו את הראשונה לא היתה בגלל שמכרנו אותה (אלא אם כן למכור לחברת ביטוח גם נחשב).

נ.ב

תודה שתיקנת אותי לגבי מס' כוכבי הבטיחות שהיא קיבלה,כיוון שלא זכרתי בדיוק.

פורסם

אני אשתף אתכם במשהו שאמר לי דוד של חברה שלי מנהל מוסך "שרודאר-דוד לובינסקי" באר שבע,

"הבלנו הוא אוטו מצויין" הוא אומר,"למראית עין הוא חתולי ויושב טוב על הכביש אבל עמוק בתוך הרכב מסתתרות בעיות שלא נגלות לעין ועלולות להיות קריטיות"...הוא סירב להגיד לי מהן בשביל לא להוריד לי את החשק אבל אחרי לחץ קל הוא נכנע "זה רכב שנזרק בקלות וסובל מבעיה חמורה בבלוק"

אחרי הסבר קצר הוא הבהיר לי שהבלוק של הבלנו הוא יציקת אלומיניום והוא ניתקל לא פעם בסדק או אפילו חור בבלק שעלה בהחלפת מנוע שלם...אבל סיים לקינוח עם "חוץ מזה מהדבר אחלה אוטו"....

השאלות שלי הן עד כמה התופעה הזו שכיחה בבלנו?

ומנסיון רע בבית עם רנו (אקספרס) איך אוכל לשכנע את האבא שהוא כמובן בעל המאה ובעל הדעה שמגאן קופה היא אכן האיכותית ביותר....?

פורסם

תראה,יצא לי כבר לדבר עם הרבה בעלי באלנו,והאמת שפעם ראשונה ששמעתי על כך (בעייה בבלוק ?.....) כמו שאמרתי לך,הבלאנו הנוכחית שלי,שאת מרבית חייה מבלה מעל קו ה-4500 סל"ד,שנת 2002 עם 100K לא נכנסה פעם אחת למוסך לצורך תיקון או בעיה כזו או אחרת,כך שתמוה לי עניין הסדק\חור בבלוק.

לגבי עניין היציבות שלה,מדובר במכונית יפנית טיפוסית,אל תצפה שהיא תדבק לכביש בכל מחיר,ומצד שני,היא גם לא תעוף ממנו בכזו מהירות (אני מדבר כמובן על נסיעה נורמלית ולא החלקות בכיכרות).

היציבות וההתנהגות שלה בתנאים רגילים ונורמלים (שוב הכוונה לנסיעה רגועה) סבירים בהחלט.

פורסם

תביט בחתימה שלי, אין כמעט יותר עגול מזה (אולי לנטרה...), וגם תחסוך פעמיים - מחיר רכישה נמוך וביטוח אפסי בגלל שהאוטו לחלוטין לא גניב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני אשתף אתכם במשהו שאמר לי דוד של חברה שלי מנהל מוסך "שרודאר-דוד לובינסקי" באר שבע,

"הבלנו הוא אוטו מצויין" הוא אומר,"למראית עין הוא חתולי ויושב טוב על הכביש אבל עמוק בתוך הרכב מסתתרות בעיות שלא נגלות לעין ועלולות להיות קריטיות"...הוא סירב להגיד לי מהן בשביל לא להוריד לי את החשק אבל אחרי לחץ קל הוא נכנע "זה רכב שנזרק בקלות וסובל מבעיה חמורה בבלוק"

אחרי הסבר קצר הוא הבהיר לי שהבלוק של הבלנו הוא יציקת אלומיניום והוא ניתקל לא פעם בסדק או אפילו חור בבלק שעלה בהחלפת מנוע שלם...אבל סיים לקינוח עם "חוץ מזה מהדבר אחלה אוטו"....

השאלות שלי הן עד כמה התופעה הזו שכיחה בבלנו?

ומנסיון רע בבית עם רנו (אקספרס) איך אוכל לשכנע את האבא שהוא כמובן בעל המאה ובעל הדעה שמגאן קופה היא אכן האיכותית ביותר....?

אז תבקש ממנו לספר לך על האמינות ב206 306 307 406 C5 וכו', ואז תקבל פרספקטיבה.

בנוגע לבלאנו גם לנו הייתה אחת במשפחה כ5 שנים והייתה 100 אחוז אמינה.

גיא

• תוכן חדש...